Espresso International » Sweden Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was able to get hold of premium coffee at a reasonable price. Shipping was prompt and the coffee arrived well packaged and protected. I will buy from them again.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har alltid snabba leveranser. Och jag får leveransen ända fram till min dörr och i och med att jag köper tio paket så är det gratis frakt. Kan det bli bättre? Ja, det är när man tar sin första kopp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Espresso & Moka! Espresso International har ett intressant och omfattande sortiment! Uppskattar att man kan se datummärkningen redan på hemsidan. Första beställningen levererades snabbt! /h

La empresa ha respondido

1. Mayorista de café
  2. Tienda de café
  3. Establecimiento de café

Sobre Espresso International » Sweden

Escrito por la empresa

Vi har de bästa ☕ Espressomärkena!
Det här värdesätter vi ❤:

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Går inte att hitta bättre priser

8 de febrero de 2024

Kära John,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och att du är nöjd med våra priser. På Espresso International Sweden strävar vi efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga service, inklusive konkurrenskraftiga priser och effektiv leverans.

Din feedback är oerhört värdefull för oss och motiverar oss att fortsätta arbeta hårt för att upprätthålla hög kvalitet och service. Vi är stolta över att kunna möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Om du har några frågor eller om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att få tjäna dig igen i framtiden.

Tack igen för ditt stöd och förtroende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och väldigt trevlig…

Snabb leverans och väldigt trevlig kundtjänst!

25 de enero de 2024

Kära Christofher Larsson,

Tack för din positiva recension om vår snabba leverans och vårt trevliga kundtjänstteam. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Very speedy delivery!

They went beyond my expectations regarding both delivery speed and perfect order handling. Would highly recommend!

Dear Linda,
Thank you for your wonderful review and the five stars. We are pleased that we exceeded your expectations regarding the speed of delivery and handling of your order. Your recommendation is greatly appreciated.

Sincerely, Espresso International Sweden

Kära Linda,
Tack för din underbara recension och de fem stjärnorna. Vi är glada att vi överträffade dina förväntningar gällande leveranshastigheten och hanteringen av din beställning. Din rekommendation uppskattas mycket.

Jättesnabb leverans

Jättesnabb leverans, hög kvalitet på varorna.

Kära Viktor Vallin,

Tack för din femstjärniga recension och för att du lyfter fram vår jättesnabba leverans och höga kvalitet på varorna. Vi är glada att kunna uppfylla dina förväntningar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service

Bra kaffekvalite och snabb leverans

Kära Abdalla Mohammed Said,

Tack för din recension och de fyra stjärnorna. Vi är glada att höra att du uppskattar kaffets kvalitet och vår snabba leverans. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen och produkter av hög kvalitet.

Bra varor

Bra varor, snabb leverans

30 de enero de 2024

Respuesta de Espresso International » Sweden

Tack för din recension och de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra varor och uppskattar vår snabba leverans. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och effektiv service till våra kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt från denna trevliga hemsida i…

Har köpt från denna trevliga hemsida i flera år. Alltid snabb leverans, nogrannt packat och färska kaffepaket!
Stort utbud, bra priser - min rekommendation är +++++

29 de enero de 2024

Kära Mikael Landén,

Tack för ditt fortsatta förtroende och de uppskattande orden om vår webbplats, snabba leverans, noggranna förpackning och färskheten på vårt kaffe. Vi är överväldigade av din positiva feedback och dina fem stjärnor. Att höra att du har varit nöjd med oss i flera år och rekommenderar oss så varmt betyder otroligt mycket för oss.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera den höga standarden av service och produkter som du förväntar dig.

Överraskande bra.

Enkelt, billigt, och snabbt.

26 de enero de 2024

Kära Vesa Tolppanen,

Tack för din femstjärniga recension och de uppskattande orden. Det gläder oss att du fann vår service enkel, prisvärd och snabb. Vi strävar efter att alltid överträffa förväntningarna och erbjuda våra kunder en positiv upplevelse.

Vi ser fram emot att fortsätta tjäna dig med samma höga standard.

Fantastiskt bra urval

Fantastiskt bra urval. Jag hittade ett mokakaffe med låg syrahalt och låg koffeinhalt som var riktigt riktigt gott.

25 de enero de 2024

Kära Annika,

Tack för din femstjärniga recension och de fina orden om vårt urval. Det gläder oss att höra att du fann ett mokakaffe med låg syrahalt och låg koffeinhalt som passade dina smakpreferenser perfekt. Vi strävar efter att erbjuda ett brett och kvalitativt urval för att tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi ser fram emot att fortsätta överraska och glädja dig med vårt sortiment i framtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans ända hem till…

Snabb och smidig leverans ända hem till dörren!

22 de enero de 2024

Kära Pernilla,

Tack för ditt positiva omdöme och de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba och smidiga leveransen ända fram till din dörr. Det är viktigt för oss att göra din upplevelse så bekväm som möjligt, och vi strävar efter att alltid leverera våra produkter med högsta service.

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en utmärkt service i framtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabbt o billigt

11 de enero de 2024

Kära Eddie,

Tack för din recension och de fyra stjärnorna. Vi är glada att höra att du tycker vår service är både snabb och prisvärd. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och skulle uppskatta eventuell feedback på hur vi kan göra din nästa upplevelse med oss ännu bättre.

Vi ser fram emot att få tjäna dig igen hos Espresso International Sweden.

Kära Maria Brachetta,

Tack för din positiva femstjärniga recension. Det gläder oss att höra att du hade en problemfri upplevelse med våra paket. Vi strävar alltid efter att leverera våra produkter i perfekt skick och utan komplikationer. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta leverera högkvalitativ service.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en problemfri upplevelse i framtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket att välja på samt kaffesorter…

Mycket att välja på samt kaffesorter som inte finns i närbutiker.

2 de enero de 2024

Kära Janne,

Tack för din 5-stjärniga recension. Vi är mycket glada att du uppskattar vårt breda utbud och de unika kaffesorter vi erbjuder, som inte är tillgängliga i närbutiker. På Espresso International är det viktigt för oss att ge våra kunder tillgång till ett mångsidigt och exklusivt sortiment av kaffe.

Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att fortsätta överraska dig med vårt unika urval i framtiden.

Bra service

3 de enero de 2024

Kära Konstantinos Karakinaris,

Tack för din 5-stjärniga recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service. På Espresso International strävar vi alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och din positiva feedback är ett bevis på att vi är på rätt väg.

Vi värderar ditt stöd högt och ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en service av högsta kvalitet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att allt alltid fungerar å snabb…

Att allt alltid fungerar å snabb leverans.

21 de diciembre de 2023

Kära kund,

Tack för ditt utmärkta betyg på 5 stjärnor. Vi är mycket glada att höra att allt alltid fungerar bra för dig och att du är nöjd med vår snabba leverans. På Espresso International är det vår prioritet att se till att varje del av din upplevelse är smidig och tillfredsställande.

Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en service som överträffar dina förväntningar.

Vänliga hälsningar och de bästa önskningar för ett lyckligt Nyår 2024 🎉,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans Rätt pris..

14 de diciembre de 2023

Kära Stefan Svensson,

Tack för ditt utmärkta betyg på 5 stjärnor. Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och prissättning. På Espresso International strävar vi efter att alltid erbjuda våra kunder den bästa servicen och kvaliteten. Ditt erkännande bekräftar att vi är på rätt väg.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera exceptionella kaffeupplevelser till dig.

Vänliga hälsningar och god jul 🎄✨,

Snabbt, smidigt och enkelt

Jätte bra sortiment av italienska rosterier.
Bra priser, snabb leverans, bra packat och bra kundsupport.
Den bästa nätbutik för kaffeälskare enligt mig.

23 de diciembre de 2021
Opinión espontánea

Kära kund,
Tack för att du lyfter fram de positiva aspekterna av din shoppingupplevelse hos oss.
Det gläder oss att du är nöjd med vårt urval av rosterier.
Vårt mål är att utöka med ännu fler rosterier.
Vi önskar dig och din familj en trevlig helg!
Ditt team från Espresso-International 😊.

8 consejos para escribir buenas reseñas.