Storheden Luleå. Otrevlig..stod ute på lagret och fick en fråga av en medarbetare skakade på huvudet allmänt sur, istället för att komma ut i butiken och förklara för oss. Har handlat hos er i flera... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Personalet inne på Eurosko Liertoppen var ikke villig til å hjelpe. Svarte kort, enten ja eller nei. Fikk ikke anbefalinger eller et «men vi har denne som er helt lik» etc. Ba oss om å se selv, og vil... Ver más
For en forferdelig nettbutikk. Dårlig erfaring gang på gang. Bestilte sko i størrelse 37, så sender de størrelse 40 i stedet fordi de var utsolgt for det kunden bestiller. Virker som det ikke er men... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Eurosko er skandinavias største skokjede med over 300 butikker. Vårt mål er å være byens beste skobutikk gjennom utvalg, kunnskap og kvalitet.
Información de contacto
Solgaard Skog 86, 1599, Moss, Noruega
- eurosko.no@gmail.com
- eurosko.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Skor fick hål efter en månad
Köpte skor för nästan 1600kr och efter en månad har jag redan hål i dem båda från vanlig vardaglig använding.
Så mycket för "kvalitet" skor, ångrar det stort.

Respuesta de Eurosko
ekstremt dårlig kundeservice og kommunikasjon, pluss solgt sko med kjent feil
ringte dem for å spørre hvilken impregnering jeg skal bruke på mine helt nye støvler som tar inn vann. fikk beskjed om at det er et kjent problem på disse støvlene og at jeg skulle komme inn så skulle de fikse meg nye og få tatt vanntest med en gang. kun info om at de vet om problemet og skal fikse det.
Så, når jeg kommer, så er det plutselig helt høl i hode å få nye støvler som de har levert ut med feil. må plutselig sette igjen støvlene i mange dager for at de skal ta test, og ingen tar innover seg at det aldri er gikk noe info om å måtte sette igjen støvlene og ha med seg annet skotøy. over telefon virket de veldig hyggelige og behjelpelige - vi visste jo ikke at det var et problem med skoene før de sa vi skulle komme og få nye uten feil, men når de faktisk skulle hjelpe så er de frekke og nedlatende og lite behjelpelige. ikke minst har de solgt sko med kjente feil, og uten noe info til kunden. utrolig skuffet. ville bare fikse skoene selv, og så har de laget et mareritt ut av at deres løsning skulle være bedre.

Eurosko sitt samarbeid med Postnord
Eurosko har samarbeid med Postnord, dersom noe skjer med leveransen er det svært vanskelig å få hjelp av Postnord. Råder til å styre unda nettbutikken til Eurosko, har erfart at det fort blir masse penger og frustrajon, men ingen sko. Butikkene er som alle andre skobutikker. Dette gjelder samarbeidet nettbutikken Eurosko har med Postnord.

Stor hjælpsomhed i Eurosko Maibom, Viby Centret
Min mand, som er meget dårligt gående, og jeg kom ind i butikken i 8260 Viby, og bad om hjælp til at finde et par gode støvler, som skulle være rimelig nemme at tage på.
Vi fik en fantastisk fin service fra en sød og humoristisk medarbejder. Der blev prøvet flere par støvler, og hun var tålmodig, hjalp i støvler, gav tid til at min mand kunne gå lidt rundt og mærke efter, om støvlerne føltes rigtige.
Vi har stor ros til en skøn medarbejder

Respuesta de Eurosko
God håndtering av reklamasjon hos…
God håndtering av reklamasjon hos Eurosko Bryn. Flinke ansatte!

Respuesta de Eurosko
Dårlig fremvisning af sko.
Det er træls, at de ikke viser sko fra undersiden, sålen. Vi med ømme tæer og fødder skal kunne vurdere om der er plads nok i skoene. Det kan man hos andre firmaer, så hvorfor kan man ikke det hos Eurosko?

Respuesta de Eurosko
Reklamert på et par sko på Eurosko…
Reklamert på et par sko på Eurosko Levanger; en ypperlig service og velvilje!! Det satte jeg stor pris på!🤩

Respuesta de Eurosko
Varning för deras Skräp skor!
Varning, köp Ej deras skor, Det är skräp, dom skor jag köpte för Över 1000 kr av Euroskor förväntar man sig borde hålla i minst några År vid vanlig användning, efter mindre än ett 1/2 År lossnade Hela dämpande sulan på utsidan baktill av skon.
Skräp skor som Ej är av kvalitet, som går sönder inom ett halv År av vanlig användning är inget annat än
Skräp!

Kjempefornøyd
Online bestilling: Kjempefornøyd med personlig hilsen i pakken og en "barnas uke kappe". Dette er det lille ekstra som gjør veldig mye. Tommel opp!

Eurosko Stora Höga
Eurosko Stora Höga
Hon sa att hon var butikschef men hon kan inte ens räkna, och var väldigt otrevlig. Fick tel nr till hennes chef och han höll med om att jag hade rätt hon fick ge med sig efter att hon hade gapat och skrikigt på mig att jag inte fattade. Mår väldigt dåligt efter detta men jag hade ju rätt.

Respuesta de Eurosko
Butikken forholder seg ikke til Norsk forbrukerkjøpslov
Reklamerte på mine "Vanntette" Okaki sko med Sympatex membran, en membran som var like bra som Gore-tex, sier selgeren da de solgte meg disse. Noen måneder senere er den ene skoen ikke lenger vanntett og får godkjent reklamasjon på disse. Jeg får valget på nye sko eller til gode-seddel, men de har ingen sko jeg stoler på og ønsket pengene tilbake, som det står i forbrukerkjøpsloven, kan ikke en butikk påtvinge deg til gode beløp. Daglig leder på EuroSko Tromsø nekter plent på dette, da jeg ikke har kvitteringen med meg. Jeg forteller at kvitteringen ligger på min konto på eurosko.no og jeg tilbyr også å hente ut kontoutskrift, dette blir heller ikke godtatt da det er i mot Eurosko sin polilcy sier hun, Policy kan ikke overstyre en lov. Det hele endte med at daglig leder kaller meg en syte kunde og ber meg om å ta de jævla pengene og at jeg er uønsket tilbake i butikken for at jeg er en vanskelig kunde.
Jeg takker for meg og ryktet går.

Respuesta de Eurosko
Går inte att nå någon via mejl eller på…
Går inte att nå någon via mejl eller på annat sätt . Aldrig mer Euroskor.

Virkelig god service👍🏻
Virkelig god service👍🏻
Havde købt et par italienske sko som jeg ellers var glad for, bortset fra de var begyndt at ruste i metalringene til snørebånd asymetrisk på begge sko.
Jeg havde da et problem med den fysiske kvittering som var blevet væk.,, men jeg havde heldigvis meldt mig i kundeklubben
“trode jeg” men havde ikke fået svaret på en sms som var blevet sendt til mig, så ikke medlem, som jeg havde forventet.
Det eneste jeg kunne fremvise var udskrifterne fra min bank.
Så stor TAK for din smidighed Charlotte i Maibom Randers storcenter
De bedste hilsner
Michael Hall

Helt fantastisk kundtjänst
Helt fantastisk kundtjänst. Handlade skor online, blev fel i leverans/retur men en väldigt trevlig tjej ringde upp mig och hjälpte mig med det som gått fel. Återkoppling efter några minuter efter jag skickade mail.
Även fast min beställning blev lite fel, så är jag otroligt nöjd med tanke på den fina servicen jag fick.
Rekommenderar Eurosko Online och deras trevliga kundservice.

Respuesta de Eurosko
Jeg prøver at slette min konto
Jeg prøver at slette min konto, men det vil den ikke. Jeg kan ikke finde noget sted at kontakte dem, der kommer sådan en af de der trælse sider hvor man selv kan klikke frem til svaret på ens spørgsmål. Kan i evt få det til at fungerer når man vil slette sin konto?

Respuesta de Eurosko
Later som om de tilbyr netthandel
Later som om de tilbyr netthandel, men skoene sendes fra de enkeltstående butikkene som tydeligvis ikke har oppdatert lagerstatus. Bestilte 2 par, fikk sendingsbekreftelse på et av dem etter mer enn 2 kalenderuker, det andre paret er tydeligvis bare kansellert uten noen som helst beskjed.

Respuesta de Eurosko
Feilinformasjon er en "Deal braker"
Da jeg kjøpte sko for noen dager siden, ble jeg oppmerksom på et produkt "Magic Upper Cleaner". Jeg spurte hva det var, og ble fortalt at det var et middel som bare skulle sprayes på, gnis inn med svamp, og tørke av med en ren mikrofiberklut, og vips er skoene rene.
Det hørtes litt for magisk ut, så spurte om det faktisk funker. Å ja, hun i butikken brukte det selv. Enkelt og genialt var ordene hun brukte.
Den 200 lappen produktet kostet hadde gjort mer nytte for seg om jeg hadde brukt den til å få fyr på et bål.
Å ikke kunne stole på å få et ærlig svar på spesifikke enkle produktspørsmål i en faghandel, så mister jeg all tillit. Hva lyver de om ellers?

Haaland euro sko knarvik
Kjøpte ett par vintersko til gutten min på 3 år.(ecco Goretex)hatt de i ca 2 måneder
Så begynte desse å lukte så felt at de var egentlig ikke brukenes lenger. Fikk tips av noen andre med desse skoene at det var produksjonsfeil. Ringte inn til butikken fikk beskjed sv en hyggelig ansatt at de var fått mye klager angående dette, men st han ikke var hørt noe i det siste så trodde problemet var løst seg. Han sa vi bare måtte komme inn igjen med de så sku de se på skoene. Så kom jeg inn og det sto ei dame der og Hun såg sint ut med engang hun så meg med skoene. Stilte meg ørten spørsmål og mente det var guttungen som tydeligvis svetta så felt at det var derfor det var lukt.. Selvom han har hatt ørten par sko uten lukt.
Hun mente også at skoene ikke luktet, de luktet men ikke like sterkt som da han var brukt de pga jeg har hatt de i frysen lenge og han ikke har brukt de på 5 dager.
Dårlig kundeservice. Fikk ikke reklamere på skoene
Kommer ikke til å handle der igjen eller anbefale plassen til andre..

Respuesta de Eurosko
Problem med returnering/reklamasjon på vare
Hadde fått noen votter fra merket Stocholm i julegave nå 2024, har brukt de i ca 2 uker også røk sømmen på tommelen. Varen var kjøpt på Eurosko Sørlandssenteret, jeg ønsket å bytte varen på Eurosko Herkules i Skien. Det skulle bli et problem som tok oppmot 45 min å løse da Skien Eurosko ikke tilhører Eurosko fordi de er privat eide og mente da at jeg måtte kjøre helt til Sørlandssenteret for å få bytte varen min. Forslaget de hadde var at jeg kunne gå til skomakeren å betale dem for å fikse votten min, som de også bekrefter har en feil som er reklamasjonsrett på. Dette gav jeg klar beskjed om at ikke skjer da dette er reklamasjon og jeg skal ikke betale et øre ekstra for å fikse en hanske som det er produksjonsfeil på. Jeg ringte til Sørlandssenteret som sa Skien kunne ta imot varen, reklamere på feilen og få tilsendt en ny vare til meg da det ikke skulle være et problem. Dette nektet Skien. Jeg forsøkte å gi forslag for hvordan man eventuelt kunne løse det, med om de kunne få sendt et nytt par fra Sørlandssenteret eller slikt, sånn at jeg fikk et nytt par. Dette kunne de ikke, da de tapte penger på det? De repeterte seg bare om og om igjen om at de ikke tilhørte Eurosko, og da stiller jeg meg spørsmål om hvordan de kan egentlig kalle seg selv Eurosko? Da bør de ha et annet navn på butikken sin, når det skal være så vanskelig å returnere noe innenfor samme butikk kjede/merke. Det var også i starten svært vanskelig å bare skulle få reklamere på varen fordi den var kjøpt på Sørlandssenteret. Etter mye om og men og nesten 45 min, ringte en butikksjef (?) til Porsgrunn Downtown for å høre om de hadde en hanske og fikk endelig en ny hanske etter jeg måtte kjøre fra Skien til Porsgrunn. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal ta så lang tid, hvorfor de skal være så vanskelig, og når de tilhører Eurosko skal gjøre det så vanskelig med returnering/reklamasjon av vare. Noe jeg kommer til å huske neste gang jeg skal kjøpe noe på Eurosko, og tviler jeg kommer til å gjøre det kun fordi da vet jeg det blir et evig styr med reklamasjon om jeg skulle være så uheldig å være et annet sted enn hvor varen var kjøpt.

Eurosko Allum köpcentrum
Eurosko Allum köpcentrum, aldrig vart med om ett sämre kundbemötande. Kommer aldrig handla hos er något mer.
Ingen aktivitet ute i butiken, det står två stycken bakom kassorna, fastän ingen kö finns.
När man frågar om hjälp av en äldre tant med glasögon med att få testa ett helt par man är nära på att köpa, får man inte ens prata till punkt utan tanten avbryter en omgående utan ögonkontakt att hon är upptagen.
Tanten borde leta efter ett nytt arbete ifall hon inte är service inriktad och trivs med sitt yrke, utbilda er personal för fasiken!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.