Respuesta de eTailMagic
Our brand stands for positivity and humor. To express our beliefs, we offer funny graphic tees with emoji designs made to order. But our emojis are far from normal. They are distinct in many ways. Pure white for a clean and sophisticated look. More than just a face to make a genuine statement. Hand drawn to guarantee original motifs. Overall, truly unique.
Barcelona, España

Respuesta de eTailMagic
Very nice t-shirt! “Survival of the fittest” really great comfort and fit!! 👌🏼

In jeder Hinsicht eine tolle und reibungslose Erfahrung. Vielen Dank

Respuesta de eTailMagic
Excellent and flawless shopping experience. No problems, no regrets. Thank you.

Respuesta de eTailMagic
Great T-shirt design. I'm very satisfied with my purchase. I can definitely recommend it! :)