Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Habe einen 50€ Gutschein und mehrfach versucht ihn einzulösen. Es geht nicht. Der Kundenservice antwortet mir alle 3 Tage mal und ich bekomme eigentlich immer die gleichen Antworten. „Es sollte gehe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Makkelijke bestelling

Makkelijke bestelling, snelle bezorging.

21 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Elisabeth, 😊 Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen. Hopelijk tot de volgende keer! 🎉 Groetjes Esmee

Duidelijk en snel!

Duidelijk en snel!
Ook de verzending is prima! Als cadeautje verstuurd en zeer gewaardeerd! 👌

20 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Jacq, Bedankt voor je leuke review! 💖😊 Fijn dat alles duidelijk en snel was, en dat de verzending als cadeautje goed in de smaak viel! Hopelijk tot een volgende keer! 💕📦 Groetjes Esmee!

Snel en makkelijk

24 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi M.J.M. van den Elzen, bedankt voor je complimenten! Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker goed van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

datum afleveren

Heb maar 1 opmerking, graag bij bestellen ook afleverdatum door mij aan te kunnen geven, dat is wel net zo makkelijk.

18 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Dhr van het Spijker, bedankt voor de feedback! We kunnen hier van blijven leren en verbeteren, we zullen deze feedback dan ook zeker meenemen! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Tyrsa =)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eenvoudig bestelproces met mindere opvolging

Het bestelproces is eenvoudig. Het is alleen jammer dat de "besteller" geen bericht krijgt dat de E-cheque verzonden is naar ontvanger. Achteraf bleek dat dit ook niet gebeurt was door een of ander foutje. Maar uiteindelijk is dit hersteld na telefonisch contact gehad te hebben.

18 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Udo, bedankt voor je review! Wat een waardevolle feedback, we zullen dit zeker meenemen voor de toekomst. Het is jammer om te horen dat de kaart niet meteen goed werd ontvangen, maar we zijn blij dat het inmiddels opgelost is! Als we je ergens anders mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)

Everything is perfect

Great website

20 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Dear Anastasiia, thank you for your feedback! We are glad that you are satisfied with our service. We hope we can make you happy more often! With kind regards, Tyrsa =)

Niets ontvangen

Vorige week een cadeaubon besteld. Afgelopen zaterdag een mail ontvangen dat hij is bezorgd, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar. Na het bellen komt er een keuzemenu, maar als je je keuze intoetst blijft hij het keuzemenu gewoon herhalen. Geen aanrader.

15 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de fashioncheque

Dank je wel voor je review! Het spijt ons te horen dat je de cadeaubon nog niet hebt ontvangen. Wij willen dit graag voor je uitzoeken en met je in contact komen om het probleem op te lossen.
Helaas zijn we in het weekend telefonisch niet bereikbaar, maar je kunt ons altijd opnieuw bellen of een e-mail sturen. We zullen dan zo snel mogelijk met je meekijken en je verder helpen.

Onze excuses voor het ongemak, en we staan klaar om dit voor je op te lossen! Groetjes Iris

Prima snel beschikbaar

7 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens beschikbaar was. We helpen je graag weer in de toekomst! Groetjes Tygo

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen

11 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de bestelling eenvoudig vond. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Tygo

Alles ging heel goed!

Alles ging heel goed. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

5 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en gemakkelijk was, ook zijn we blij om te horen dat de bestelling snel is ontvangen. Groetjes Corwin

Supersnelle bezorging!

4 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Marielle, bedankt voor je mooie compliment! Het is fijn om te horen dat de bezorging goed is bevallen. Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)

4 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi Ludo, bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is gegaan. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa

Onbetrouwbare levertijd…

Er is gezegd tijdens het bestelproces “voor 14.00 uur besteld morgen in huis” dit was DE reden om de fashion cheque te bestellen; nu lees ik bij de e-mail dat het 1-3 werkdagen kan duren!!!!! Dan had ik het zelf ook in winkel kunnen kopen en opsturen. Ik ben erg teleurgesteld in deze deceptie

7 de marzo de 2025

Respuesta de fashioncheque

Beste, heel erg bedankt voor je feedback! Hier kunnen wij van blijven leren en onze service blijven verbeteren. Wat jammer om te horen dat de e-mail over de verzendtijd verwarrend was; ik kan me dit goed voorstellen. Ik heb dit meteen doorgegeven aan de desbetreffende collega's. Gelukkig heb ik inmiddels ook contact met je gehad en ben ik blij te horen dat de bestelling alsnog op tijd is aangekomen. Het is fijn om te horen dat uiteindelijk iedereen tevreden is met het bestelproces! Mits je het gepast vindt, zouden wij een aanpassing naar je huidige tevredenheid erg waarderen. Nogmaals bedankt voor je vriendelijkheid aan de telefoon!
Groetjes, Tyrsa =)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vergitigd geschenk, geef liever cash aan wie je dierbaar is

Wat een gedoe om de bon in te ruilen! vergiftigd geschenk, absoluut geen aanrader. Geef dit niet cadeau aan iemand. enkel extra gedoe. Staat ook niet vermeld op het kaartje zelf. moet je eerst surfen naar de website.

1 de enero de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de fashioncheque

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We begrijpen dat het inwisselen van de bon ongemakkelijk voor je was. We streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en nemen je feedback serieus om dit in de toekomst te verbeteren. Zou je contact met ons willen opnemen of je gegevens met ons willen delen, zodat we je verder kunnen helpen? Bedankt voor je tijd en we hopen je alsnog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, Tygo | Klantenservice fashioncheque

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verzending onder andere naam

Het is heel raar dat in het verzendproces de naam fashioncheque niet voor komt. Dit geeft verwarring!
Fashioncheque heeft mij netjes gebeld met uitleg en ik heb verduidelijking gegeven over dat het met name ook over de betaling ging. Eind goed al goed!

26 de febrero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hi. Wij vermelden bewust onze naam niet op het pakketje om de kans op diefstal te verkleinen. Als mensen zien dat het om een Fashioncheque gaat, kan dit het risico verhogen. Dit doen we dus juist om de veiligheid van je bestelling te waarborgen. | Team FashionCheque

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen! Soepel en vlot proces.

19 de febrero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Fijn om te horen dat je het bestelproces zo prettig hebt ervaren! 😊 We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen. Bedankt voor je feedback en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Maaike

Late levering

Bij het bestellen staat er: vóór 14:00 besteld, de volgende dag in huis. Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar de fashioncheque kwam helemaal niet de volgende dag in huis. Ik heb er een week op moeten wachten.

13 de febrero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Wat vervelend om te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Volgens onze track & trace is deze twee dagen na je bestelling geleverd. We willen je erop wijzen dat de drukte rondom Valentijnsdag soms voor vertragingen kan zorgen bij de bezorgdienst. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling. Ik heb je tevens een mail gestuurd, dus mocht je nog verdere vragen hebben, laat het mij gerust weten! Groetjes, Maaike

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.