Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver más
Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... Ver más
Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver más
Información sobre la empresa
- Veterinario/a
- también en la categoría
- Hospital veterinario
- Servicio veterinario de emergencia
- Tienda de alimentos para animales
Escrito por la empresa
Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.
Información de contacto
4700, Næstved, Dinamarca
- evidensia.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Som mangeårig kunde …
Som mangeårig kunde må vi desværre forlade Karlslunde Dyrehospital nu. Vi og vores katte har fået en professionel, velinformeret, venlig og omsorgsfuld behandling - lige fra receptionister, vetarinærsygeplejere og dyrlæger. Og også med et godt glimt i øjet, når det var på sin plads. Tak

Kvikke og professionelle dyrelæger
Det var sådan en behagelig oplevelse man ikke ser mange andre steder.
Vi havde været hos en anden dyrelæge, der ikke gad at tage nogle test og prøver, og nærmest dødsdømte vores lille hvalp.
Jeg havde undersøgt at Evidensia havde nogle suveræne mave/tarm specialister, og efter en snak med dem synes de selvfølge, at min hund skulle have en fair chance.
Vi var kørt hele vejen fra Dragør til Evidensia i Faxe og det gør vi 100% fremover, hvis vores firbenede ven skulle have brug for det!
Kvikke og professionelle dyrelæger med stort fokus på hunden og, at den er i trygge rammer. Ingen stressede dyr her.
Jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok!!

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Altid grundig undersøgelse og god…
Altid grundig undersøgelse og god behandling af min hund af jeres dygtige team

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Maria har altid haft et godt tag på…
Maria har altid haft et godt tag på vores hund Stifler.

Fejldiagnose
Her over 1 år senere har jeg så stadig min dejlige hund, men ikke takket være Evidensia Dyrehospital Kolding. Dyrlægen (Esther) lyttede overhovedet ikke til de symptomer, jeg fortalte, var arrogant og fejldiagnosticerede min hund. Ja jeg fik at vide - har han det ikke bedre om 3 dage, skal han aflives. Jeg tog min hund med hjem, der gik 5 dage og så var han over det værste. Så lyt dog til jeres kunder, de kender dyret bedst! Men nemmeste løsning på Evidensia er jo en aflivning for så opdager ingen jo, at dyrlægerne fejldiagnosticerer! Skam jer!

Skøn dyrlæge og sygeplejerske
Fantastisk dejlig dyrlæge, god og tryg oplevelse for både min hund og mig. Gode og udførlige forklaringer. Både min hund og jeg var trygge hele vejen igennem.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
GodGod, venlig og seriøs service
God, venlig og seriøs service 👍🙂

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
En rigtig god behandling og hjælp i…
En rigtig god behandling og hjælp i forbindelse med at Luna skulle aflives.
Virkelig professionel behandling.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Venlig og kompetent dyrlæge.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Aslan siger tak for at han hurtigt…
Aslan siger tak for at han hurtigt kunne komme til og for god behandling. Hans mor og far er også taknemmelige.

imødekommende og professionelt
Meget imødekommende og professionelt, erfarent personale og jeg fik min kat hjem i live og godt behold. Der kommer igen næste gang der er behov.

Altid god hjælp
Vi føler altid at vi får professionel hjælp. Bliver imødekommet og der udvises forståelse.
Alt i alt en god oplevelse, selv i svære øjeblikke for os, som kommer med et skadet dyr.
Tak!

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Jeg har altid været tilfreds når jeg…
Jeg har altid været tilfreds når jeg har fået behandlet mine hunde hos Evidensia Faxe dyrehospital, og hundene er aldrig bange for at komme der, de er dygtige både læger og sygeplejersker, tak for dem.

Et utrolig kompetent team
Et utrolig kompetent team. Jeg føler mig tryg hos Evidensia Faxe

Dybt prof
Dybt prof. hjælp til aflivning af vor syge hund, her i hjemmet og hjælp til at bære ham ud til min bil, og ligeså da vi ankom til kremering var der ikke mindre end 3 personer til at modtage ham.
Positiv og anbefaling herfra.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Altid god behandling og kompetente…
Altid god behandling og kompetente dyrlæger.-

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Min hund var tryg og glad under…
Min hund var tryg og glad under undersøgelsen, samt efterfølgende klip af klør.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Evidensia i Karlslunde reddede min hund…
Evidensia i Karlslunde reddede min hund fra at blive lam. De kaldte lynhurtigt folk ind på en søndag og fik opereret i løbet af nærmest ingen tid.
Herefter en super genoptræning, som fik førligheden helt på plads.
Alle var gennemført søde, alt kunne lade sig gøre, konstant kommunikation… alt var så godt. Og min hund elskede at komme på klinikken; han følte sig som en konge tror jeg.
Siden har jeg også være babu-babu i Faxe med bistik i halsen og samme fantastiske oplevelse.
Næstved skal heller ikke glemmes for imødekommenhed og dygtighed, selvom det var under lidt mindre dramatiske omstændigheder.
Tak fra Ziggy & undertegnede

La experiencia Trustpilot