Ongelooflijk ontgoocheld in dit dienstverlenend overheidsbedrijf. Waterschade gehad tijdens installatie digitale watermeter waarvoor zij enorm gepushed hebben om deze te installeren. Nu zouden wij ine... Ver más
hey iedere keer krijgen wij een herinneringsverzoek voor een factuur die allang betaald is, schijnbaar werkt de boekhouding bijzonder traag of ze liggen te slapen. trachten hen te bellen gaat niet... Ver más
Als groot bedrijf die gebruik maken van hun machtsmisbruik creëren zij terug een nieuwe belasting om hun omzet te verhogen . Investeringen worden niet gedaan met eigen vermogen maar met platte opg... Ver más
Ongeveer twee weken geleden werd er een nieuwe digitale meter geïnstalleerd. Vandaag ontving ik een brief waarin werd aangegeven dat ik te maken had met sluipverbruik. Na het grondig inspecteren van... Ver más
No consta que solicite reseñas
melding gemaakt van kapotte meter en er…
melding gemaakt van kapotte meter en er is iemand langsgeweest om die te vervangen die vriendelijk en behulpzaam was maar nadien geen druk meer op het water en gezocht naar probleem die vermoedelijk vuiligheid die naar naar binnen gekomen is en moet het maar zelf oplossen en bewijzen dat het niet mijn schuld is wat een povere service is dat,zelfs word de telefoon toegelegt tijdens gesprek
Top service - oplossingsgericht
In mijn salon zat ik plots zonder water. Na hun aan te spreken hadden ze alle begrip en hebben ze een reparatie uitgesteld op een later tijdstip. Erna kreeg ik nog een telefoontje van de klantendienst.
TOP service! Dank je 😊.
Onmogelijk om adressen te koppelen
Ik betaal op meerdere verbruiksadressen voor een wateraansluiting. Volgens hun website kun je deze koppelen aan één account. Dit lukte niet, zelfs na drie tussenkomsten van de "klantendienst" was dit niet gerealiseerd. Men heeft zelfs ongevraagd mijn account verwijderd! Dit is toch niet te begrijpen hoe dit bedrijf met klanten omgaat? Farys is en blijft een ouderwets bedrijf met onbekwaam personeel, een nieuw logo zal hier niets aan veranderen. Ze weten dat de consument toch niet kan switchen naar een andere waterleverancier.
herinneringsellende
trachten hen te bellen gaat niet ellenlange wachttijden
een fatsoenlijk emailadres is er ook niet
hier moet werkelijk eens de stal gemest worden
een heel boze klant
Geen drinkbaar water en geen hulp van klantendienst
Op zaterdag ochtend tijdens mijn werk kreeg ik telefoon van mijn vrouw dat er geen drinkbaar water meer uit de leiding kwam. Farys gecontracteerd, maar zij hadden klantennummer nodig wat ik dus op het werk niet bij de hand had. Conclusie: wij werden afgewimpeld. Geen info en geen water.
Heel goed geholpen bij de overname van…
Heel goed geholpen bij de overname van het water bij mijn verhuis. Zeer vriendelijk. Gaf duidelijke instructies en volgde stap per stap mee!
Más información sobre otros tipos de reseñas.