Family Pups

Prachtige pup

Ik begrijp de negatieve reviews totaal niet, ik heb hier een prachtige Shih tzu pup geadopteerd, ik ben zo blij met hem, hij is lief sociaal en kent geen kwaad (ik heb hem nog nooit geïrriteerd gezien) en ook heel gezond (na ruim 1,5 jaar nog geen dierenartsbezoek behalve de jaarlijkse prikjes) Als ze weer zulke lieve mooie shih tzu pups hebben, ben ik zeker geïnteresseerd er nog een te adopteren!

14 de diciembre de 2025

Vieze broodfokker

Meest ziekelijke broodfokker die ik in mijn hele leven heb gezien vandaag, wij wilde gaan kijken voor een Chihuahua. Dit was ALLES behalve een Chihuahua.

Een klein pupke in een hokje met wat sneue zagels zat moederziel alleen. Beestjes zijn totaal NIET sociaal, angstig en kruipen weg. Zitten in hokjes in een schuur met enkel zaagsel. Geen mandjes, dekentjes, knuffeltjes of speeltjes.

Vies en walgelijk over de rug van deze weerloze beestjes.

Tevens was deze vrouw ZEER argwanend, gooide snel het hek dicht omdat we met 2 auto’s waren, en hield ons strak in de gaten.

Deze vrouw schaamt zich niet om een broodfokker te zijn!!!

10 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat ze zeggen klopt niet

Wat ze zeggen klopt niet. Zouden alle vaccinaties gekregen hebben maar dat klopt niet. Heb je daar pup gekocht,ga zeker nog eens langs dierenarts.
Gelukkig hebben wij dat gedaan en geen jaar gewacht zoals ze ons daar zeiden.
Wees voorzichtig en aandachtig.
Hondjes krijgen daar ook slecht eten.
Pas op!!

21 de marzo de 2025

BLIJF HIER WEG!!

Ik wil iedereen waarschuwen voor de zogenaamde fokker "Family Pups" op het adres Voort 40, 2328 Meerle, België. Dit is absoluut GEEN betrouwbare fokker! Ze fokken ongezonde, zieke honden en doen dit puur voor de winst, zonder rekening te houden met het welzijn van de dieren.

Wij (en vele anderen) zijn hier helaas ingetrapt. De pup die wij hier hebben gekocht, bleek al snel ernstige gezondheidsproblemen te hebben, wat ons niet alleen veel verdriet, maar ook hoge dierenartskosten heeft opgeleverd. Bij navraag kregen we nauwelijks respons, laat staan enige vorm van verantwoordelijkheid.

Deze mensen zijn al meerdere keren van bedrijfsnaam veranderd, wat op zichzelf al verdacht is. Dit lijkt een manier te zijn om slechte reviews en klachten te ontwijken. Het is duidelijk dat dit geen eerlijke of betrouwbare fokker is, maar eerder een handelaar die misbruik maakt van mensen die een gezonde en gelukkige pup willen.

Laat je niet misleiden door een mooie website of vriendelijke verkooppraatjes. Doe goed onderzoek en kies een fokker die wél het welzijn van de dieren op de eerste plaats zet. Koop hier nooit een hond – je zult er spijt van krijgen.

Hopelijk helpt deze waarschuwing om andere mensen te beschermen tegen deze praktijken.

14 de diciembre de 2024

In God we trust....

Ze fokken en fokken maar maar raken die hondjes aan de straatstenen niet kwijt. Broodfokkers! Ocharme die hondjes. Dierenbeulen!

17 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I buy a puppy from the seller very Sick…

I buy a puppy from the seller very Sick ,the day after that i buy the puppy i Find him in the morning in coma with a bad infecțion in the body because the puppy dont riceve vaccination food and lives in bad condition,the vaccination was only in the passport but not real on the dogs ,is not normal to keep the animals in this condition ,i save my puppy but was very difficult to bring him in normal condition

4 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zou hier zeker opnieuw een pup kopen !

Begin maart 2024 hier ons pupje Bart gekocht... een Cavaliertje ... super lief diertje ... de kennel lag er heel netjes bij. Zonder afspraak langs geweest en ik kon vrij rondlopen in de zaak die zeer verzorgd was. Zeker de moeite om hier langs te gaan. Negatieve berichtgeving over deze kennel is totaal onterecht.

1 de marzo de 2024

Broodfokker!

Broodfokker!
Helaas is deze broodfokker weer actief in de regio! Op dit adres is een fokverbod van twee jaar afgegeven door minister Ben Verweijts! De gemeente Hoogstraten is al jaren bezig om van deze broodfokker af te komen! Veroorzaakt veel ellende bij dier en mens! Koop hier niet, alsjeblieft 😩

11 de marzo de 2024

🆘Illegale broodfokker 🆘

🆘Illegale broodfokker 🆘
Help, groot alarm 🚨 deze broodfokker is al meerdere keren in aanraking gekomen met justitie! Opgepakt in Chaam(NL) en Someren(NL)in samenwerking met de dierenrechtenorganisatie House of Animals! Honderden zieke honden en puppy's zijn in beslag genomen. Opereert nu opnieuw vanuit Voort 40, Meerle ( Belgie)onder de naam Familypups( voorheen Meerle Dogs en Puppy Paradise
Hij heeft vanaf 2023 in Belgie een ministerieel fokverbod van twee jaar opgelegd gekregen! Maar gaat nu weer verder onder een andere naam😱
Koop hier geen hond, laat je niet verleiden door lieve fotos op Marktplaats en 2de Hands.be! De hondjes zijn ziek, vol parvo! Sterven jong! Komen illegaal en te jong vanuit het buitenland Belgie/NL binnen zonder moeder!
Kijk op House of Animals of via persberichten in Belgie!
Ver vandaan blijven, ajb🙏🏻 Dit leed aan mens en dier moet stoppen! Dus koop hier niet!

20 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze kennel is een aanrader

Deze kennel is een aanrader. De hondjes zijn speels en goed verzorgd. De zaak is heel hygiënisch. De eigenaar verkoopt een beperkt aantal kleine rassen en alle papieren zijn in orde. Een Maltezer teefje gekocht in perfecte gezondheid. Nadien de eigenaar nog een aantal keren gecontacteerd voor advies over voeding en opvoeding en steeds correcte info ontvangen. Deze zaak toont dat de verkoop van pups ook op een correcte manier kan gebeuren.

11 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.