Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hetzelfde probleem, wil retourneren door slechte pasvorm. Na tig aantal mails nog geen retourlabel ontvangen. Ook geen telefoonnummer om naar te bellen, niks. Wat nu? Ik betaal hier niks aan. Heb me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op, dit is een drop-shipper die nu een kleine maand geleden is opgezet. Houden je aan het lijntje met kwats berichten, net zo lang tot je spullen binnen zijn. Je hebt dan geen andere keuzen dan du... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bij faresa kasjmere trui besteld. Bij ontvangst bleek het een vot, bij lange na geen kasjmere en 3 maten kleiner dan beschreven. Klacht ingediend. Geen reactie . Weer klacht met foto’s en aangegeven d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht, communiceert niet en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Bestelling op 8 december geplaatst daarna 2x gevraagd wanneer ze verwachten de zending op te sturen, tot heden geen antwoor... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fraud company!

The ordered product never arrived. They sent me other products instead and claimed that they were the ones I had ordered. The company is a total fraud! Please be cautious!

7 de agosto de 2023

Faresa nu Zenello

Slecht bereikbaar. 2 weken moeten vragen om retouradres/retourlabel. Aanbod gekregen om 25% (van 100 euro) terug te krijg en dan mag ik pakket houden. Dan kon ik het wel weggeven ofzo stond in de mail. Leuk voor iemand die het kan gebruiken of als cadeau. Rare gang van zaken.

Inmiddels retouradres ontvangen in China. Maar erg omslachtig. Ik ben benieuwd of het pakket wel aankomt op de juiste plek en of ik mijn geld terug krijg

25 de mayo de 2023

Processie van Echternach

In december 2022 jas besteld, na 2 weken geleverd.
Maat komt niet overeen met wat op website staat, en de kwaliteit is hetzelfde als een harde deurmat.
10 min. na levering dit gemeld en dat ik dit wil terugsturen.
Dagen aan een stuk mails gestuurd zonder reactie die altijd terugkomen, eindelijk contact na 14 dagen!
Gelukkig niets betaald wat ik nooit ga doen.
Na contact met Klarna hebben ze eindelijk gezegd dat ik alles mag terugsturen naar Shanghai, kosten: € 326,00!!!!!!
Dan voorstel van 10% korting, daarna 60% korting...
Dan op mijn kosten terugsturen ???
Wie gaat hier in de fout,Faresa of ik???
Het is nu april 2023 en heeft Klarna een incassobureau ingeschakeld en werd er vermeld dat men mij komt bezoeken...
Laat ze maar komen, ze mogen van mij de jas meenemen :)

17 de diciembre de 2022

1 grote oplichterij

1 grote oplichterij

2 jassen besteld voor een aanzienlijk bedrag. Komen deze na 14 dagen (toen ging al een belletje rinkelen over het land van herkomst) eindelijk toe is het een kwaliteit waar ik zelfs mijn hond niet op laat liggen. Qua model kon ik even goed een jute zak gebruiken.

Uiteindelijk na veel gedoe een retouradres bemachtigd, zijn de retourkosten (boven de €60) ook nog eens voor onszelf. Na het opvolgen van de stappen en tot de letter uitvoeren wat er toegevoegd en doorgezonden moet worden geen reacties meer. Uiteindelijk zelf gezien dat het pakket aangekomen was maar als opmerking: 'factuur ontbreekt'. Dit werd niet gevraagd op de papier of in de mail en deze hebben wij zelfs nooit mogen ontvangen.
Ondertussen al meerdere malen gemaild en telkens zelfde reactie: 'we bekijken het en brengen dit zo snel mogelijk in orde'.

1 grote diefstal en oplichterij. €200+ kwijt en geen jassen

Heb ze ondertussen een email gezonden met wat ik ervan denk.

20 de diciembre de 2022

Oplichters

De site doet zich voor als nederlands bedrijf maar is gewoon een doe het zelfer die inkoopt in china.
vermeldt nergens dat het retourneren 21 euro kost.
Is niet bereikbaar via de telefoon of mail.
Ik heb dankzij Klarna communicatie kunnen krijgen met faresa.
Ik mocht deze Winterjas (het ding is voor een zomernacht nog te koud) houden als ik tegen de verzendkosten een grotere zou nemen.

Ik wil iedereen waarschuwen dat mocht je hier bestellen en het is niet goed het je minimaal 20 euro gaat kosten.

6 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat iedereen eigenlijk al aangeeft

Wat iedereen eigenlijk al aangeeft: je verwacht iets te bestellen wat uit Amsterdam komt. Daarna duurt het 10 dagen voordat je het binnen hebt. De jas valt niet eens te vergelijken met wat op de site staat! Waardeloze kwaliteit en terugsturen moet naar de “centrale opslag” wat volgens de medewerker in China is. Waar staat dit?!? Staat toch Amsterdam? Ga dreigen met rechtsbijstand, want hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.

Klarna biedt toch ook aankoopbescherming?

11 de enero de 2023

Trui besteld

Trui besteld, slechte kwaliteit en met gat erin. Meermaals gevraagd om retouradres, willen ze een andere leveren, ik wil alleen retouradres, staat toch 14 dagen bedenktijd. geven ze geen retouradres. Nooit meer iets bestellen. zijn oplichters.

10 de enero de 2023

Product besteld

Product besteld, slechte kwaliteit. Retourneren is onmogelijk omdat je geen retourlabel krijgt. Ze hebben alleen maar e-mail, waar ze vervolgens geen reactie op geven. Ook bij is Klarna ermee bezig. Waardeloos k** bedrijf.

27 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is een oplichterij ten top

Het is een oplichterij ten top. Producten die je ziet op hun site of reclame is niet te vergelijken met wat je krijgt. Slecht kwaliteit en bovendien slecht service. Alle ergste bij hun retourbeleid is dat er niet gesproken wordt over het terugsturen naar China en dat je voor de kosten op moet draaien. Ik heb een trui besteld voor 39 euro en ik heb 26 euro moeten betalen om die terug te sturen. Dus let aub op en denk goed over na of je bij hun wat gaat bestellen. Als het product niet bevalt en de maat niet past dan betaal je meer dan 2/3 om die terug te sturen.

29 de noviembre de 2022

Wat een K bedrijf.

Wat een K bedrijf.
Bestel hier nooit meer.
Na lang gedoe via mail eindelijk contact gehad.
Terug sturen willen ze liever niet je mag het artikel wat niet goed is of niet past houden.
Dan voor 9,95 verzendkosten kun je een ander artikel uitzoeken.( wat ook wel weer wat mankeerd)
Eindelijk een retour adres weten te bemachtigen.
Wat uiteindelijk ook nog weer 20 euro kost om terug te zenden.
Oplichters zijn het.
Echt bestel hier niks

5 de enero de 2023

Commandé le 27/12/22

Commandé le 27/12/22, pas de mail de confirmation, aucune réponse aux questions posées....
Site fantôme, publicité sur réseaux sociaux pour attirer l'arnaque.

26 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NEP NEP NEP, BESTEL ER NIET MENSEN!!!

Hun bestellen de kleding vanuit Shanghai (China), goedkope nep kleding. Onze zoon heeft lang moeten werken voor zijn geld en wilde graag 2 mooie truien voor de kerstdagen.
Op de site zagen ze er heel mooi uit maar in het echt zijn ze zo nep en niet netjes afgewerkt. Ze lijken er niet eens op. Een retour adres geven ze niet door. Kat in de zak gekocht. 2 simpele truien die hij niet aan wil en zijn geld kwijt. Helaas maar waar. Koop bij bekende sites, Zalando, Wehkamp, Bol.com enz..... We hebben ervan geleerd en bestellen nooit meer bij sites die we niet kennen. Dus bij Faresa nooit meer. Mensen ben gewaarschuwd!

22 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet mogelijk te retourneren!!!Ik heb een aantal producten besteld…

Ik heb een aantal producten besteld waarvan ik er een houdt.
Ik heb GEEN RETOURTICKET WEET DUS NIET WAAR HEEN IK MOET RETOUR AANTAL KEREN EEN E-MAIL GESTUURD GEEN ANTWOORD!!!
Bij Klarna weten ze het ook niet.
Zit nu dus al meer dan 4 weken met de retourproducten!
Zo'n spijt, KOOP HIER NIET BIJ FARESA OF HOE ZE OOK MOGEN HETEN, OPLICHTERS, ADVERTEREN VIA FACEBOOK!

24 de noviembre de 2022

waardeloos bedrijf

Na 2,5 week eindelijk mijn bestelling ontvangen maar helaas te klein en ik vond de kwaliteit teleurstellend. Na heel veel heen en weer gemail wilde ik het artikel retourneren naar CHINA op eigen kosten, 26 euro! zelfs het postkantoor gaf aan dat ze dit niet adviseerde omdat je geld bijna nooit terug krijgt. Kortom helaas een waardeloze ervaring rijker en een stel laarzen die te klein zijn en van slechte kwaliteit. Net besloten om ze dan maar weg te geven blijken het ook nog eens 2 linker laarzen te zijn dus kan ik er helemaal niets mee. Nooit iets kopen bij Faresa!!

28 de diciembre de 2022

Wel facturen sturen

Wel facturen sturen, niet leveren. Bestelling is nu al meer dan een maand onderweg. Het lijkt alsof je in Nederland besteld, maar is dus China. Contact met bedrijf verloopt moeizaam. Nooit meer!

2 de enero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.