Etan Trampolines Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekter Support am Telefon und über WhatsApp. Schnelle und sichere Lieferung. Die Qualität meiner bestellten Ersatzteile überzeugt auf ganzer Linie. Habe ein 12 Jahre altes ETAN Trampolin und di... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben ein Sprungtuch für geübte Springer nachgekauft,da unsere Kids täglich das Trampolin benutzen und mehr Höhe gefordert war. Die Lieferung war schnell und gut,das Sprungtuch ist genauso wie das... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enorme slechte kwaliteit matten! Na 3 maanden gebruik is de mat stuk. Personeel komt niet tegemoet en geeft aan dat dit geen garantie is. Nooit kopen! Dit bedoel ik met communicatie! Zie reactie v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben seit über zwei Jahren einen Riesenspaß mit dem rechteckigen Trampolin. Ich habe es eben erdig im Garten versenkt, somit ist es sehr unscheinbar und entfaltet sein volles Potenzial. Die Kinde... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  6. Tienda de deportes
  7. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Al meer dan 30 jaar jouw specialist in trampolines.

Etan Trampolines BV - Fun you can trust

Escrito por la empresa

Binnen Etan Trampolines streven ernaar elk kind buiten te laten spelen op een actieve en veilige manier.
Wist je dat 10 minuten trampolinespringen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen? Zo gezond is springen. Behalve de sportiviteit van trampolinespringen wil je natuurlijk ook dat dit veilig gebeurt. Daarom zijn onze Etan Premium trampoline uitgerust met vele veiligheidsaspecten. Zo hebben de trampoline beschermranden een innersleeve en de trampoline springmatten een extra flap die over de veren ligt. Op die manier kunnen jouw kinderen tijdens het springen met geen mogelijkheid bij de veren!
Nederlands bedrijf, trampolines made in Europe
Bij Etan streven we ernaar om kwaliteit door te voeren in elk productaspect van het trampoline frame tot het laatste schroefje. Om die reden wordt onze Etan Premium trampoline geproduceerd in onze eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Hier worden enkel Europese materialen gebruikt en geproduceerd volgens Europese productiestandaarden. Zo kunnen jij en je kinderen jarenlang de grootste sprongen maken!

Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!

Maar liefst 30 dagen retourtermijn en gratis verzending boven de €199

Bij Etan geloven we in de kwaliteit van onze trampolines. Door middel van constante productontwikkelingen en productie in onze eigen productiefaciliteit in Europa streven we naar de hoogste kwaliteit trampolines, gemaakt van Europese materialen en tegen Europese productiestandaarden. Om die reden bieden we garantietermijnen tot wel 15 jaar aan.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

593 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

top goeie mat

top goeie mat !

2 de mayo de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Ha Lars, goed om te horen dat jullie blij zijn met de OptiFlow springmat. Heel veel trampoline plezier!

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering

1 de mayo de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi mevrouw van Hoek, fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en alles te vinden was op onze website. We wensen jullie veel springplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een optiflowmat maakt het verschil !

Een jaar geleden een 14F bij Etan. Echter kwamen mijn kleine kids niet de lucht in en werd er amper op gesprongen. Overleg gehad met Etan en er werd geadviseerd om een springmat in te wisselen voor een optiflow. Was wat sceptisch maar dat was alles behalve nodig. De kleine mannen springen met gemak en zonder weinig inspanning de hoogte in en ook de grote kinderen vinden het fantastisch springen. Er wordt flink geëxperimenteerd met de moeilijkste trucks.

30 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Loes, wat super dat de kids weer fijn kunnen springen vanwege de OptiFlow springmat. We wensen jullie heel veel springplezier toe!

Snel en ser service gericht

Snel en ser service gericht
Meedenkend voor en oplossing

24 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hallo Louis, super om te horen dat je deze ervaring met ons hebt, we helpen je uiteraard graag. Heel veel springplezier gewenst!

Best service

24 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hallo Hans-Peter, schön zu lesen, dass Sie unseren Service als perfekt erfahren haben. Viel Spaß beim Trampolinspringen!

Zeer matig.

Bijzonder matig

23 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hallo Lizzie, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent en geen fijne ervaring hebt gehad. We horen graag wat we kunnen verbeteren op klantenservice@etantrampolines.com. Desondanks, wensen we jullie veel trampoline plezier!

Update: zoals telefonisch besproken, misten de schroeven en worden deze nagestuurd.

Nice

Nice! The Kids are happy.

23 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Dear Bernd, lovely to hear that you and the kids are happy with your order. We wish you lots of jumping fun!

duidelijke site

duidelijke site, snelle levering

19 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Alinda, goed om te horen dat onze site duidelijk is en de trampoline snel geleverd is. Heel veel trampoline plezier gewenst!

Fast and good.

16 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hello, thank you for your review and good to hear that you are satisfied. We wish you lots of jumping fun!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben vandaag onze trampoline…

We hebben vandaag onze trampoline bezorgt gekregen. Helaas is de installatie niet als verwacht 200 euro hebben we betaald om de trampoline in ons eigen gegraven gat te zetten, zoals in showroom afgesproken. Nu komt de beste man aan zet hem in elkaar en is binnen 45 minuten weer weg. Niet zoals afgesproken we hebben zelf nog behoorlijk werk eraan gehad. Toen ik ze belde vond telefoniste dit normaalste zaak van wereld. Ongelofelijk hoe je zo aan je klanten wilt verdienen!

16 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Goedemorgen, vervelend om te horen dat de installatie niet overeenkomt met uw verwachting. Indien de montageservice wordt afgesloten met een PremiumFlat trampoline, is de uitgangssituatie dat het gat volgens de verstrekte ingraafinstructies gegraven is. Helaas was dat in deze situatie niet het geval. We wensen jullie veel springplezier toe!

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Snelle levering, duidelijke informatie en snelle reactie op vragen of problemen.

15 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Peter, super fijn dat de trampoline snel geleverd is en dat de klantenservice ervaring ook goed was. We wensen jullie veel springplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben goed geadviseerd over mijn aankoop. Vriendelijke klantenservice. Levering was zeer snel.

12 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Lyan, fijn dat we je konden helpen bij het adviseren van je trampoline. We wensen jullie veel springplezier toe!

Uitstekend

Goede kwaliteit, maklijk bouwen.

11 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hallo, super dat jullie blij zijn met de trampoline en de kwaliteit. Fijn dat het opzetten makkelijk gegaan is. We wensen jullie vele jaren springplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

One of the best experiences I've had

One of the best experiences I've had! A part of my trampoline was broken and I couldn't find it anywhere anymore and after reaching out to Etan they found the piece for me and sent it within one work day! really great. Rob

11 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Rob, thank you for your lovely review! We are always happy to help you so that you can enjoy jumping again. We wish you lots of jumping fun on the trampoline!

Top gedaan

Top gedaan, snelle levering

7 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Roy, mooi dat je bestelling snel in huis was. Wij wensen jullie veel springplezier op de trampoline!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ENORM GOEDE SERVICE !!

Vandaag een telefoontje gepleegd met Etan over gebroken veren. Vriendelijk te woord gestaan en zeer snel geholpen. Foto'appen van factuur, de veren en de complete trampoline. Binnen 10 minuten reactie dat er vervangende veren worden opgestuurd.
Echt super!

4 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Rian, allereerst bedankt voor jouw geweldige review! Fijn dat je snel en goed geholpen bent. Op naar weer veilig springen. Veel plezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact met de klantenservice en super tevreden over de garantievoorwaarden voor de trampolinerand waarvan ik gebruik kon maken!

1 de abril de 2022

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Marit, bedankt voor je review en fijn dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met de nieuwe beschermrand!

8 consejos para escribir buenas reseñas.