Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. también en la categoría
  3. Hospital veterinario
  4. Servicio veterinario de emergencia
  5. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Venlig og hurtig hjælp

God overlevering fra forsikringen og tidligere besøg. Venlige medarbejdere og hurtig hjælp.

8 de julio de 2025

kære Elisabeth
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og venlig hjælp og at overleveringen fungerede godt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde og skønne mennesker der tog god…

Søde og skønne mennesker der tog god imod vores hund og os.
Professionel rådgivning og undersøgelse.
Vores hund skulle stikkes to gange men gik glad derfra 🥰🐶

9 de julio de 2025

Kære Henriette
Tusind tak for de søde ord! Det glæder os, at både I og jeres hund følte jer godt taget imod. Dejligt at høre, at hun gik glad herfra trods stik 🐶💛

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holder ikke hvad de lover

Ringede til Evidensa Kolding 5 gange i dag, da vi havde aftalt dyrelægen ville ringe til mig angående vider behandling af vores kanin. Hver gang jeg ringede fik jeg samme undskyldning med, at hun havde travlt, men at de nok skulle få hende til at ringe så snart hun kunne.
De har nu lukket og har STADIGVÆK IKKE hørt fra dyrelægen, så nu står vi ligesom i et dilemma med en syg kanin vi ikke aner hvad vi skal gøre med.
Vil på ingen måde anbefale den her dyrelæge!!

7 de julio de 2025

Kære Sisse
Vi er kede af den oplevelse, du har haft.
Vi bestræber os altid på at ringe tilbage som aftalt. Sommeren er en særlig travl periode, hvor vi oplever et ekstraordinært højt antal henvendelser, samtidig med at flere af vores dyrlæger holder ferie. Det kan desværre betyde, at vi ikke altid når at følge op så hurtigt, som vi gerne vil.

Derudover kan der opstå akutte situationer på Dyrehospitalet, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra vores dyrlæger, og det kan forsinke planlagte opkald. Vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det er at få hjælp, når ens kæledyr har det skidt.

Evidensia Kolding Dyrehospital

Meget god service

Meget god service, de behandler dyr som familie, 10/10

27 de junio de 2025

Kære Slawomir
Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og kærlig behandling af dit dyr – det betyder meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid søde og imødekommende og god…

Altid søde og imødekommende og god omsorg overfor dyrerne

12 de junio de 2025

kære Stephanie
Tusind tak for de varme ord! Det betyder meget for os at høre, at både du og dyrene føler jer godt taget imod.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og altid søde og…

Super god service og altid søde og venlige personale

23 de mayo de 2025

Kære Michael
Tusind tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på din ros og glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Absolut anbefalelsesværdig i Kolding

Jeg kan meget varmt anbefale Evidensia Kolding ☺️ Nogle gode bekendtskaber fik mig til at vælge denne dyrlæge, og jeg har ikke én gang fortrudt mit valg 🙏
Min hund og jeg er blevet taget utrolig godt imod, og de har efterfølgende været der fuldt ud for ham (og for mig), da han pludselig behøvede meget hjælp🌹
Lige så vigtigt, så er Personalet meget professionelle og tilregnelige i deres tone og adfærd over for klienter, og der er gennemsigtighed i kommunikationen og ved aftaler 👏
De får 5 meget velfortjente stjerner herfra ✨
TAK Evidensia ☺️🙏🌹

(Denne anmeldelse er et genopslag, da den har været uretmæssigt fjernet fra platformen)

26 de marzo de 2025

Kære Maria
Tusind tak for din varme anbefaling!
Det betyder meget for os at høre, at både du og din hund har følt jer trygge og godt behandlet hos Evidensia Kolding Dyrehospital. Vi sætter stor pris på din tillid og de flotte ord ❤️

Profesionelle og imødekommende

Vi bliver altid mødt af venlige og imødekommende medarbejdere.
Og vores hunde får altid en god og professionel behandling

13 de mayo de 2025

Kære Henrik
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er så glade for at høre at det er en god oplevelse at komme hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man kommer samme sted i flere årtier, så er det fordi det ER GODT ❣️🦮

Jeg anbefaler ALTID faxe dyrehospital til andre. Jeg er kommet hos jer lige siden I åbnede på adressen for mange mange år siden.
Har svigtet jer 1 års tid, da Rønnede dyreklinik åbnede….. Dengang var I blevet til et sted hvor man var et “nummer” og dem i receptionen gik mest op i om dyret var forsikret!!
Heldigvis vendte i skuden og kom tilbage til det dejlige trygge sted i ellers har været OG TAK FOR DET ❤️
Nu er man IGEN en kendt ejer med kendte dyr og jeg er aldrig gået fra Jer utilfreds…… tværtimod.
Dygtige dyrlæger, der i tvivlstilfælde lige får en kollega indover.
Dyrlæger der tager dialogen med Agria hvis det er nødvendigt.
Dyrlæger der giver ærlige råd og forklaringer når man som hundeejer spørger “ hvad ville du selv gøre, hvis du stod i mine sko”
Det hjælper en så meget, til at få truffet de helt rigtige beslutninger i de tilfælde hvor man måske pga følelser har svært ved at afgøre hvad man skal.
Så i hjælper både vores kæreste eje og os i de tilfælde, tak.

Stor ros for lige at tjekke ting der er nemmest at tjekke med en hund der sover….. uden vi har bedt om det, tak fordi I tænker så langt.

I denne uge med Ozzy :
Vi tjekkede lige analkirtler, ører, klippede negle….. det er da så betænksom ekstra service.

Dyrlægen : “ jeg tjekker lige at apoteket har den antibiotika I skal bruge hjemme, inden jeg sender recepten” ….. ekstra service Tak.

Og jeg kunne blive ved, men så bliver det jo efterhånden til en bog 😄😄

Så vi bliver hvor vi er….. TAK for alle jeres dygtige medarbejdere 🙏🏻❤️🦮

Tak fra Cassie, Luca og Ozzy & mig

10 de mayo de 2025

Hej Anne-Berit,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem årene. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet, og vi sætter stor pris på din ros til vores dygtige dyrlæger og personale. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig og dine kæledyr den bedste service.
Evidensia Faxe Dyrehospital

Evidensia Hillerød

Jeg har været forbi med min kat en del gange af forskellige årsager, og jeg må sige at jeg hver eneste gang bliver mødt af nogle fantastiske mennesker som er super søde og super kompetente og professionelle. Tak for en så god behandling evidensia!

9 de mayo de 2025

kære Dennis
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og din kat har haft gode oplevelser hos os. Din ros til vores personale betyder meget, og vi ser frem til at fortsætte med at give jer den bedste behandling.
Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

Compassion

The knowledge, professionalism, understanding and compassion shown. It was a difficult time and decision that we needed to make about Poogie, our old man. You helped us through.

5 de mayo de 2025

Dear Rory
Thank you for your review. We are glad to hear that our knowledge, professionalism, understanding, and compassion helped you through the difficult time with Poogie. Your feedback means a lot to us.
Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt og alt den bedste hjælp får…

Super godt og alt den bedste hjælp får man der. Fik meget viden med ud og skal helt sikkert tilbage der til

28 de abril de 2025

Kære Jane
Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os og har fået den bedste hjælp. Det betyder meget for os, at du har fået meget viden med dig, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Obs når du ser på Evidensias prisliste

Obs når du ser på Evidensias prisliste. Jeg har fået steiliseret en kat på Næstved dyrehospital. Der er diverse tillæg på prisen, betalte ekstra for vaccinen og selvom der står medicin og recept er indklusive er der et tillæg på recepten til smertestillende! Uærligt og uigennemskueligt.Kommer ikke igen hos jer.

22 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetente og meget fagligt dygtige

Deres viden, kompetente handling og deres omsorg for dyr og deres mennesker er fantastisk.

12 de abril de 2025

Kære Hanne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk faglighed samt hjertevarme personer.

En akut henvendelse, blev til en rar og beroligende oplevelse, trods omstændighederne. Jeg var tryg ved stedet næsten med det samme og jeg fik alt at vide igennem det hele.
De var rigtig gode til at overholde at ringe og give en opdatering på det tidspunkt de havde "lovet", hvilket jeg har haft uheldige oplevelser med andre steder.
Jeg ved hvilket hospital jeg vælger næste gang vi er på Sjælland, hvis uheldet skulle være ude (hvilket vi selvfølgelig ikke håber).

15 de abril de 2025

Kære Louise
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du havde en god og beroligende oplevelse hos os, trods de akutte omstændigheder. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og velinformeret gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din ros af vores personale og deres evne til at overholde aftaler om opdateringer. Det er noget, vi vægter højt, og vi er glade for, at det gjorde en positiv forskel for dig.
I er velkommen en anden gang, trods vi godt forstår I ikke håber det ikke bliver aktuelt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og faglig dygtighed i Evidensia…

Dyrlæge Pernille udviste venlig og faglig dygtighed i Evidensia Brønshøj.

4 de abril de 2025

Kære N Hansen
Mange tak for den fine anmeldelse og pæne ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The best clinic and very welcoming…

The best clinic and very welcoming medical staff! Completely satisfied!

12 de marzo de 2025

Kære Sorina
Tak for de 5 stjerner og pæne ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriver sjældent anmeldelser på…

Jeg skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot, men gør det når jeg i tilfælde som dette, føler jeg er blevet mødt med exceptionel god service.
Forleden var jeg i tvivl om min hund havde slugt et stykke spareribs eller ej. Jeg lader tvivlen komme mig til gode, og ringer til evidensia karlslunde. De beder mig komme forbi. - Dette var omkring kl19.
Da jeg ankommer møder jeg en yderst sympatisk dyrlæge, Rune, som lytter til hvad jeg siger. Han tilbyder derudover 'gratis' røntgen, da jeg ikke vidste om der var et spareribs eller ej. Gratis på den måde.. Hvis der ikke var noget at se, betalte jeg kun for konsultation. Og hvis der var noget at se, så betalte jeg for behandlingen. Men ikke røntgen.
Røntgen viste at der var et 10cm spareribs i maven på min corgi.
Sia fik noget til at kaste det op, og han tjekkede jævnligt til os imens.

Trods omstændighederne var det en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun anbefale dem. Skulderklap til dyrlægen Rune.

4 de marzo de 2025

Kære Thorsten
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er glade for at høre at din hund har det godt igen og at det var en god oplevelse at komme hos os.
Evidensia Karlslunde Dyrehospital

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.