Vi har brugt Familigaver før, og har hver gang oplevet engageret service og ønske om at løse opgaven bedst muligt. Det fik vi også denne gang, og vi er meget tilfredse med resultatet, som blev leveret... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte 2 hvidvinsglas med gravering. Super hurtig ekspedition, rigtig rigtig god kommunikation, hurtigt svar på spørgsmål. Der er et hjerte bag, og det er trygt og rart, når man bestiller en vare. K... Ver más
Vi havde akut brug for nogle flotte gaver og fandt frem til familiegaver på nettet. Vi tænkte at de nok ikke kunne nå at producere/levere og hvis; at vi så nok måtte gå kompromis med vores ønsker til... Ver más
Bestilte et graveret glas søndag, fik at vide den blev sendt afsted mandag, kunne hente den tirsdag, hentede den dog onsdag. Hurtig levering 👍👍 er også meget tilfreds med glasset
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er en virksomhed drevet af familien. Vi udvikler, designer og producerer løbende gaver med tekst og billeder, der kan personliggøres efter vores kunders ønsker og behov. Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for lasergravering skaber vi unikke og personlige gaver, der kan udtrykke følelser og fastholde minder, samt skabe et unik og anderledes look som indretning i hjemmet. Vi har udvalgt de materialer, som vi mener er de absolut bedste til gravering. Vi har sans for detaljer og yder altid den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imødekomme alle ønsker og behov for lasergraverede produkter. Skulle en kunde derfor have specifikke ønsker omkring størrelser, træsorter, glas eller andet, imødekommer vi naturligvis dette efter bedste evne. For os er det vigtigt at producere produkter, som skaber glæde og minder for modtageren. Hver enkelt gave er unik, og det er altid en fornøjelse at sende den videre ud til en spændt modtager – for personlige gaver er de bedste gaver!
Información de contacto
Fjeldhammervej 15, 2610, Rødovre, Dinamarca
- kundeservice@familiegaver.dk
- familiegaver.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt fantastisk korrespondance og…
Helt fantastisk korrespondance og service.
Og flot flot resultat
Kan varmt anbefales

Respuesta de Familiegaver
Er meget tilfreds med vare
Er meget tilfreds med vare, men kan ikke lide at pakken hænger ud af postkassen.

Respuesta de Familiegaver
Der er altid super god service
Der er altid super god service, og produkterne er vildt personlige og samtidig også lidt diskrete.

Respuesta de Familiegaver
Har fået så go en service hos familie…
Har fået så go en service hos familie gaver og de varer jeg har købt er bare så fine kan varmt anbefale andre at handle hos dem specielt tak til JENS

Respuesta de Familiegaver
De så rigtig flotte ud da de kom og at…
De så rigtig flotte ud da de kom og at de jo kom utrolig hurtigt nok ikke sidste gang vi har handlet mvh Kirsten

Respuesta de Familiegaver
Flot og super hurtig arbejde
Flot og super hurtig arbejde. Levede fuldt op til forventning

Fint arbejde
Fint arbejde, dejligt med sms om det der skulle stå på glassene, meget positivt.
Handler gerne igen hos Familiegaver. 🌹

Mega god service.
Meget hurtig respons på henvendelse. Derefter meget hurtig levering af de bestilte varer , som er lige så flotte , som beskrevet på hjemmesiden. 5 ⭐️ herfra.

God, personlig service
Tirsdag d. 11/7 laver jeg en ordre på to indgraverede champagneglas som skal bruges den efterfølgende lørdag (15/7).
Jeg skriver i bemærkning, at det er til et bryllup jeg netop har fået info om finder sted og derfor er det vigtigt jeg får pakken indenfor de 3 dage som virksomheden reklamere for på hjemmesiden.
Onsdag omkring middag modtager jeg en personlig sms fra Jens fra Familiegaver om, at de glas jeg har bestilt ikke er på lager, men en anden model er.
Held i uheld viser det sig, at den model nok i virkeligheden var langt bedre.
Jens garanterer mig, at glassene vil lande i pakkeshoppen om torsdag.
Rigtig nok var de klar til afhentning torsdag eftermiddag.
Perfekt og virkelig god service!
Det er ikke sidste gang vi bestiller noget herfra.

Respuesta de Familiegaver
Skrev til dem, da jeg var i tvivl om ordre. Fik hurtig svar og endda tilsendt billede af hvordan det kom til at se ud.
God service og hurtig levering

Super service.
Super service.
Fik tilsendt udkast til gravering med det samme, og varen kom afsted samme dag.
Produktet er rigtig fint 😊

La experiencia Trustpilot