Perfekter Support am Telefon und über WhatsApp. Schnelle und sichere Lieferung. Die Qualität meiner bestellten Ersatzteile überzeugt auf ganzer Linie. Habe ein 12 Jahre altes ETAN Trampolin und di... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben ein Sprungtuch für geübte Springer nachgekauft,da unsere Kids täglich das Trampolin benutzen und mehr Höhe gefordert war. Die Lieferung war schnell und gut,das Sprungtuch ist genauso wie das... Ver más
La empresa ha respondido
Enorme slechte kwaliteit matten! Na 3 maanden gebruik is de mat stuk. Personeel komt niet tegemoet en geeft aan dat dit geen garantie is. Nooit kopen! Dit bedoel ik met communicatie! Zie reactie v... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben seit über zwei Jahren einen Riesenspaß mit dem rechteckigen Trampolin. Ich habe es eben erdig im Garten versenkt, somit ist es sehr unscheinbar und entfaltet sein volles Potenzial. Die Kinde... Ver más
La empresa ha respondido
Al meer dan 30 jaar jouw specialist in trampolines.
Escrito por la empresa
Maar liefst 30 dagen retourtermijn en gratis verzending boven de €199
Ladonkseweg 8, 5281RN, Boxtel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
We hebben de Etan premium inground trampoline gekocht. Het is een goede trampoline, stevig, springt lekker en de groene beschermrand is dik.
Wat alleen echt heel jammer is en tegenvalt: de zijrand zit er los bij en moet om de trampoline gespannen worden. Dit lukt niet goed want hij zit nergens aan vast. Bungelt er wat los bij en er ontstaan alsnog openingen waardoor er dingen onder de trampoline kunnen vallen in het gat. Het lijkt ook slordig.
Inmiddels staat het op de website erbij dat de rand uit 2 losse stukken bestaat. Maar toen ik hem kocht nog niet. Ook de foto's zijn nog steeds van een zijrand die netjes vastzit aan de dikke groene rand en vastgemaakt kan worden aan de grond door ringen met haringen.
Ik heb een mail gestuurd naar Etan dat ik niet het product heb gekregen wat ik had verwacht. Ze geven aan dat ik de hele trampoline terug kan sturen. Maar datkon niet meer want we hadden hem al helemaal gemonteerd en in gebruik genomen dus dan mag hij niet meer terug. Ook wilden ze ons wel een nieuwe zijrand toesturen. Maar dat lost mijns inziens niets op.
Toen ik aangaf dat de trampoline niet matcht met de beschrijving en foto's op de website, beriepen ze zich op hun disclaimer dat producten kunnen afwijken van wat er op de website staat. Sja, daar kun je natuurlijk niets tegenin brengen helaas.
Ik baal hier wel van want moet het er nu maar gewoon mee doen zoals het is. Maar het steekt wel een beetje elke keer als ik naar de trampoline kijk want het ziet er gewoon echt niet mooi uit. Terwijl ik juist een wat duurder merk heb genomen, dan is dit gewoon balen want wil je voor dat geld gewoon een trampoline die helemaal naar je wens is en er strak bij staat.

Respuesta de Etan Trampolines
Livraison très rapide et produit de qualités ! je recommande !

Respuesta de Etan Trampolines
J'ai acheté une toile de saut, tous les crochets en plastique cassent les uns après le sautres. Je suis obligé de les remplacer par des crochets métalliques qui coutent excessivement cher.

Respuesta de Etan Trampolines
Voor veel geld hebben we de trampoline voor een van de huizen van onze stichting laten plaatsen. Dit is zeer onzorgvuldig en slordig gedaan. Omdat een van de medewerkers, en dat had niet mogen gebeuren, het formulier heeft ondertekend kunnen we ons nergens op beroepen. daarnaast is er heel weinig meegedacht vanuit jullie bedrijf; hele slechte service. Eveneens slecht en niet te doen gebruikelijk is dat we geen afschrift kregen van het ondertekende formulier, maar dat pas ontvingen nadat we daar expliciet om hadden gevraagd. Wij zullen hier dan ook niet meer kopen en onze netwerkpartners afraden hier en bestelling te plaatsen.

Respuesta de Etan Trampolines
Bij de vervanging van onze (na 8 jaar weer en wind) versleten springmat bleken de veren niet goed te passen. Vandaag met veel coulance en zonder bijbetaling door Etan geregeld. Heel erg blij mee.

Respuesta de Etan Trampolines
Snelle service op de al bestelling van een vervangende trampolinemat!

Respuesta de Etan Trampolines
Helaas 1x annulering van bestelling gehad en daarna tot 2x toe een belofte die ze niet hebben kunnen waar maken

Respuesta de Etan Trampolines
Nieuwe beschermrand van in-ground hi-flyer groen is zowel van slechtere kwaliteit als beschermd de buitenrand niet - je kunt nog op de buitenrand-buis vallen zonder bescherming.
Trampoline is 3 jaar oud en doet het verder perfect.
Trampoline: Etan Inground Hi-Flyer trampoline - 281 x 201 cm - groen.
Nieuwe rand (telefonisch geadviseerd door Etan zelf): Etan Sky-Flyer Inground trampoline beschermrand 281 x 201 cm / 0965 groen.

Respuesta de Etan Trampolines
Wij hebben 3 jaar geleden een Etan trampoline gekocht, vanwege gepland veel gebruik een wat duurdere variant. We zijn tevreden over de kwaliteit. De trampoline wordt zeker in de zomer zeer vaak gebruikt, onze kinderen zijn er elke dag op te vinden. Afgelopen week ging toch een onderdeel (de springmat) kapot waar van we dat gezien de genoemde kwaliteit niet verwacht hadden. We zijn netjes, compleet en zeer vlot geholpen, de service van dit bedrijf is echt een compliment waard.

Respuesta de Etan Trampolines
Product voldoet aan de verwachting. Snelle levering en ook op vragen een snelle reactie.
Verbeterpunt: instructievideo. Op geen enkele instructievideo is duidelijk te zien hoe de palen waaraan het net deluxe bevestigd moet worden goed moeten worden neergezet.

Respuesta de Etan Trampolines
Geen gronddoek meegeleverd terwijl dit wel gecommuniceerd wordt. Misleidende communicatie. Verder lijkt het best een aardig product.

Respuesta de Etan Trampolines
We hadden een trampoline besteld via een andere website. Er was iets niet goed, dus hebben we contact opgenomen met de winkelier. Daar werden we meteen doorgestuurd naar Etan zelf. Zij hebben ons snel en netjes geholpen.

Respuesta de Etan Trampolines
Pas le bon embout donc dépense inutile en plus des frais de livraison énormes