Fabbe Sport Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket snel geleverd en goed verpakt. Alle bestelde artikelen waren aanwezig plus de gepersonaliseerde scheenlappen super gewoon. Hier hebben ze er een tevreden klant bij

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de fútbol
  2. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  3. Tienda de deportes
  4. Tienda de artículos deportivos de colección
  5. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

190 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Prima service waarbij zelfs persoonlijk bericht!

1 de diciembre de 2022

Hallo Claudine

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Snelle levering, persoonlijk briefje erbij! Top 👌

30 de noviembre de 2022

Hallo Robbie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🤩

Topservice

Snelle verzending en een handgeschreven briefje erbij. Dat is altijd leuk!

29 de noviembre de 2022

Hallo Melissa

Vijf sterren, super! Blij om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat het in goede orde is ontvangen, dit vinden wij belangrijk. Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestelling 😊

Snel en persoonlijk

Snel geleverd naar Nederland. Kleine bestelling met de vraag of dit kon worden ingepakt. Dit was gebeurd en er werd een persoonlijk briefje toegevoegd. Erg leuk!

19 de octubre de 2022

Hallo Jordy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

is altijd correct en snel in het…

is altijd correct en snel in het opgsturen van de artikels ,binnen den24 uur, bij,mij,thuis top

13 de octubre de 2022

Hallo Van Ruyssevelt

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinsten.

Supersnelle service.

Supersnelle service.
Prijs kwaliteit 👍
En een leuke persoonlijke touch 😉

20 de septiembre de 2022

Hallo Galina

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect, beter is quasi onmogelijk!

Perfect, beter is onmogelijk me dunkt!
Vriendelijk, behulpzaam, correct, gezwind, omvangrijk assortiment, kwalitatieve producten die deugdelijk verpakt worden en prompt worden geleverd.

22 de septiembre de 2022

Hallo Stefan

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan. 🤩

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.
Kreeg ook een leuk briefje er bij van Mitchell. Het zijn de kleine dingen die het doen :-)

24 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Hallo Conny

Super snelle service

Super snelle service, heel erg blij mee. Goed geholpen op het laatste moment nog een cadeautje besteld was er na een dag. Mooie kwaliteit. Zeker een aanrader !

4 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Hallo Lisa

Mooie producten

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle en correcte levering. Jullie hebben er een nieuwe en tevreden klant bij.

3 de agosto de 2022

Dag Radboud

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat de weg naar ons weet te vinden.

Goede webshop

Goede webshop, niks mis mee.

1 de agosto de 2022

Hallo Luc

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top voetbal artikelen & snelle levering

Fan artikelen zijn van top kwaliteit en de levering is snel.!!

12 de mayo de 2022

Hallo Maurice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De jas was binnen 2 dagen al in…

De jas was binnen 2 dagen al in Nederland bezorgt. super snel service

11 de mayo de 2022

Dag Marjon

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊

Super tevreden!

Mooi verpakt, snelle levering en een handgeschreven briefje met paaseitjes in de doos. Geweldig!

28 de abril de 2022

Hallo Lisan

Uitstekend

Zowel website, prijs-kwaliteit, bestelling en levering zijn uitstekend.

13 de abril de 2022

Hallo Wuyts

Correcte prijs

Correcte prijs, mooi materiaal en goede levering. Perfect dus.

17 de marzo de 2022

Hallo Rudy

Bedankt voor je mooie review. 😊

Hallo Henk

Erg snelle levering

Erg snelle levering, persoonlijk briefje erbij, uitstekend aanbod

16 de febrero de 2022

Hallo Sandra

Fabbe Sport

8 consejos para escribir buenas reseñas.