Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

S h i t, hun er hurtig hende Line

- som i mega hurtig!
Det er dæleme hurtig service - og fødselaren blev meget glad for gaverne

26 de mayo de 2026

Tak for god service👍

25 de febrero de 2026

Kære Line

Det er uden tvivl mig der takker og tak for den enormt fine bedømmelse ✨💕🫶🏼

Den bedste service

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting!
Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive så snart varen var retur, hvilket hun gjorde. Jeg havde ikke mulighed for at afhente pakken, da den var ankommet, så hun lovede at stille den til side, så jeg kunne afhente den, når det passede ind.
Kundeservice der bare er 10/10

28 de enero de 2026

Kære Frederikke

Årh! Sikken en fin bedømmelse - tusinde mange tak✨💕 Jeg er bare SÅ glad for at jeg kunne hjælpe😊

Rigtig god aften til dig ✨

Earrings

My mom lost these earrings a while back. And you guys sold the same exact pair. I got them as a gift and now she she’s very happy with them. Thank you!

27 de enero de 2026

Hi Laurens,

Thank you so much for your really nice review. I’m so happy I could help you💕✨

Best regards,
Line

Hurtig ekspedit

Hurtig ekspedit! Fine varer!

19 de enero de 2026

Kære Maria

Tak for din super fine bedømmelse 💕✨ Den er meget værdsat!

Altid en god oplevelse

Mega fint udvalg - altid super hjælpsom og sød til at hjælpe og vejlede og hurtig til at pakke. Det er altid en fantastisk oplevelse at handle her ❤️

4 de enero de 2026

Kære Mette

Tusinde tak for din virkelig fine bedømmelse - er bare glad for at jeg må hjælpe✨💕

Kundeservice udover det sædvanlige

Kundeservice udover det sædvanlige !
Fik byttet et gulvtæppe som ikke levede op til forventningerne lang tid efter jeg modtog det. Producenten fralagde sig ansvaret, men det gjorde Hausholm Living ikke. Modtog et nyt tæppe uden beregning fordi det vigtigste var “en tilfreds kunde”.
Så fin dialog og service !

10 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Hausholmliving

Kære Lone - tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, jeg er super glad for at vi fandt en god løsning✨🤝 Det vigtigste for mig, er at du har lyst til at vende retur en anden god gang😊

Kæmpe anbefaling!

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelthen så sød og hjælpsom, altid klar med gode råd og en venlig bemærkning. Servicen er i top, leveringen hurtig, og hele oplevelsen gør virkelig, at man føler sig værdsat som kunde. Fem stjerner herfra – jeg kan varmt anbefale både keramikken og Line!😍

5 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Hausholmliving

Ej men altså 🥹 Sikken en sød bedømmelse - hold op hvor det varmer! Du har altså lige gjort min aften endnu bedre! Tusinde tak for dine køb og fordi du tog dig tid til at skrive denne bedømmelse - simpelthen SÅ sødt af dig! Tak♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her får man lyst til at handle igen

hurtig ekspedition. hyggelig og sød besked på mine varer ved selvhentning af ordre. så får man lyst til at handle hos jer igen

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Hausholmliving

Kære Edith, tusinde tak for både dit køb og din meget positive tilbamelding, den blev jeg utrolig glad for at modtage - tak✨♥️

Hurtig og nem betjening

Hurtig og nem betjening

9 de diciembre de 2025

Kære Susanne

Mange tak for din postive bedømmelse, den blev jeg meget glad for at modtage😍✨

Fantastisk service 🥰

5 de diciembre de 2025

Kære Anne

Mange mange tak for din postive bedømmelse✨♥️

Hurtig service

Hurtig service, forsvarligt pakket ind, og super fin vare - anbefaler

23 de noviembre de 2025

Kære Anne Marie

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro! ♥️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.