Fabbe Sport Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket snel geleverd en goed verpakt. Alle bestelde artikelen waren aanwezig plus de gepersonaliseerde scheenlappen super gewoon. Hier hebben ze er een tevreden klant bij

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de fútbol
  2. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  3. Tienda de deportes
  4. Tienda de artículos deportivos de colección
  5. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijke bediening en super snel…

Vriendelijke bediening en super snel geleverd. Proficiat.

4 de febrero de 2022

Dag Jos

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat de weg naar ons weet te vinden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vlugge en supervriendelijke…

Zeer vlugge en supervriendelijke levering van mijn bestelling.

31 de enero de 2022

Hallo Martine

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering! De leuke handgeschreven nieuwjaarswensen in de doos worden geapprecieerd.

7 de enero de 2022

Bedankt voor je mooie review. 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlugge levering. Alles perfect. 👍

27 de diciembre de 2021

Hallo Jacqueline

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven en om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer lief en met de handgeschreven…

Zeer lief en met de handgeschreven bericht...
Wat zeer leuk is om te krijgen!!!
Zeer snelle service!!!
TOP!!!!!

17 de diciembre de 2021

Hallo Vanessa

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🤩

Geweldige klantenservice

Ondanks dat het pakketje langer duurde dan gewenst. Bleef de klantenservice me op de hoogte houden met de gewijzigde bezorgtijden en namen hun dus ook als eerste contact met me op waarom het vertraging zou hebben. Echt top service!

7 de diciembre de 2021

Hallo Nicole

Bedankt voor je mooie review. 😊

Wij willen jou ook bedanken voor het geduld en vriendelijke reacties! Dit appreciëren we enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel er tevreden over mijn…

Heel er tevreden over mijn bestelling👍👍👍

5 de diciembre de 2021

Hallo Jan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend en extra leuk met het…

Uitstekend en extra leuk met het handgeschreven briefje erbij!

3 de diciembre de 2021

Hallo Janneke

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat je de weg naar ons weet te vinden.

Top!

's Avonds 16u30 bestellen en de dag nadien al geleverd! Als dat geen service is! Sjaal van Tottenham is prachtig! Doe zo verder!

1 de diciembre de 2021

Hallo Piet

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan.

Het lukt ons niet altijd om zo snel te leveren, maar we doen wel altijd ons uiterste best om het zo snel mogelijk verzonden te krijgen naar jullie toe 😊

Goede service!

29 de noviembre de 2021

Hallo Van den Noort

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en extra tof die…

Snelle levering en extra tof die handgeschreven bedanking

11 de septiembre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en een fijn persoonlijk…

Snelle levering en een fijn persoonlijk briefje bij!

5 de agosto de 2021

Hallo Anouk

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Kan niet beter

Tijdig geleverd, mooi verpakt en zelfs nog een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Super blij mee.

9 de junio de 2021

Hallo Ronny

Zeer tevreden

6 de junio de 2021

Hallo Margot

Super dat je tevreden was en bedankt voor je 5 sterren review! 🤩

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service

Duidelijke website, snelle levering en prima service! Voor mij 1 minpuntje; dat ik geen gehoor kreeg via de chat.

24 de mayo de 2021

Hallo

Bedankt voor je mooie review en positieve beoordeling😊

Onze excuses dat je ons niet kon bereiken via onze chat. We proberen zoveel mogelijk online te zijn ook buiten de openingsuren, als de chatfunctie wordt beëindigd kunnen we je hierop achteraf helaas geen reactie geven. Moest je toch geen reactie ontvangen kan je ons altijd bereiken via ons contactformulier en antwoorden we binnen 1 werkdag op jouw vraag 😉

Ik hoop je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Fabbe Sport

8 consejos para escribir buenas reseñas.