Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

EYDA skal have 5 stjerner fra mig

EYDA skal have 5 stjerner fra mig.
For deres gode kvalitet men ikke mindst en virkelig god kundeservice. Reklamationer eller forespørgsler bliver besvaret meget hurtigt. Jeg oplever en rigtig god og anerkendende service i form af fx hurtig ombytning på et par reklamationer jeg har har haft.
Jeg skal aldrig tilbage til andet sportstøj. EYDA er helt klart det bedste jeg har haft på kroppen siden første gang😊👌🏽

25 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen gratis ombytning

Fine produkter, men desværre er der ikke gratis ombytning længere, selvom man har lagt en ordre på flere tusinde kroner og man mister rabatten. Det ser jeg som en stor forringelse af serviceniveauet hos en onlineshop og jeg kommer nok ikke til at bestille derfra igen.

19 de octubre de 2025
Logotipo de EYDA

Respuesta de EYDA

Hej Agnete

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er oprigtige kede af, at vores returgebyr på 19 kr. skal være afgørende i, om du handler hos os igen. Vi gør, hvad vi kan for at yde den bedte service hver dag. I forhold til det med at miste rabatten sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe, for vi vil hellere end gerne hjælpe med samme rabat på din ombytning, hvis det er inden for rimelighedens grænser. Så send os en mail på hello@eyda.com, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

De bedste hilsner,
Team Eyda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt Eyda tøj igennem mange år

Har købt Eyda tøj igennem mange år, og det har en virkelig god kvalitet og pasform. Har én enkelt gang oplevet en fejl på et par tights, men fik en super god kundeservice og tilsendt et nyt par.
Farverne holder rigtig godt, og generelt bare tilfreds med produkterne.

17 de octubre de 2025

Altid tilfreds

Jeg er blevet stamkunde hos eyda - utroligt lækre produkter, altid hurtig levering og virkelig god og venlig kundeservice, som endda ofte svarer uden for normal åbningstid 🥳 kæmpe fan

9 de octubre de 2025

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, i lækker kvalitet som er er behagelige at have på. De holder sig pæne selv efter mange vaske. Har købt deres produkter i flere år. Handler altid træningstøj hos Eyda.
Leveringen er hurtig.

9 de octubre de 2025

Jadie

Har lige taget de nye Jadie tights i brug. De passer perfekt, selvom jeg ikke er så høj. Det er fantastisk, at de kan justeres i længden. Man kan lige folde dem op, hvis man vil have en kortere længde.
De sidder så flot på. Har dem i brown. Farven er perfekt..
Tror Jadie bliver mine nye ynglings...

3 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man forventer en hurtigere og bedre…

Man forventer en hurtigere og bedre levering for jeres pris på fragt, udover dette havnede min pakke på en anden adresse end min egen. Også synes jeg 19kr for at sende retur er dyrt, når man i forvejen har så dyrt fragt.
Størrelserne er mega små, hvilken også ville have været rart at vide.

4 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og super god…

Lækre produkter og super god kundeservice ved reklamation - kunne ikke finde bonnen men de var behjælpelige med at finde den i systemet da jeg kunne huske hvornår den var købt - mange tak!

30 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Træner kun i Eyda da det er mega godt…

Træner kun i Eyda da det er mega godt og behageligt. Købte for år tilbage en Eyda mesh sort gennemsigtig t-shirts som stadig er min yndlings trænings t-shirt, håber sådan den vender tilbage i sortimentet

13 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har trænet i Eydas tøj i flere år

Jeg har trænet i Eydas tøj i flere år. Jeg ejer adskillige tights-modeller, t-shirts, bluser og jakker, og jeg elsker deres tøj. Og deres accessories.
Deres tøj er af højeste kvalitet, og pasformen er suveræn uanset kropsbygning!
Men det absolut bedste ved Eyda er den suveræne service, som man mødes med. Jeg har få gange oplevet udfordringer ved en varer. De gange det er sket, har jeg fået svar inden for 24 timer, og Eyda har ombyttet varen på rekordtid uden det mindste.
Kombinationen af kvalitetstøj og den ypperste service gør, at jeg anbefaler Eyda stort.

10 de septiembre de 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Jeg knuselsker deres produkter, bruger nærmest ikke andet. Havde fået en trøje med en plet på, som jeg skrev til dem omkring. Hurtigt svar og så havde jeg en ny trøje hjemme 🙏🏼👌🏼

4 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.