Hetzelfde probleem, wil retourneren door slechte pasvorm. Na tig aantal mails nog geen retourlabel ontvangen. Ook geen telefoonnummer om naar te bellen, niks. Wat nu? Ik betaal hier niks aan. Heb me... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Let op, dit is een drop-shipper die nu een kleine maand geleden is opgezet. Houden je aan het lijntje met kwats berichten, net zo lang tot je spullen binnen zijn. Je hebt dan geen andere keuzen dan du... Ver más
Zeer slecht, communiceert niet en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Bestelling op 8 december geplaatst daarna 2x gevraagd wanneer ze verwachten de zending op te sturen, tot heden geen antwoor... Ver más
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Zeer slecht te bereiken. Had een jas bestelt en daarna revieuws gelezen. Kon binnen 24 uur ervan af dus ik mail gestuurt maar helaas was al in behandeling zeiden ze. Nou een waardeloos ding dus wilde retour doen maar wat een moeite en geld moet je daar in stoppen. Ik zeg mensen bestel hier NIET.
-1 zelfs wat een oplichters
-1 zelfs wat een oplichters. Retour sturen naar china op je eigen kosten en het niet vermelden van te voren. Of je moet het artikel maar houden waar je niks aan hebt!! Slechte kwaliteit komt totaal niet overeen met de afbeelding. Die zijn gek!! Nooit iets bestellen
Ik zou nooit iets bestellen bij…
Ik zou nooit iets bestellen bij Faresa,ik heb daar iets besteld en ik krijg gewoon iets anders , en vervolgens moet je het zelf terugsturen , kortom het zijn gewoon grote OPLICHTERS
Mijn man heeft Heren boots besteld voor…
Mijn man heeft Heren boots besteld voor bijna €50 .ga ik de reviews lezen van faresa, nou had ik dat maar eerder gedaan. Dan had ik wel bij Ali express besteld daar kosten de zelfde heren boots van mijn man bijna €15 vandaag....DROP SCHIPPING MISLEIDEND. Ben benieuwd hoe dit afloopt ,ik heb het pakketje geweigerd aan de deur, de bezorger heeft er een sticker RETOUR op geplaatst....ik heb klarna en die is op de hoogte van dit alles....op tiktok en Facebook staat faresa ook op......
ik heb 2 sneakers besteld,duurde een…
ik heb 2 sneakers besteld,duurde een paar weken voordat ze kwamen. 13 december kwam het pakketje.de sneakers viel enorm tegen ,je kon dat bedrijf niet telefonisch bereiken geen retour bon.alles gaat via de mail,ze wilde mij geen adres geven en ik moet een porto kosten betalen.stelletje oplichters zijn dat
Wat een misleidende site
Wat een misleidende site jullie adverteren groots maar nakomen is ruk ik eis mijn geld terug of ik zoek jullie op
Iets terug sturen lukt niet…
Iets terug sturen lukt niet …retourlabel aangevraagd…geen antwoord.
Contact formulier geraakt niet verstuurd steeds opnieuw fout melding.
Een adres is ook nergens te vinden en telefoon nummer ook niet
Hetzelfde als iedereen hieronder
Hetzelfde als iedereen hieronder. NIET BESTELLEN!!! Ik heb helaas ook niet naar de review gekeken. Laarsjes besteld veel te klein. Retour sturen heeft me 20,- euro gekost!! Oplichters!!!!
Bij faresa kasjmere trui besteld
Bij faresa kasjmere trui besteld. Bij ontvangst bleek het een vot, bij lange na geen kasjmere en 3 maten kleiner dan beschreven. Klacht ingediend. Geen reactie . Weer klacht met foto’s en aangegeven dat ik Klarna had ingelicht over hun werkwijze. Kreeg een voorstel van 10 % korting en artikel niet retourneren als reactie hierop. Aangegeven niet akkoord te gaan. Tweede voorstel 50% korting en artikel niet retourneren. Om er vanaf te zijn akkoord gegaan. Daarna ging afhandelen ineens heel vlot met hun excuses 😉
Geen vertrouwen
Schoenen besteld, eindelijk na 2 weken binnen, moest via China komen blijkbaar…. Schoenen helaas te klein dus wilde ik retourneren; op hun website staat een e-mailadres dus daar naar gemaild, echter kreeg ik na een paar dagen een mail van Outlook dat ze meerdere malen hebben geprobeerd het bericht af te leveren maar dat het wordt tegengehouden vanuit daar. Met Klarna contact gehad over hoe nu verder, zij hadden een heel ander e-mail adres, nu even afwachten maar heb er geen goed gevoel bij.
Waardeloos
Waardeloos , niet bestellen het zijn oplichters. Winterjas was een waardeloos ding ,lijkt niet op de afbeelding. Daarna moeilijk om het retour te sturen en kost ook nog € 20. Moest verboden worden.
Hetzelfde probleem
Wat nu? Ik betaal hier niks aan. Heb met Klarna besteld. Bijna 1 maand verder. Retouradres gekregen. Blijkt 65 euro te kosten om mijn pakketje van 89,95 euro terug te sturen. Dikke oplichterij, bestel hier nooit iets!!!😤😤😤
Hobbezak van kleding.Retour oplichting
Hobbezak van kleding.
Retourbeleid waardeloos.
10%vd waarde terug krijgen en product mogen houden als je niet retour stuurt naar China, 10% terugkrijgen (€ 8,99 )of €20,00 betalen voor het terug te sturen.
Oplichters
Oplichters, geen antwoord op de mail.
Product ontvangen. Lijkt er totaal niet op. Goedkope afdakkertje
Oplichters
Ik heb 2 truien en een trainingspak 20 dagen geleden besteld heb 1 trui en pak gekregen die er absoluut niet uit zien zoals op de site je kan ze ook niet retour sturen pas op dit is een oplichters site
geen antwoorden op mails , geen producten , wel betaald
heb op 5 december besteld , al 3 maal gemaild voor een track and trace code niks van antwoord dus hopelijk krijg ik nog iets toegestuurd anders geld kwijt ,
daarom moeten we niet meer in china kopen , maar we laten ons toch allemaal weer vangen
Zeer slechte kwaliteit product en…
Zeer slechte kwaliteit product en retour aanvragen gaat (net zoals de rest aangeeft) moeizaam. Het e-mailadres wat ze communiceren werkt niet. Dus ze maken het je niet makkelijk
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Product komt niet overheen met wat ze omschrijven. Op de site hebben ze Amsterdam staan maar komt uit China. Moeilijk te terug te sturen. Op eigen kosten.
Retourneren
Bij het artikel wat je wil bestellen staat dat het eenvoudig is om een artikel terug te sturen, nou niet dus!!! Ze hebben maar 1 warehouse in de wereld en die zit in China dus ga maar na wat het kost om het terug te sturen.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Bestel hier niet. Pak besteld. Ondanks maat groter besteld, nog 3 maten te klein. Mail adres werkt niet voor retourzending. Uiteindelijk via fraresa.nl een contact bericht geschreven. Hierop pas na een week bericht. En dan zeggen dat je tot 2 week retour mag sturen. Kan alleen naar China en ook nog op eigen kosten (belachelijk). Kan ook alleen met track en tracecode. En dan moet je ook nog bewijs aanleveren dat het pakket onbeschadigd is. Verbieden dit soort bedrijven.
Más información sobre otros tipos de reseñas.