Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. también en la categoría
  3. Hospital veterinario
  4. Servicio veterinario de emergencia
  5. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I trygge hænder

Meget dygtig dyrelæge. Vi kom in med en kanin med øjenbetændelse, hvor øjet blev grundigt undersøgt hvorefter vi fik vejledning i behandling. Dyrelægen brugte lejligheden og undersøgte kaninen, vejede den og sikrede sig at den var ellers sund og rask.

9 de octubre de 2024

Kære Katrin

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er meget glade for at høre, at du og din kanin havde en god oplevelse hos os.

Yderst professionel

Altid en meget professionel, omhyggelig og rar behandling.
Personalet er yderst professionelle og tager sig god tid til både behandling og at forklare.
Klar anbefaling herfra.

3 de octubre de 2024

Kære Sandra
Tak for de 5 stjerner og pæne ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en professionel og behagelig oplevelse hos os. Vores team sætter en ære i at give omhyggelig behandling og tage sig tid til at forklare alt grundigt. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Annemette i Kolding❤️

Efter et nu længere varerne forløb med vores Franske Bulldog, hos Annemette i Kolding afdelingen. Vil jeg give min kæmpe anbefaling til lige præcis hende, hun tager problemet du kommer med seriøst, og holder dig opdateret løbende i processen. Hun er virkelig dygtig til hendes arbejde, og til at forklare tingene så man forstår 100% hvad der foregår.

3 de octubre de 2024

Kære Sara
Tak for denne meget søde og fine anbefaling af vores dyrlæge❤️ Den er straks sendt videre til Annemette på Evidensia Kolding Dyrehospital!

Gælder kun for BRØNSHØJ klinikken

Gælder kun for BRØNSHØJ klinikken
Både Maja og Lise er to fantastiske dyrlæger.

Det er mange år siden, at jeg har følt mine hunde så grundigt og godt behandlet.
Jeg er som hundeejer meget tryg.

Jeg kan kun anbefale Brønshøj afdelingen.

25 de septiembre de 2024

Kære Anne
Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Maja og Lise sætter en ære i at give grundig og omsorgsfuld behandling, og det betyder meget for os, at du føler dig tryg som hundeejer. Din anbefaling er værdsat, og vi ser frem til at fortsætte med at give dine hunde den bedste pleje.

Kompetent og imødekommende personale

Dyrlægerne er søde og imødekommende. Jeg er helt tryg ved at få min hund behandlet der.

23 de septiembre de 2024

Kære Linda
Tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg ved at få din hund behandlet hos os. Vores dyrlæger stræber altid efter at være søde og imødekommende. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give din hund den bedste pleje.

Min største anbefaling

Altid søde og imødekommende og meget fleksibel mht. at få tider. Vi har brugt klinikken i mange år til vores kanin, der har problemer med tænderne, og er meget tilfredse med behandlingerne.

18 de septiembre de 2024

Effektiv, nænsom og betænksom

Vi fik en rigtig god og professionel modtagelse, og alle vi har mødt på vores vej virkede oprigtigt dedikerede til at hjælpe os på bedste vis.
Har en klar oplevelse af, at dyrlægen var grundig, hensynsfuld og gennemsigtig ift. behandlingsmuligheder og pris, og at behandlingen af vores hvalp var effektiv, nænsom og betænksom.

Derudover kæmpe plus med online booking og tilgængelighed / dage med lange åbningstider.

10 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har altid fået en super modtagelse…

Vi har altid fået en super modtagelse og får svar på alle vores spørgsmål store som små og de (Sally) får os til at føle os trygge ved at lægge vores hund i hendes hænder. En god og letforståelig gennemgang af hvad der skal ske ( i vores tilfælde kastration af hund). Derudover ringede de dagen efter for at høre hvordan det gik med ham. Tak for det

11 de septiembre de 2024

Så dygtige dyrlæger

Så dygtige dyrlæger, og meget venligt personale.
Virkelig en dybtegående undersøgelse af min hund, som havde ondt, man kunne ikke finde årsagen selvom de gjorde alt.

5 de septiembre de 2024

Kære Evidensia Næstved

Kære Evidensia Næstved. Søde medarbejdere altid klar på at hjælpe, er forstående, spørgende, smilende , og klar til at snakke med os når vi kommer. Bimse er aldrig bange for at gå med jer uden mig og elsker at komme på hospitalet, tak fordi i gør en kæmpe forskel for os og vores dyr kærlig hilsen Iben og Bimse

4 de septiembre de 2024

Afdeling Karslunde

Afdeling Karslunde
Vores kære hund Vigga fik en hurtig akut tid, blev scannet, hvor man så en blødning og en stor tumor, hun kom på operation bordet indenfor 1 time.
De fjernede en stor tumor ( så stor som 4 tennisbolde ), æggeleder, livmoder, de gav hende blodtransfusion, da hun havde mistet en del blod. Deres hurtige reaktion reddede hendes liv og vi er meget taknemlige. Jeg kan varmt anbefale dem.

30 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sætter aldrig mine ben der igen

Sætter aldrig mine ben der igen. Selv efter at have smidt 20.000, vidste de ikke hvad min kat fejlede, dyrlægerne løj og gav mig misvisende informationer. Der var aaaalt for mange "måske" og "muligvis". Kan ikke lade vær med at tænke over, om min kat havde været i live, hvis jeg var gået til en anden dyrlæge. Derudover nægter de at udlevere papirerne (scanningsresultater osv) selvom at jeg ifølge loven har ret til disse papirer.

Det handler kun om penge - ikke om dyrene eller kunderne.

2 de julio de 2024

Kære Trine
Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi kan desværre ikke finde dit navn i vores system, så vi kan se hvilket af vores Dyreklinikker eller hospitaler du har besøgt. Vi vil meget gerne tale oplevelsen igennem med dig, så du må meget gerne ringe til den pågældende klinik.
Evidensia Dyrehospital

Fik en hurtig akuttid

Fik en hurtig akuttid. Meget kompetent rådgivning og behandling af min hund.
Jeg gik tryg derfra, og vidste hvordan jeg skulle forholde mig i forhold til min hunds tilstand.

11 de julio de 2024

Kære Kirsten
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at vi kunne hjælpe i den akutte situation.
Evidensia Dyrehospital

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.