Fair Fitness Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig besøgt et dårligere center. Ingen air con eller udluftning. Dette resulterede i at der lugtede af en blanding af hvidløg, nedbrændt pølsevogn og sved. Halvdelen af lamperne virkede i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget fine og rene faciliteter. God plads og masser af muligheder for forskellige former for træning. Dog mangler der en lille smule vedligehold af maskiner og badefaciliteter, men det er små detalje... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Står i Marielyst og læser instruktionen om oprettelse. Man skal kun bruge sin telefon og intet andet indtil man skal betale altså. Så skal man bruge sit kortnummer - mobilpay er ikke mulig. Processen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de fitness

Escrito por la empresa

Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Introduktion

Jeg er helt ny i fitness verden og ville ønske der var mere introduktion i brug af maskiner 🙂
Jeg er glad for at jeg kan komme og gå som jeg vil 🙂

23 de agosto de 2022

Kære Hanne

Du har en gratis instruktion ved indmeldelse, hvor vores instruktør går maskinerne igennem med dig. Jeg er ked af, hvis denne ikke har været tilstrækkelig for dig.

Jeg er dog glad for, at du udover det er glad for centeret.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med det mindste.

Fair Fitness for Life

FF er udstyret med de bedste maskiner som altid fungerer
Der er altid rent
Der er en dejlig trænings-atmosfære

10 de octubre de 2022

Kære Jonna

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, du er tilfreds med vores faciliteter :).

Mange mennesker og dyrt

Der er mange mennesker i nogle af træningscenterne og det mest unge mennesker. Det er også dyrt, jeg har ikke været i anden fitnesscenter end det her så ved ikke hvor godt det er forholdsvis til andre

10 de octubre de 2022

Kære Magnus

Tak for din anmeldelse :)

Fine forhold

Nem adgang via ansigtsgenkendelse, gode lokaler og fine maskiner

Kære Michael

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi glæder os over, du er glad for vores faciliteter, og vi håber, vi kan få den 5. stjerne af dig på et tidspunkt.

Rent træningscenter

Kan kun anbefale dette sted at træne.

6 de octubre de 2022

Kære Erik

Tak for din anmeldelse. Vi glæder os over, du er tilfreds med vores faciliteter.

Super fint center

Super fint center, mangler dog lidt opsyn på vedligeholdelse, fodstrop på romaskine i stykker samt der godt kunne værre nogle flere hængsler til maskinerne.
Ellers super gode forhold og et godt sted at træne

11 de septiembre de 2022

Kære Jimmy

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, du er tilfreds med vores center.

Vi vedligeholder ofte vores udstyr. Det kan være denne er blevet overset, og derfor skal du have tak for at påpege det! Det bliver sendt videre til den centeransvarlige omgående, så vi kan få fejlen udbedret.

Husk, du altid kan kontakte os igennem vores kontaktformular med fejl og mangler.

Rigtig godt fitnesscenter

Rigtig godt fitnesscenter. Jeg er glad for alle de nye ting der bliver kørt ind i fair fitness Fensmark. Jeg savner selv spejle på toiletterne og i badene.

8 de octubre de 2022

Kære Malik

Tak for din anmeldelse. Vi glæder os over, du er glad for vores faciliteter og vores nye udstyr samt tiltag.

Jeg sender din efterlysning af spejle videre til den centernansvarlige :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god betjening, rar personale og fantastiske maskiner.. i bund og grund mit YNGLINGS FITNESS CENTER

Kære Diana

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, du er glad for vores faciliteter :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint center med et godt udvalg af…

Fint center med et godt udvalg af maskiner og vægte.
Dog trænger vandhaner på wc og bruser i badet til at blive afkalket. Det har de snart gjordt i 6 mdr.

22 de septiembre de 2022

Kære Allan

Det glæder os, du langt henad vejen er tilfredse med vores centre. Jeg sørger for at få sendt dit afkalkningspunkt videre til den centeransvarlige, så vi kan få løst det asap.

Husk at du altid kan skrive til på kontakt@fairfit.dk med fejl og mangler i centeret :).

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig god plads og mange forskellige…

Dejlig god plads og mange forskellige træningsmuligheder. God atmosfære og altid nogen andre som vil hjælpe hvis behovet er der.
Hurtig reaktion hvis en maskine er i udu. Det bedste center jeg har trænet og jeg har prøvet mange igennem årerne.

Kære Hanne

Tusinde tak for den anmeldelse. Vi er glade for at høre, du er tilfreds for at være i vores center, og vi håber, vi kan få den 5. stjerne af dig i fremtiden.

Fair fitness

Jeg er rigtig glad for at træne i fair fitness men synes, at mange er frygtelig dårlige til at spritte maskinerne af efter brug, og dårlige til at rydde op efter dem selv.

8 de octubre de 2022

Kære Dorthe

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, du er glad for vores center.

Jeg tager dit punkt med til den centeransvarlige. Det er ærgerligt :(

Fair

Fair fitness lever op til navnet 😊

Kære Jesper

Mange tak for anmeldelsen :)

Et dejligt sted…

For mig skal sådan et sted altid være rene, og det er det.

Kære Angela

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er tilfredse med vores center.

Rent og pænt

Rent og pænt, gode maskiner og indretning. Badene er desværre med mug

Kære Sascha

Tak for din anmeldelse. Badene bliver rengjort hver uge, men jeg tager det videre til den centeransvarlige :)

Fair Fitness

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er fint uden bemanding

Det er fint uden bemanding, men har savnet info om de forskellige maskiner til opstart.

3 de septiembre de 2022

Tak for din indmeldelse.

Det står skrevet på forsiden, at du har en gratis instruktionstime ved indmeldelse, hvor en af vores instruktører vil sætte dig ind i maskinerne.

Du har altid muligheden for at skrive eller ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål, vi kan hjælpe med :)

9.10.2022

9.10.2022
Næstved Jernbanegade.
Godt tilfreds med centret i al almindelighed, selvom rengøringen kunne være bedre.
Det er dog blevet lidt bedre på det seneste.

Kære Jørgen

Jeg er glad for at høre, du er tilfreds med vores centre. Jeg tager rengørningspunktet videre til den centeransvarlige :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.