Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god handel.

Super lækker kvalitet. Det er første gang jeg handler hos Eyda, men bestemt ikke sidste gang. Jeg er super glad for både toppen og bodysuiten 🤩
Jeg kan kun anbefale ❤️

28 de noviembre de 2025

Eyda Aarhus butik

Jeg var nede i Eyda butikken i Aarhus i dag. Her fik jeg dejlig betjening af Nete. Jeg havde brug for at prøve en masse forskelligt, særligt deres shorts og tights for at finde den rigtige pasform til min krop. Nete var SÅ sød, tålmodighed og kreativ - jeg tror jeg prøvede hele butikkens sortiment i min størrelse, og det var så dejligt! Tak til Nete og resten af Eyda teamet for god service, godt humør, lækkert tøj (!!!) og tålmodig betjening.

6 de diciembre de 2025

Hurtigt svar fra kundeservice

Da jeg havde købt nogle varer, modtog jeg ingen ordrebekræftelse, men pengene blev trukket nogle dage efter. Jeg blev bekymret og skrev til kundeservice. Jeg fik et super hurtigt svar. Det er den bedste oplevelse jeg har haft med en kundeservice, tak for det Anneline 😊 og jeg kan klart anbefale at handle hos dem.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en julegave...

Bestilte en julegave.... som jeg så 12 dage senere får at vide, at de ikke kan levere 🤔

4 de diciembre de 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse. Vi kan virkelig kun beklage mange mange gange. Vi forstår godt, at det er en rigtig ærgerlig situation, og som vi sagde i telefon, ville vi ønske, at vi kunne løse det, men vi håber trods alt, at der er andet du kan finde til julegaven.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har været glad for designet og…

Jeg har været glad for designet og komforten i Eydas produkter, og har derfor handlet hos dem flere gange.

Desværre har hver ENESTE bestilling krævet en reklamation på grund af fejl eller mangler. Hver gang bruger jeg tid på korrespondance med deres medarbejdere, skal tage på posthuset og returnere varer, som de har leveret forkert eller med fejl – hvilket er både tidskrævende og frustrerende.

Jeg har enkelte gange fået lov til at beholde den defekte varer, men det virker helt tilfældigt og afhænger tydeligvis af, hvilken medarbejder man taler med.

Denne gang bliver jeg tilbudt 100 kr. i rabat som “kompensation” for endnu en reklamation – noget jeg synes er næsten frækt fra en så stor virksomhed. For et brand i den prisklasse er det skuffende, at kvaliteten er så dårlig, og at man gang på gang skal bruge tid og energi på at rette deres fejl.

3 de diciembre de 2025

Hej Michelle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os. Vi er dog utrolig kede af, at det er den oplevelse her, du står tilbage med.

Det er bestemt ikke fordi, vi ønsker, at du skal bruge unødig tid på at tage forbi posthus eller skrive lange korrespondancer med os. Desværre skal en reklamation bare behandles, og her sidder vi klar til at hjælpe på allerbedste vis. Det er ikke tilfældigt, om du må beholde en reklamation eller ej. Vi prøver som udgangspunkt at tage reklamationer retur, dog er der tilfælde, hvor det ikke giver mening for os eller vores leverandør. Og det er helt sikkert her, du har oplevet, at du selv har måtte skaffe dig af med din reklamation.

I forhold til kompensationen på de 100 kr. så er det vurderet ud fra den fejl/mangel der er på det manglende E på indersiden af dine tights. Vores vurdering var, at tightsene ellers er intakte. Vi er glade for, at vi kunne gå med den løsning, for vi ønsker kun at løse det på bedste vis.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ærgerlig oplevelse

Hey Eyda

Jeg er vild med jeres løbetøj! Men jeg er lidt ærgerlig over min seneste ordre, som jeg bestilte den 20/11. Jeg købte et par vinterløbebukser, og der stod intet om forlænget leveringstid. Jeg kontaktede jer, og fik at vide at de først bliver sendt i slutningen af uge 51. Det er ikke i orden, at jeg som kunde ikke bliver informeret om det, enten ved købet eller i en efterfølgende besked. Jeg spurgte kundeservice om ordren kunne deles op, men det kunne den ikke. En måned er lang tid at vente...

20 de noviembre de 2025

Hej Ida

Tusind tak for din anmeldelse. Og tak for de fine ord.

Vi kan virkelig kun beklage din oplevelse. Vi forstår godt, at det er en rigtig ærgerligt situation. Desværre er vintertightsene med forlænget leveringstid, og vi har ikke mulighed for at dele ordre op. Derfor ender vi med ikke at kunne hjælpe dig, selvom vi ville ønske, at vi kunne.

God kvalitet

God kvalitet, men leveringsfristen blev ikke overholdt

28 de noviembre de 2025

Hej Svenn

Tusind tak for din anmeldelse. Vi kan kun beklage mange gange. Her i forbindelse med Black Week har vi haft så travlt, at vi desværre er blevet lidt forsinket, og vi er kede af, at det er gået udover dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Størrelse L men så ikke alligevel?

Syns det er ærgerligt at der er så stor forskel i størrelserne, en L er vel en L.... åbenbart ikke.

Blev også pænt skuffet over at springe i at købe med tilbudskode, muligvis modtage en tshirt, og forvente at det nærmest er eneste dag om året man kunne det, og så den efterfølgende uge blive totalt spammet med mails om tilbud på tilbud....

Næsten også 1-2 dages levering, og der gik 5 dage.

Så det bliver nok en anden udbyder af sportstøj, næste gang.

20 de noviembre de 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du skriver om dine oplevelser til os.

Først og fremmest er vi kede af, hvis du oplever, at der er noget galt med størrelserne. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Så skriv endelig til os på hello@eyda.com.

Det har på ingen måde været vores mening, at du skulle føle, at du blev spammet. Vi har bare haft så mange tilbud og budskaber, som vi gerne ville dele med alle vores kunder. Men vi sørger for, at din feedback bliver givet videre.

Vi kan kun beklage den forsinket leveringstid. Vi har haft travlt i forbindelse med Black Week, og det er desværre gået udover din ordre.

Hvis du en dag får lyst til at handle hos os igen, skal du vide, at du er hjertens velkommen. Vi er så kede af, at denne oplevelse skal være afgørende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres ellie tights er fantastiske

Deres ellie tights er fantastiske, jeg har slidt flere op og har ikke andre tights i mit klædeskab. Kundeservice fantastisk, de svarer hurtigt og hjælper hurtigt hvis der skulle være en fejl i din ordrer. Og så er modtager du desuden din pakke virkelig hurtigt.

30 de noviembre de 2025

Helt ærligt, Eyda.

Helt ærligt, Eyda. Som forbruger må jeg oplyse, at jeg er jævnt skuffet over jeres udvikling. Jeg plejede at være tro mod jeres brand og har skam også været ganske tilfreds med kvaliteten af jeres tøj.

Men det er simpelthen ikke ok ikke længere at tilbyde gratis returnering, fordi I har åbnet butikker i Aarhus og Odense. Hvad skal resten af landet gøre? For mig at se er I fortsat primært en webshop for hele Østdanmark. I ved selv hvor svært det kan være at forudsige pasformen på træningstøj, da vi alle er individuelle - hvilket jeg egentlig troede var en del af jeres oprindelige brand? Og med de priser I kører burde det absolut være inklusiv.

Derudover skal jeg da love for at ordrerprocessen er blevet kompliceret. Klarna samarbejdet er godt nok forringet fra forbrugeres synspunkt (mest feedback til dem antager jeg) og sporingsprocessen kræver nu en seperat app og profil.

I skal vide at alt dette gør, at jeg simpelthen ikke længere kan se pointen med at handle hos jer - især når der er så mange konkurrenter derude efterhånden. Det er virkelig sjældent, at jeg skriver direkte anmeldelser, så jeg håber, I tager mine kommentarer til efterretning og ønsker jer ellers alt det bedste.

23 de noviembre de 2025

Hej Siri

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler dine tanker og følelser. Det gør os dog ondt, at det er hele den oplevelse, du står tilbage med, for det er bestemt ikke det, vi ønsker.

Vi er kede af, at du har fået opfattelsen af, at vi har sat gebyr på retur, fordi vi har åbnet butikker. Det er på ingen måde årsagen, men det er korrekt, at du har mulighed for at returnere gratis i butikkerne. Vi valgte for over et år siden at sætte et returgebyr på 19 kr. på returordre, for at opretholde en høj standard, da en returordre er længere proces, før varerne er retur på lager og klar til at blive solgt igen. Vi har forsøgt at placere os i den lavere ende af, hvad andre virksomheder også tager, så vi ikke lavede en for markant ændring.

Det er virkelig ærgerligt, at du ikke længere ønsker at handle hos os. Vi prøver altid at gå med de løsninger, der er bedst for vores kunder. Du skal vide, at du altid er velkommen igen.

******

Altid den bedste kunde service - hurtigt levering og nemt at retur.

Jeg går i eyda til tights til dagligt på arbejde og de er de mest behageligt tights at have på. Jeg træner /løber næsten kun i eyda - det er virkelig en fantastisk produkt !

10 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.