Kaffe med god aroma. Altid mulighed for at bestille nye smags varianter, med eller uden et kaffe abonnement
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har fået Kafferisteriet anbefalet af kaffeelskere og blev bestemt ikke skuffet, da jeg besøgte kaffevognen ved Rosengårdcentret. Jeg er ellers ikke én, der ofte drikker kaffe, men jeg fik en skøn... Ver más
Kaffen er der ingen klage over, men leveringen, da jeg kom hjem fra job stod pakken på jorden og var gennemblødt; til alt held var selve kaffeposen ikke blevet våd.
La empresa ha respondido
Byen bedste kaffe! Hvis man er på udkig efter en super lækker kop kaffe på farten, som også er til at betale for, så burde man 100% kigge forbi her. Er man en kaffenørd og nyder en lækker kop... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fanø MikroRisteri er et risteri og kaffebar på Fanø, der tilbyder helt friskristet kvalitetskaffe. Håndristede kaffebønner – fairtrade og/eller økologiske. Gratis levering af hele og kværnede bønner til Nordby, Rindby og Fanø Bad – uanset mængde. Billig fragt til resten af Danmark. Køb ved bønnevognen eller fra webshoppen.
Información de contacto
Dinamarca
- fanomikroristeri.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Fanomikroristeri
Lækker kaffe og rigtig god service

Odenses bedste kaffe!!
Jeg vil mene, at kafferisteriet er Odenses bedste kaffespot. Jeg er næsten stamkunde her og har aldrig fået en dårlig kop kaffe, så det kan stærkt anbefales :)

Respuesta de Fanomikroristeri
Hurtig levering og fabelagtig kaffe
God og hurtig levering.
Kaffen smager fantastisk og var nem at “køre ind”.
Bestiller helt sikkert herfra igen

Respuesta de Fanomikroristeri
Hurtig levering af dejlige friskristet…
Hurtig levering af dejlige friskristet bønner
God oplevelse
Fin handel. Det var første gang jeg købte friskristede bønner og det må siges at være godkendt! Virkelig lækker kvalitet, og markant anderledes end supermarkedskaffe.
Ærlig, venlig og entusiastisk
Christian har tidligere ordnet min maskine og tilbyder igen at komme forbi for at se på den, da den har fået et andet problem. Han er utrolig venlig og behagelig - og jeg er kæmpe fan af den ligefremme ærlighed. Den bedste kop kaffe, jeg nogensinde har fået, var den friske pose, han havde med sidst. Jeg har desværre glemt, hvad den hedder.
Jeg fik lavet min maskine for en skilling - og den fungerede herefter som en drøm. Flot gjort med kørsel m.m. Så nu ved jeg, hvor jeg fremover vil købe min kaffe :)
God kaffe hurtig levering.
Kvalitetskaffe
Super lækker,- og samtidig friskristet kaffe hos Christian. Han er en ung mand, der kan sit kram, og altid serverer sine kaffer med stort smil og højt humør.

Sammenligning god behandling
Christian kontaktede mig kort efter bestilling at min vare ikke var på lager, men tilbød derimod uden yderligere omkostninger at sende mig smagsprøver på 2 andre bønner.
Kæmpe anbefaling, på trods af at være flyttet landsdel, så skifter jeg ikke 'kaffepusher' 😊👌

Respuesta de Fanomikroristeri
Hurtigt levering og endnu bedre…
Hurtigt levering og endnu bedre…. Virkelig god kaffe ❤️

Kaffen er rigtig god
Kaffen er rigtig god. Leveringen var lidt sløv - der gik over en uge fra bestilling til kaffen ankom. Måske fordi det var i december. Men med lidt planlægning er den klart ventetiden værd.

Respuesta de Fanomikroristeri
Super god service og virkelig lækker…
Super god service og virkelig lækker kaffe.

Småt er godt
Fremragende kaffe og god, personlig betjening. Det overskuelige udvalg gør det let at vælge en god bønne, når man intet aner om kaffe og bare gerne vil servere en god kop kaffe på kontoret.

Bedste kaffe i Odense
Bedste kaffe i Odense med tilsvarende service!

Byen bedste kaffe!
Byen bedste kaffe!
Er man en kaffenørd og nyder en lækker kop kaffe derhjemme, kan man også få frisk ristet bønner og altid en god historie om bønnernes oprindelse!
Fantastik oplevelse hver gang!

Meget lækker kaffe
Fantastisk kaffebønne
Fantastisk kaffebønne - man bliver afhængig af den og hvilken betjening - det er et besøg værd
La experiencia Trustpilot