Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topbedrijf. Goede service en snel contact. Afspraak gemaakt in Nootdorp om te komen passen, goed ontvangen met koffie en een goed gesprek. Jas op maat laten maken en werd boven verwachting ook n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hartelijk ontvangen in Nootdorp. De eigenaars nemen alle tijd voor je onder het genot van meerdere kopjes koffie. Wat een hartelijke mensen. Uitstekend geslaagd, mooie kwaliteit jasjes. De jasjes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was al langere tijd op zoek naar een leren jas en via internet bij Exalize terecht gekomen. Contact opgenomen en langsgegaan. Ruime keuze en hoge kwaliteit leren jassen. Uitstekend geholpen en geslaag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb een bikerjasje van RBM besteld via Miinto, en een dag later kreeg ik een attent smsje van Alisha met de vraag of er misschien een maatje groter verzonden moest worden omdat het jasje nogal getaill... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero
  2. Boutique de alta costura
  3. Tienda de abrigos de cuero
  4. Tienda de ropa para hombres
  5. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Exalizé.NL is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in dames en heren lederen jassen in lams-, rund en buffelleer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. En werd meegedacht en er is een passende oplossing gevonden voor een bestelling die een maatje te groot was. Voelt goed en betrouwbaar! Zeker een aanrader.

28 de diciembre de 2021

Bedankt voor de review!

Kwaliteit en goede service

Ik heb bij dit bedrijf een leren jas gekocht en een blazer op maat laten maken en ben hier erg tevreden over.
de kwaliteit van het leer is erg goed.
De blazer werd keurig thuis afgeleverd en zit als gegoten, wel extra betaald voor op het maat laten maken maar dat is het zeker waard.
Ik ben een tevreden klant.

10 de diciembre de 2021

Bedankt voor je review!

Anne’s Jas

Jas besteld direct bericht dat het nog 3 weken kon duren en dat is top !!

1 de diciembre de 2021

Bedankt voor je review!

Goede en vriendelijke service

Bij het bedrijf langsgegaan om een jas te retourneren en eventueel een andere te kiezen. Erg goed ontvangen, mooie locatie met heel erg veel keuze aan leren jassen en rokken. Heel ontzettend leuk en interessant gesprek gevoerd met de eigenaresse en uiteindelijk naar huis gegaan met een prachtige lange leren rok. Heel erg blij en zeer tevreden.

17 de noviembre de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor je review Miranda!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fantastisch bedrijf!

Wat een fantastisch bedrijf!! Ik bestelde een leren jas. Diezelfde avond kreeg ik een berichtje terug. Of ik zeker wist dat de maat klopte die ik had besteld. Deze had ik beantwoord met de vraag naar hoeveel cm alles was. De volgende dag werd ik opgebeld door een zeer vriendelijke dame. Alles doorgenomen en mijn jas werd verzonden. Een heerlijke jas. Mooie zachte kwaliteit. Ik draag hem heel graag! Vriendelijk bedankt voor de betrokkenheid en de super fijne service!!

5 de octubre de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor de positieve review en heel veel plezier met het jasje :)

Koop daar een hele mooie lerenrok

Koop daar een hele mooie lerenrok
De service is heel goed
Ga er zeker nog een hele mooie jas kopen!

26 de septiembre de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor je review! Stuur een e-mail voor de kortingscode :)

Heel tevreden

Heel tevreden, ik kreeg eerst een smsje met de vraag of de maat goed was.
Vandaag gekregen, toch iets te klein even
gebeld wat te doen, heel vriendelijk en behulpzaam!

5 de mayo de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor je review Lydia!

Super service

Super service, na mijn bestelling persoonlijk opgebeld mbt maatadvies!
Leuk persoonlijk contact in deze tijden !

24 de marzo de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Fijn dat we je konden helpen HK.
Heel veel plezier ermee!

Goede en vlotte bediening

Goede bediening. Dachten telefonisch goed mee over de maat. Zending was er snel. Nadat het toch niet paste langs geweest voor de ruil. Aldaar plezierige bediening.

10 de marzo de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Leuk je even gezien te hebben Geert:)
Tot gauw!

Leren jasje besteld

Leren jasje besteld. Echte kwaliteit en pasvorm is super! Hele klantvriendelijke mensen en je krijgt via de mail vrijwel gelijk antwoord.

8 de febrero de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor de positieve review Tamara:)

Hele goede service

Hele goede service!
Ik had vooraf wat vragen over de maat en daar is heel snel en netjes op gereageerd. Ook toen ik wilde bestellen gaven de meiden aan dat de jas binnenkort weer op voorraad zou zijn. Toen de jas er was ook netjes weer een bericht gekregen. Hele goede service! En niet te vergeten, de jas is echt super gaaf! En van prachtig soepel leer! Hier ga ik zeker lang plezier van hebben!
Groetjes Tatiana

6 de febrero de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor de positieve review Tatiana:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede klantenservice!
Zeker aan te bevelen!

21 de enero de 2021

Respuesta de Exalize.NL

Bedankt voor je review Maurice!

toffe produkten.

alles ging volgens de regels goeie servies.
goeie producten.

6 de enero de 2021

Bedankt voor uw review:)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.