Wij boeken al vele jaren via eurocamp , altijd perfect gegaan , zelfs toen we een camping toch minder goed vonden hebben zij een andere geregeld . (Voor hetzelfde geld ) Echt een aanrader voor topvaka... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Boeking gaat vlot, jammer dat 2e korting in boekingsproces niet mogelijk is (vaste klant en met zijn 2)
Reeds vele malen op reis geweest met Eurocamp. Steeds tot aller tevredenheid. Uitstekende communicatie. Prijs-kwaliteit steeds ok. Ook bij problemen goed geholpen. Eurocamp doe zo voort...
Snel en efficiënt, makkelijke site. Overzichtelijk voor keuze te maken. Mooie kortingen en trouw aan een vaste klanten met voordelen
Información sobre la empresa
- Operador de excursiones
- Lugar de acampada
- Servicio de hospedaje para vacaciones
- Casa de vacaciones
- Hospedaje que admite mascotas
- Alojamiento amueblado para autoservicio
Escrito por la empresa
CAMPING VAKANTIES ☀️ Al bijna 50 jaar dé luxe camping vakantie specialist in o.a. Frankrijk, Italië & Spanje ..... voor een onvergetelijke vakantie. ✅ De 400 beste campings van Europa ✅ ANVR, SGR garantie = zeker op vakantie ✅ Winnaar Zoover Award 2019.
Información de contacto
Kruseman van Eltenweg 1, 1817 BC, Alkmaar, Holanda
- 03 808 32 15
- informatie@eurocamp.nl
- eurocamp.be
Invita a los clientes a opinar
Boeking gaat vlot
Alles liep vanzelf geen enkel probleem…
Alles liep vanzelf geen enkel probleem gehad
Heel duidelijke site zowel voor info…
Heel duidelijke site zowel voor info als voor het inboeken
Snel en efficiënt
Goed en eerlijk
Reeds vele malen op reis geweest met…
Had een probleem maar werd opgelost
Telefonisch gesprek heeft mij geholpen met mijn probleem. Was een top communicatie.
Simpel in gebruiken voor rereserveren.
Inlog probleem
Ik had een probleem met inloggen en ik ben op een zeer vriendelijke manier snel geholpen. Jullie zijn goed bezig mensen !!
Wij boeken al vele jaren via eurocamp
Wij boeken al vele jaren via eurocamp , altijd perfect gegaan , zelfs toen we een camping toch minder goed vonden hebben zij een andere geregeld . (Voor hetzelfde geld ) Echt een aanrader voor topvakantie !!!
Alles was klaar en overzichtelijk
jaren geleden reeds een camping van…
jaren geleden reeds een camping van EUROCAMP gedaan en er een super ervaring gehad
Heel vriendelijke personeel aan…
Heel vriendelijke personeel aan telefoon goed gevoel en hulp bij de boeking heel vlotte uitleg
Eurocamp
De accommodatie was goed. De hulp die we kregen toen er een voertuig onze camper had aangereden was matig naar onvoldoende.
Snelle en correcte info en behandeling
Ruime keuze van kwaliteitsvolle campings.
Gebruiksvriendelijke reserveringsmogelijkheden.
Snelle en correcte info en behandeling.
Vriendelijke uitstraling
Vriendelijke uitstraling en makkelijk begrijpbare website.
Ik heb recent mijn zomervakantie…
Ik heb recent mijn zomervakantie geboekt via Eurocamp en de keuze voor een campingvakantie in Italië was een schot in de roos. De website bood veel keuze en de informatie over de campings was duidelijk, wat het selecteren van de juiste accommodatie vergemakkelijkte.
Más información sobre otros tipos de reseñas.