La empresa ha respondido
Goede service. Werd er zelfs op geattendeerd dat week later randen van trampolines in actie kwamen, toen hadden we al bestelling geplaatst. Afgesproken dat we week later opnieuw zouden bestellen. Daar... Ver más
La empresa ha respondido
Al meer dan 30 jaar jouw specialist in trampolines.
Escrito por la empresa
Maar liefst 30 dagen retourtermijn en gratis verzending boven de €199
Ladonkseweg 8, 5281RN, Boxtel, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
We hadden een bestelling geplaatst en kregen gelijk een telefoontje dat ze niet meteen geleverd konden worden. We kregen een datum waarop het zou kunnen en dat werd het ook. Kortom, een goede communicatie en een goede levering

Respuesta de Etan Trampolines
Vriendelijk en goed advies en zeer goede kwaliteit trampolines!

Respuesta de Etan Trampolines
Netjes en goed geholpen, en alles volgens belofte ontvangen

Respuesta de Etan Trampolines
Zoek je een goede trampoline? Dan kun je stoppen met zoeken: dit is hét adres voor een geweldige trampoline. Naast de geweldige kwaliteit, mooie prijs en het groot assortiment is de service geweldig. Echt een aanrader.

Respuesta de Etan Trampolines
Goed en leuk contact gehad. Product snel geleverd. Kids zijn blij met de gerepareerde trampoline!

Respuesta de Etan Trampolines
Auf die Garantie ist leider kein Verlass. Ich hatte das Etan Premium Trampolin 2021 bekommen. Ich bin davon ausgegangen, dass ich bei einem Preis von 1200€ auch ein hochwertiges Produkt gekauft habe. Dem war nicht so. Nach 3 Jahre haben sich die Nähte von der Randabdeckung (5 Jahre Garantie) aufgelöst (wahrscheinlich nicht UV-beständig). Dadurch ist die Sicherheit sich an den Sprungfedern nicht zu verletzen nicht mehr gegeben. Der Verkäufer hat die Garantieansprüche abgewiesen.

Respuesta de Etan Trampolines
Zeer blij met onze nieuwe trampoline. Goed contact gehad. Er was een nieuwer model dat op de website stond. Hier werd duidelijk en behulpzaam over gecommuniceerd.

Respuesta de Etan Trampolines
Zeer goed geholpen door middel van videobellen welke springmat we moesten hebben!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Dikke 5 sterren!

Respuesta de Etan Trampolines
Snel en duidelijk antwoord.
Onze voorkeur was niet meer voorradig maar doormiddel van persoonlijk contact een passende oplossing gekregen

Respuesta de Etan Trampolines
Fijne klantenservice die de tijd nam om onze situatie aan te horen en mee te denken met een oplossing

Respuesta de Etan Trampolines
Echt al jaaaaaren plezier van, nu na een jaar of 12 de rand vervangen. Beste investering ooit voor de kids. Wij hebben deze ingebouwd in de tuin

Respuesta de Etan Trampolines
Wir haben seit über zwei Jahren einen Riesenspaß mit dem rechteckigen Trampolin. Ich habe es eben erdig im Garten versenkt, somit ist es sehr unscheinbar und entfaltet sein volles Potenzial. Die Kinder lieben es und verbringen in der Woche mindestens 3 Stunden auf dem Trampolin. Besonders hervorheben möchte ich den tollen Service, wenn man mal eine Frage hat wegen Pflege oder ein Ersatzteil braucht - zügig, unbürokratisch und sehr freundlich.

Respuesta de Etan Trampolines
Ontzettend tevreden. De trampolines staan goed, snel geleverd en goede service.

Respuesta de Etan Trampolines
Ondanks een verkeerde levering werd dit goed opgepakt. Het product werd op de afgesproken dag omgeruild. Zeer vriendelijke communicatie!

Respuesta de Etan Trampolines
Bestellung und Versand problemlos. Anleitung für den Aufbau des Premium Flat Ground sehr spärlich, gerade was die Befestigung des Randes angeht und da ist jetzt eine scharfe nicht abgedeckte Kante der Kuhlenumrandung. Für den Preis hätte ich ein bisschen mehr erwartet

Respuesta de Etan Trampolines
Goede en snelle respons op vragen over product. Snelle service en levering van een trampolinerand. Product voldoet aan omschrijving en past precies.

Respuesta de Etan Trampolines
Service minded, zeer vriendelijke mensen. . Correct en snel. Zeer aanvaardbare prijs. En na de werken alles heel netjes weer achtergelaten. Een echte aanrader!

Respuesta de Etan Trampolines
I bought a premium in-ground trampoline from this company and had it installed by a professional gardener. They followed all of the instructions and made sure the trampoline was level. Within 9 months of purchase the hooks that connect the sprints to the mat just started to snap. My kids would be jumping on it and the hook on the frame side would just snap. Never seen this from metal before, but they would snap like an actual twig.
Called the customer service and they sent replacement springs but that didn't fix the problem. After a while the mat itself developed two tears from the strain. Called customer service again and they said that they couldn't fix it and that I would need to buy a new mat. After doing so springs kept snapping and now Etan is telling me the installation was done improperly and that I should just buy a new unit (for 1,000 Euro!!). They won't refund the now useless mat either, eventhough they were the ones who advised me to buy it.
Worthless product and worthless customer service! Be careful with this brand, I don't even want to think about what would have happened if a spring had snapped and hurt my children or if the tears would have formed under their feet. Absolutely horrendous, avoid at all costs.

Respuesta de Etan Trampolines
Facile de commander, livraison gratuite et rapide

Respuesta de Etan Trampolines
Más información sobre otros tipos de reseñas.