Etan Trampolines Opiniones 570

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Werd er zelfs op geattendeerd dat week later randen van trampolines in actie kwamen, toen hadden we al bestelling geplaatst. Afgesproken dat we week later opnieuw zouden bestellen. Daar... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de juguetes para niños
  3. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  4. Tienda de deportes
  5. Fabricante de juegos y juguetes
  6. Fabricante de juguetes

Escrito por la empresa

Al meer dan 30 jaar jouw specialist in trampolines.

Etan Trampolines BV - Fun you can trust

Escrito por la empresa

Binnen Etan Trampolines streven ernaar elk kind buiten te laten spelen op een actieve en veilige manier.
Wist je dat 10 minuten trampolinespringen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen? Zo gezond is springen. Behalve de sportiviteit van trampolinespringen wil je natuurlijk ook dat dit veilig gebeurt. Daarom zijn onze Etan Premium trampoline uitgerust met vele veiligheidsaspecten. Zo hebben de trampoline beschermranden een innersleeve en de trampoline springmatten een extra flap die over de veren ligt. Op die manier kunnen jouw kinderen tijdens het springen met geen mogelijkheid bij de veren!
Nederlands bedrijf, trampolines made in Europe
Bij Etan streven we ernaar om kwaliteit door te voeren in elk productaspect van het trampoline frame tot het laatste schroefje. Om die reden wordt onze Etan Premium trampoline geproduceerd in onze eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Hier worden enkel Europese materialen gebruikt en geproduceerd volgens Europese productiestandaarden. Zo kunnen jij en je kinderen jarenlang de grootste sprongen maken!

Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!

Maar liefst 30 dagen retourtermijn en gratis verzending boven de €199

Bij Etan geloven we in de kwaliteit van onze trampolines. Door middel van constante productontwikkelingen en productie in onze eigen productiefaciliteit in Europa streven we naar de hoogste kwaliteit trampolines, gemaakt van Europese materialen en tegen Europese productiestandaarden. Om die reden bieden we garantietermijnen tot wel 15 jaar aan.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een bestelling geplaatst en…

We hadden een bestelling geplaatst en kregen gelijk een telefoontje dat ze niet meteen geleverd konden worden. We kregen een datum waarop het zou kunnen en dat werd het ook. Kortom, een goede communicatie en een goede levering

24 de marzo de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Gerard, bedankt voor je positieve review! Wij houden van transparantie en duidelijke communicatie. Goed om te lezen dat je dit kan waarderen. Heel veel springplezier gewenst met je nieuwe Etan Premium trampolinerand!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en goed advies en zeer…

Vriendelijk en goed advies en zeer goede kwaliteit trampolines!

27 de marzo de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Hartelijk dank voor je 5-sterren review Susan! We wensen jullie nog vele jaren springplezier met jullie Etan Trampoline.

Fantastisch

Zoek je een goede trampoline? Dan kun je stoppen met zoeken: dit is hét adres voor een geweldige trampoline. Naast de geweldige kwaliteit, mooie prijs en het groot assortiment is de service geweldig. Echt een aanrader.

21 de marzo de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Nick, het was een groot genoegen om bij jullie een Etan Premium-trampoline te mogen plaatsen. Hartelijk dank voor het vertrouwen, de lekkere worstenbroodjes en je review! Veel springplezier gewenst namens het complete Etan-team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en leuk contact gehad

Goed en leuk contact gehad. Product snel geleverd. Kids zijn blij met de gerepareerde trampoline!

9 de marzo de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Rob! Met de Etan OptiFlow springmat kunnen de kids weer heerlijk springen.

Garantieansprüche werden abgewiesen

Auf die Garantie ist leider kein Verlass. Ich hatte das Etan Premium Trampolin 2021 bekommen. Ich bin davon ausgegangen, dass ich bei einem Preis von 1200€ auch ein hochwertiges Produkt gekauft habe. Dem war nicht so. Nach 3 Jahre haben sich die Nähte von der Randabdeckung (5 Jahre Garantie) aufgelöst (wahrscheinlich nicht UV-beständig). Dadurch ist die Sicherheit sich an den Sprungfedern nicht zu verletzen nicht mehr gegeben. Der Verkäufer hat die Garantieansprüche abgewiesen.

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Wir bedauern Ihre 1-Sterne-Bewertung. Wir hatten mehrfach Kontakt mit Ihnen bezüglich eines Schadens an Ihrem Trampolin. Dieser Schaden ist ein Nutzungsschaden und kein Herstellungsfehler. Daher können Sie leider keinen Garantieanspruch geltend machen. Aus Kulanz haben wir Ihnen einen Rabattcode für ein neues Ersatzteil angeboten. Leider haben Sie dieses Angebot nicht angenommen und einige Monate später einen Vermittler eingeschaltet. Darauf haben wir inhaltlich und ordnungsgemäß reagiert; damit ist der Fall für uns abgeschlossen.

Sollten Sie dennoch den Rabattcode für den Kauf eines neuen Ersatzteils nutzen wollen, nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf.

Team Etan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer blij met onze nieuwe trampoline

Zeer blij met onze nieuwe trampoline. Goed contact gehad. Er was een nieuwer model dat op de website stond. Hier werd duidelijk en behulpzaam over gecommuniceerd.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Hartelijk dank voor het vertrouwen en het prettige contact Brechtje! Namens het complete team Etan Trampolines: vele jaren springplezier gewenst.

Trampoline mat besteld

Zeer goed geholpen door middel van videobellen welke springmat we moesten hebben!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Dikke 5 sterren!

28 de enero de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Hartelijk bedankt voor je review en het prettige contact Annet! Nog vele jaren springplezier gewenst. Groet, Team Etan Trampolines

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en duidelijk antwoord.

Snel en duidelijk antwoord.
Onze voorkeur was niet meer voorradig maar doormiddel van persoonlijk contact een passende oplossing gekregen

22 de enero de 2026

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Ester, hartelijk dank voor jullie positieve review! Jullie bedankt voor het vooraf bellen en het vertrouwen. Nog vele jaren springplezier gewenst. Grt. Team Etan Trampolines

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt al jaaaaaren plezier van

Echt al jaaaaaren plezier van, nu na een jaar of 12 de rand vervangen. Beste investering ooit voor de kids. Wij hebben deze ingebouwd in de tuin

2 de junio de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Super om te lezen dat jullie al jaren in het bezit zijn van een Etan trampoline. Met deze nieuwe beschermrand kan de trampoline ook weer jaren mee. Nog veel springplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir hüpfen seit zwei Jahren happy

Wir haben seit über zwei Jahren einen Riesenspaß mit dem rechteckigen Trampolin. Ich habe es eben erdig im Garten versenkt, somit ist es sehr unscheinbar und entfaltet sein volles Potenzial. Die Kinder lieben es und verbringen in der Woche mindestens 3 Stunden auf dem Trampolin. Besonders hervorheben möchte ich den tollen Service, wenn man mal eine Frage hat wegen Pflege oder ein Ersatzteil braucht - zügig, unbürokratisch und sehr freundlich.

12 de agosto de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Vielen Dank für die 5-Sterne-Bewertung, Martin! Wir freuen uns zu lesen, dass die Kinder viel Spaß mit diesem Etan-Trampolin haben und dass unser Service zu Ihrer Zufriedenheit ist. Auf noch mehr Jahre voller Spaß!

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden. De trampolines staan goed, snel geleverd en goede service.

10 de junio de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met uw nieuwe Etan trampoline! Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Veel springplezier gewenst!

communicatie

Ondanks een verkeerde levering werd dit goed opgepakt. Het product werd op de afgesproken dag omgeruild. Zeer vriendelijke communicatie!

2 de junio de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview. We zijn blij dat u tevreden bent met de communicatie na een verkeerde levering. Nogmaals onze excuses daarvoor.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestellung und Versand problemlos

Bestellung und Versand problemlos. Anleitung für den Aufbau des Premium Flat Ground sehr spärlich, gerade was die Befestigung des Randes angeht und da ist jetzt eine scharfe nicht abgedeckte Kante der Kuhlenumrandung. Für den Preis hätte ich ein bisschen mehr erwartet

6 de mayo de 2025

Hallo Eva,

ärgerlich, dass du mit unserem Trampolin nicht ganz zufrieden bist. Um nach einer Lösung zu suchen, haben wir versucht, Sie telefonisch zu erreichen. Leider haben Sie sich nicht gemeldet und auch unsere Rückrufbitte wurde bisher nicht beachtet. Bitte rufen Sie uns an, um gemeinsam nach einer Lösung zu suchen. Telefonnummer: 0049 231 394 91 90

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle respons op vragen over…

Goede en snelle respons op vragen over product. Snelle service en levering van een trampolinerand. Product voldoet aan omschrijving en past precies.

19 de junio de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en levering. Met deze beschermrand kan de trampoline weer jaren mee!

Service minded

Service minded, zeer vriendelijke mensen. . Correct en snel. Zeer aanvaardbare prijs. En na de werken alles heel netjes weer achtergelaten. Een echte aanrader!

7 de junio de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Hartelijk dank voor uw vertrouwen! Nog vele jaren plezier gewenst met uw trampoline. Een zonnige groet!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Unsafe and terrible quality, customer service is garbage

I bought a premium in-ground trampoline from this company and had it installed by a professional gardener. They followed all of the instructions and made sure the trampoline was level. Within 9 months of purchase the hooks that connect the sprints to the mat just started to snap. My kids would be jumping on it and the hook on the frame side would just snap. Never seen this from metal before, but they would snap like an actual twig.

Called the customer service and they sent replacement springs but that didn't fix the problem. After a while the mat itself developed two tears from the strain. Called customer service again and they said that they couldn't fix it and that I would need to buy a new mat. After doing so springs kept snapping and now Etan is telling me the installation was done improperly and that I should just buy a new unit (for 1,000 Euro!!). They won't refund the now useless mat either, eventhough they were the ones who advised me to buy it.

Worthless product and worthless customer service! Be careful with this brand, I don't even want to think about what would have happened if a spring had snapped and hurt my children or if the tears would have formed under their feet. Absolutely horrendous, avoid at all costs.

6 de junio de 2025

Hallo Ana,

We regret that you are unhappy with the trampoline. However, you did not attach any order information. We would like to address your concerns and look into a solution. Please contact us at klantenservice@etantrampolines.com. Unfortunately, you have not done this before.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Facile de commander et rapidité

Facile de commander, livraison gratuite et rapide

30 de mayo de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Nous vous remercions pour votre commentaire 5 étoiles. Nous sommes heureux de lire que le colis vous a été livré rapidement.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.