Topbedrijf. Goede service en snel contact. Afspraak gemaakt in Nootdorp om te komen passen, goed ontvangen met koffie en een goed gesprek. Jas op maat laten maken en werd boven verwachting ook n... Ver más
Hartelijk ontvangen in Nootdorp. De eigenaars nemen alle tijd voor je onder het genot van meerdere kopjes koffie. Wat een hartelijke mensen. Uitstekend geslaagd, mooie kwaliteit jasjes. De jasjes... Ver más
Was al langere tijd op zoek naar een leren jas en via internet bij Exalize terecht gekomen. Contact opgenomen en langsgegaan. Ruime keuze en hoge kwaliteit leren jassen. Uitstekend geholpen en geslaag... Ver más
Heb een bikerjasje van RBM besteld via Miinto, en een dag later kreeg ik een attent smsje van Alisha met de vraag of er misschien een maatje groter verzonden moest worden omdat het jasje nogal getaill... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de productos de cuero
- Boutique de alta costura
- Tienda de abrigos de cuero
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa para mujeres
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Exalizé.NL is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in dames en heren lederen jassen in lams-, rund en buffelleer.
Reflectiestraat 45, 2631 RV, Nootdorp, Holanda
- 0614302333
- sales@exalize.nl
- exalize.nl

Aanrader!
Ze denken goed mee, geven maatadvies en zijn bijzonder klantgericht. Ook bij het omruilen van een te klein product wordt alles op alles gezet om het zsm te regelen. Persoonlijke aandacht: ik hou ervan. Super!

Respuesta de Exalize.NL
Mooie pasvorm en fijne zachte kwaliteit leer, heel erg blij mee!
Bij Exalize een RBM Biker jasje besteld. Mooie pasvorm en fijne zachte kwaliteit leer, heel erg blij mee! Eerst een maatje te groot besteld maar zonder problemen omgeruild voor een maatje kleiner. Goede service!

Respuesta de Exalize.NL
Goed geluisterd naar mijn wensen en een…
Goed geluisterd naar mijn wensen en een prima lederen rok om maat gemaakt, heel blij mee

Respuesta de Exalize.NL
Onlangs een Chinco-Delore jas besteld.
Onlangs een Chinco-Delore jas besteld.
Super snel bezorgd en zeer comfy!
Echt een aanrader om bij exalize te bestellen!

Respuesta de Exalize.NL
Deze mooie jas voor mijn vriendin…
Deze mooie jas voor mijn vriendin gekocht. Zeer tevreden mee! Goeie kwaliteit en zeer comfortabel. Oogt robuust en stoer!
Echte aanrader!

Snelle bezorging
Heb de rbm motorjas besteld. Volgende dag al in huis! Top service!

Geweldige site
Geweldige site, goed geholpen, service was naar behoren. Kortom, heel fijn geholpen!

Respuesta de Exalize.NL
Deze mooie jas voor mijn vriendin…
Echte aanrader!

Respuesta de Exalize.NL
Ik zal voortaan mijn leren jassen via…
Ik zal voortaan mijn leren jassen via exalize bestellen. Heb de rbm-513 black besteld!

Respuesta de Exalize.NL
Más información sobre otros tipos de reseñas.