Fick snabbt svar med bra info om vad som gått sönder på min skoter. De fick jobba hårt för att fixa felet men gjorde det snabbt och snyggt! Kan rekommenderas
La empresa ha respondido
Otroligt trevlig kille som tog sig an punktering på det mest föredömliga sätt. Snabbt mailsvar. Jag bor i norrort men kommer alltid anlita E-spark vid spark bekymmer. Tack för idag! 😃
Lämnade in min Navee ST3 Pro vars ena däck var helt sönderkört. Förväntade mig att det skulle ta ett tag att hitta rätt delar och rätt däck, men det gick snabbt! Nu känns den dessutom lättare att köra... Ver más
Escrito por la empresa
E-Spark Sverige AB är en verkstad specialiserad på reparation och service av elsparkcyklar. Vi fokuserar på hållbarhet och kvalitet genom att reparera istället för att byta ut delar i onödan. Vår verkstad i Kärrtorp, Johanneshov, erbjuder allt från däckbyten till felsökning och byten av reservdelar. Alltid med målet att förlänga livslängden på din scooter. Vi arbetar med märken som Xiaomi och Ninebot och samarbetar med branschledande leverantörer för att säkerställa högkvalitativa reservdelar. Vår vision är att bli Sveriges bästa och mest pålitliga elscooterverkstad där kunder får snabb, prisvärd och professionell service. Oavsett om du pendlar dagligen eller bara använder din scooter ibland så ser vi till att den fungerar som den ska. Besök oss på www.espark.se och boka din reparation redan idag!
Vikstensvägen 63, 121 55, Johanneshov, Suecia
- espark.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Professionellt arbete
Snabb kommunikation, snabbt och väl utfört jobb och väldigt prisvärt. Mån om sina kunder.
Bästa E-Scooter Verkstad
Lämnat in båda mina elscootrar .
Reparerat och bytt däck .
Toppen verkstad rekommenderas
Vänder mig alltid till E-Spark när jag behöver fixa mina scootrar .
Snabb och pålitlig .
Mycket trevlig herre
Mycket trevlig herre.
Allt fungerade enligt överenskommelse.
Toppen att ni för allt vidare.
Claes
Fantastiskt!
Fantastiskt ställe, fantastiska människor. Kommer att vara glad i minst en vecka framåt.
Hundragubbe
Har bara bra saker att säga. Han får alla andra ställen att se dåliga ut.
Snabb, smidig, enkel, trevlig.
Det enda som kan göra det bättre är att man får det gratis 😂
Professionellt bemötande
Trevligt och professionellt bemötande samt väl utfört arbete såpass att elsparken kändes piggare samt bättre än då den var ny 👌🤩
Bra enkelt och de fixade de bra
Bra enkelt och de fixade de bra
Super snabb
Super snabb, prisvärd och mycket trevligt bemötande
Stor tack till E-spark Sverige
Stor tack till E-spark Sverige !
Kunnig och erfaren personal.
Ferhat tog emot mig samma dag som jag ringde, Löste ny bakskärm samt lagade min framskärm som satt lite löst.

Proffsigt
Snabbt, proffesionellt, prisvärt och mycket trevligt bemötande!

Respuesta de E-Spark Sverige AB
Fantastisk bra service utöver det…
Fantastisk bra service utöver det vanliga! Snabbt svar på mail och sms, samt oerhört professionell. Snabb och effektiv och bästa priserna i stan! Jag rekommenderar E-Spark Sverige Ab alla dagar i veckan och kommer definitivt tillbaka! Stort tack Ferhat för bästa servicen och bra jobb!

Respuesta de E-Spark Sverige AB
Otroligt imponerad av personalen som…
Otroligt imponerad av personalen som bytte bakdäck på sonens Elsparkcykel på 25 min?
Absolut bästa verkstaden jag stött på hittills.Bra bemötande och serviceinriktad personal.Bra priser dessutom. Rekommenderas varmt!

Bäst på alla sätt!
Alltid bra service, går snabbt att få lättare saker fixade på plats. Och bra priser.

Grym service och bemötande 👊🏻
Åker från Solna till E-spark
verkstad i
Kärrtorp/Johanneshov💫
där jag alltid känner att båda scooter är i trygga händer och får bästa service och med vilja att lösa kundens problem också till bra pris.
Grym service fixat
• Xiaomi scooter
byte av dashboard (tidigare rost på grund av fukt, annan person haft den)
upplåsning av hastighet
satt dit skydd dashboard
byte skydd ladduttag
• Xiaomi scooter
byte och koppling bromsvajer
däckbyte Honey Comb fram och bak
byte skydd dashboard och ladduttag
Jag rekommenderar starkt E-spark, Vikstensvägen 63.
(Vid första däckbytet båda hjul lämnade jag till butik/verkstad på Folkungag på Söder.
Där ena reflexen bak lossnade direkt som satt fel när jag hämtade vilket de fixade.
*De monterade också bromsskivan bak fel, bromsen bak fungerade inte alls.
*Felet upptäcktes först vid nästa däckbyte av verkstaden på Vikstensvägen 63 🤩
Vid däckbytet därefter fanns inget alternativ och jag fick lov att lämna igen till samma på Söder.
Förklarade vad som hänt med bromsskivan visade foton fick viss kompensation.
Denna gång blev det rätt med däckbytet men de skulle också byta till ny bakskärm original som jag köpt och lämnade med.
Jag hämtar åker därifrån och upptäcker att bakskärmen sitter löst. När jag kommer hem ser jag att de tre skruvarna vid ståplattan är för korta vilket de inte sa något om när jag hämtade den 😕 på Söder).
Honey comb däck är billigare hos E-spark än där jag var på Söder.
Jag rekommenderar starkt E-spark i Johanneshov.

Respuesta de E-Spark Sverige AB
Bästa stället jag har varit på bra…
Bästa stället jag har varit på bra bemötande riktigt duktig man och fixar det du vill på plats,
Rekommenderar alla att komma dit

Mycket bra!
Mycket god service.
Killarna är väldigt kunniga och lösningsorienterade. Förklarar vilka alternativ man har och vad som lönar sig att göra. Kommer bara reparera min E-Spark här.

Respuesta de E-Spark Sverige AB
Mycket bra och prisvärd service
Mycket bra och prisvärd service. Förklarar felet på ett förståeligt sätt och ger tips om elscootern i allmänhet.