Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver más
Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... Ver más
Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver más
Información sobre la empresa
- Veterinario/a
- también en la categoría
- Hospital veterinario
- Servicio veterinario de emergencia
- Tienda de alimentos para animales
Escrito por la empresa
Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.
Información de contacto
4700, Næstved, Dinamarca
- evidensia.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I trygge hænder
Meget dygtig dyrelæge. Vi kom in med en kanin med øjenbetændelse, hvor øjet blev grundigt undersøgt hvorefter vi fik vejledning i behandling. Dyrelægen brugte lejligheden og undersøgte kaninen, vejede den og sikrede sig at den var ellers sund og rask.

Yderst professionel
Altid en meget professionel, omhyggelig og rar behandling.
Personalet er yderst professionelle og tager sig god tid til både behandling og at forklare.
Klar anbefaling herfra.

Annemette i Kolding❤️
Efter et nu længere varerne forløb med vores Franske Bulldog, hos Annemette i Kolding afdelingen. Vil jeg give min kæmpe anbefaling til lige præcis hende, hun tager problemet du kommer med seriøst, og holder dig opdateret løbende i processen. Hun er virkelig dygtig til hendes arbejde, og til at forklare tingene så man forstår 100% hvad der foregår.

Gælder kun for BRØNSHØJ klinikken
Gælder kun for BRØNSHØJ klinikken
Både Maja og Lise er to fantastiske dyrlæger.
Det er mange år siden, at jeg har følt mine hunde så grundigt og godt behandlet.
Jeg er som hundeejer meget tryg.
Jeg kan kun anbefale Brønshøj afdelingen.

Kompetent og imødekommende personale
Dyrlægerne er søde og imødekommende. Jeg er helt tryg ved at få min hund behandlet der.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Man får altid hurtig og kompetent hjælp.
Man får altid hurtig og kompetent hjælp.
Min største anbefaling
Altid søde og imødekommende og meget fleksibel mht. at få tider. Vi har brugt klinikken i mange år til vores kanin, der har problemer med tænderne, og er meget tilfredse med behandlingerne.
Effektiv, nænsom og betænksom
Vi fik en rigtig god og professionel modtagelse, og alle vi har mødt på vores vej virkede oprigtigt dedikerede til at hjælpe os på bedste vis.
Har en klar oplevelse af, at dyrlægen var grundig, hensynsfuld og gennemsigtig ift. behandlingsmuligheder og pris, og at behandlingen af vores hvalp var effektiv, nænsom og betænksom.
Derudover kæmpe plus med online booking og tilgængelighed / dage med lange åbningstider.
Vi har altid fået en super modtagelse…
Vi har altid fået en super modtagelse og får svar på alle vores spørgsmål store som små og de (Sally) får os til at føle os trygge ved at lægge vores hund i hendes hænder. En god og letforståelig gennemgang af hvad der skal ske ( i vores tilfælde kastration af hund). Derudover ringede de dagen efter for at høre hvordan det gik med ham. Tak for det
Så dygtige dyrlæger
Så dygtige dyrlæger, og meget venligt personale.
Virkelig en dybtegående undersøgelse af min hund, som havde ondt, man kunne ikke finde årsagen selvom de gjorde alt.
Kære Evidensia Næstved
Kære Evidensia Næstved. Søde medarbejdere altid klar på at hjælpe, er forstående, spørgende, smilende , og klar til at snakke med os når vi kommer. Bimse er aldrig bange for at gå med jer uden mig og elsker at komme på hospitalet, tak fordi i gør en kæmpe forskel for os og vores dyr kærlig hilsen Iben og Bimse
God, venlig og kompetent behandling
Tandensning og helbredsundersøgelse
God og tryg behandling samt efterfølgende information og gode råd
Altid dygtige dyrlæger
Fantastiske dyrlæger og øvrigt personale. Altid den nødvendige tid, meget imødekommende personale, og man er tryg i forhold til undersøgelse og behandling
Afdeling Karslunde
Afdeling Karslunde
Vores kære hund Vigga fik en hurtig akut tid, blev scannet, hvor man så en blødning og en stor tumor, hun kom på operation bordet indenfor 1 time.
De fjernede en stor tumor ( så stor som 4 tennisbolde ), æggeleder, livmoder, de gav hende blodtransfusion, da hun havde mistet en del blod. Deres hurtige reaktion reddede hendes liv og vi er meget taknemlige. Jeg kan varmt anbefale dem.
Dygtigt og venligt personale
Dygtigt og venligt personale, som gjorde besøget for min meget nervøse og bange kat, til en god og omsorgsfuld oplevelse.
Proffesionel modtagelse og konsultation…
Proffesionel modtagelse og konsultation af dyrlægen. Ligeså ifm. afhentning af hund efter operation.
Rigtig god service og kompetente…
Rigtig god service og kompetente medarbejdere.

Respuesta de Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Sætter aldrig mine ben der igen
Sætter aldrig mine ben der igen. Selv efter at have smidt 20.000, vidste de ikke hvad min kat fejlede, dyrlægerne løj og gav mig misvisende informationer. Der var aaaalt for mange "måske" og "muligvis". Kan ikke lade vær med at tænke over, om min kat havde været i live, hvis jeg var gået til en anden dyrlæge. Derudover nægter de at udlevere papirerne (scanningsresultater osv) selvom at jeg ifølge loven har ret til disse papirer.
Det handler kun om penge - ikke om dyrene eller kunderne.

Fik en hurtig akuttid
Fik en hurtig akuttid. Meget kompetent rådgivning og behandling af min hund.
Jeg gik tryg derfra, og vidste hvordan jeg skulle forholde mig i forhold til min hunds tilstand.

La experiencia Trustpilot