Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. también en la categoría
  3. Hospital veterinario
  4. Servicio veterinario de emergencia
  5. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Som mangeårig kunde …

Som mangeårig kunde må vi desværre forlade Karlslunde Dyrehospital nu. Vi og vores katte har fået en professionel, velinformeret, venlig og omsorgsfuld behandling - lige fra receptionister, vetarinærsygeplejere og dyrlæger. Og også med et godt glimt i øjet, når det var på sin plads. Tak

6 de marzo de 2025

Kære Jan
Tak for din anmeldelse og for at være en mangeårig kunde hos Karlslunde Dyrehospital. Vi er glade for at høre, at du og dine katte har haft en positiv oplevelse med vores team, fra receptionister til veterinærsygeplejersker og dyrlæger. Det betyder meget for os, at I har følt jer velinformerede, venligt behandlet og omsorgsfuldt taget hånd om, og at vi har kunnet bringe et smil frem, når det var passende.

Vi er kede af at høre, at I nu må forlade os, men vi ønsker jer alt det bedste fremover. Hvis der er noget, vi kan gøre for jer i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.
Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Kvikke og professionelle dyrelæger

Det var sådan en behagelig oplevelse man ikke ser mange andre steder.

Vi havde været hos en anden dyrelæge, der ikke gad at tage nogle test og prøver, og nærmest dødsdømte vores lille hvalp.

Jeg havde undersøgt at Evidensia havde nogle suveræne mave/tarm specialister, og efter en snak med dem synes de selvfølge, at min hund skulle have en fair chance.

Vi var kørt hele vejen fra Dragør til Evidensia i Faxe og det gør vi 100% fremover, hvis vores firbenede ven skulle have brug for det!

Kvikke og professionelle dyrelæger med stort fokus på hunden og, at den er i trygge rammer. Ingen stressede dyr her.

Jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok!!

3 de marzo de 2025

Kære Lea
Tusind tak for din varme anmeldelse!
Det betyder alverden for os at høre, at I følte jer trygge og godt behandlet – og at jeres hvalp fik den chance, den fortjente. Vi glæder os til at tage imod jer igen, hvis behovet opstår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid grundig undersøgelse og god…

Altid grundig undersøgelse og god behandling af min hund af jeres dygtige team

3 de marzo de 2025

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S

Tusind tak for din tillid og de pæne ord! Vi er glade for at kunne give din hund den bedste behandling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejldiagnose

Her over 1 år senere har jeg så stadig min dejlige hund, men ikke takket være Evidensia Dyrehospital Kolding. Dyrlægen (Esther) lyttede overhovedet ikke til de symptomer, jeg fortalte, var arrogant og fejldiagnosticerede min hund. Ja jeg fik at vide - har han det ikke bedre om 3 dage, skal han aflives. Jeg tog min hund med hjem, der gik 5 dage og så var han over det værste. Så lyt dog til jeres kunder, de kender dyret bedst! Men nemmeste løsning på Evidensia er jo en aflivning for så opdager ingen jo, at dyrlægerne fejldiagnosticerer! Skam jer!

15 de febrero de 2024

Kære Charlotte

Vi forstår, at det har været en svær situation for dig, og vi vil gerne drøfte sagen nærmere for at forstå alle detaljer. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tage en dialog om din oplevelse.

Skøn dyrlæge og sygeplejerske

Fantastisk dejlig dyrlæge, god og tryg oplevelse for både min hund og mig. Gode og udførlige forklaringer. Både min hund og jeg var trygge hele vejen igennem.

28 de enero de 2025

Kære Helle
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er glade for at høre at det er en god og tryg oplevelse for både dig og din hund at komme hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

GodGod, venlig og seriøs service

God, venlig og seriøs service 👍🙂

10 de enero de 2025

Kære Tom
Din fine anmeldelse og venlige ord betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god behandling og hjælp i…

En rigtig god behandling og hjælp i forbindelse med at Luna skulle aflives.
Virkelig professionel behandling.

14 de enero de 2025

Kære Danny
Tak for de venlige ord og den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være der i den svære situation.

Høj faglighed.

Høj faglighed.

9 de enero de 2025

Kære Birgitte
Tak for de 5 stjerner og pæne ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aslan siger tak for at han hurtigt…

Aslan siger tak for at han hurtigt kunne komme til og for god behandling. Hans mor og far er også taknemmelige.

19 de diciembre de 2024

Kære Gordon
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er glade for at vi kunne være der for Aslan og jer.

imødekommende og professionelt

Meget imødekommende og professionelt, erfarent personale og jeg fik min kat hjem i live og godt behold. Der kommer igen næste gang der er behov.

13 de diciembre de 2024

Kære Krzystof
Tusind tak for din tillid og de varme ord. Vi er rigtig glade for at høre, at din kat kom godt hjem, det betyder meget for os. Du er altid velkommen hos os igen.

Altid god hjælp

Vi føler altid at vi får professionel hjælp. Bliver imødekommet og der udvises forståelse.
Alt i alt en god oplevelse, selv i svære øjeblikke for os, som kommer med et skadet dyr.
Tak!

10 de diciembre de 2024

Kære Heidi
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er så glade for at høre, at det er en god oplevelse at komme hos os, især i de svære situationer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid været tilfreds når jeg…

Jeg har altid været tilfreds når jeg har fået behandlet mine hunde hos Evidensia Faxe dyrehospital, og hundene er aldrig bange for at komme der, de er dygtige både læger og sygeplejersker, tak for dem.

9 de diciembre de 2024

Kære Kia
Tak for dine søde ord, vi er så glade for at høre at det altid har været en god oplevelse for dig og dine hunde at komme på vores dyrehospital i Faxe.

Et utrolig kompetent team

Et utrolig kompetent team. Jeg føler mig tryg hos Evidensia Faxe

9 de diciembre de 2024

Kære Malene
Tak for de 5 stjerner og fine ord. Vi er glade for at høre at det er en tryg oplevelse at komme hos os.

Dybt prof

Dybt prof. hjælp til aflivning af vor syge hund, her i hjemmet og hjælp til at bære ham ud til min bil, og ligeså da vi ankom til kremering var der ikke mindre end 3 personer til at modtage ham.
Positiv og anbefaling herfra.

28 de noviembre de 2024

Kære Bent
Vi er glade for at vi kunne være der for jer i den svære situation. Mange tak for den fine anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hund var tryg og glad under…

Min hund var tryg og glad under undersøgelsen, samt efterfølgende klip af klør.

29 de octubre de 2024

Kære mraavig
Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at høre at din hund var tryg og glad😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Evidensia i Karlslunde reddede min hund…

Evidensia i Karlslunde reddede min hund fra at blive lam. De kaldte lynhurtigt folk ind på en søndag og fik opereret i løbet af nærmest ingen tid.

Herefter en super genoptræning, som fik førligheden helt på plads.

Alle var gennemført søde, alt kunne lade sig gøre, konstant kommunikation… alt var så godt. Og min hund elskede at komme på klinikken; han følte sig som en konge tror jeg.

Siden har jeg også være babu-babu i Faxe med bistik i halsen og samme fantastiske oplevelse.

Næstved skal heller ikke glemmes for imødekommenhed og dygtighed, selvom det var under lidt mindre dramatiske omstændigheder.

Tak fra Ziggy & undertegnede

24 de mayo de 2024

Kære Henrik
Hvor er vi glade for at høre at det har været en god oplevelse for dig og Ziggy at komme på flere af vores dyrehospitaler. Vi er glade for at vi har kunnet være der i de forskellige situationer.

Alt OK

Alt OK
God og venlig betjening

21 de octubre de 2024

Kære Eva
Tak for de 5 stjerner og pæne ord.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.