Valorada con 1 estrellas sobre 5

Habe einen 50€ Gutschein und mehrfach versucht ihn einzulösen. Es geht nicht. Der Kundenservice antwortet mir alle 3 Tage mal und ich bekomme eigentlich immer die gleichen Antworten. „Es sollte gehe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!

2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Na 5 dagen nog steeds niet ontvangen

Na 5 dagen nog steeds niet ontvangen

21 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken, en ik begrijp dat de situatie frustrerend is. Mocht je de kaarten morgen nog steeds niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen er dan voor zorgen dat het snel opgelost wordt.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld! | Team FashionCheque

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kansloze kaart werkt op weinig winkels…

Kansloze kaart werkt op weinig winkels en kan max 50 euro per bestelling gebruiken, je kunt beter een ander cadeau geven

26 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je feedback. Het is inderdaad wettelijk bepaald dat de cadeaukaart per bestelling maximaal voor 50 euro kan worden gebruikt, en helaas kunnen wij hier weinig aan veranderen. We begrijpen dat dit misschien wat beperkend lijkt.

Wat betreft de winkels: we zijn aangesloten bij meer dan 10.000 winkels en webshops. Het kan zijn dat je de shopfinder op de site niet hebt kunnen vinden. Ik help je graag verder! Laat me weten bij welke winkel je de kaart zou willen gebruiken, dan kijk ik met je mee en help ik je de juiste keuze te maken. Ik kom graag met je in contact :) | Team FashionCheque

Prutsers

Na 5 dagen pas geleverd. De verzending stond al dagen op geleverd terwijl niemand het had ontvangen. Het is uiteindelijk ‘toevallig’ de dag na contact geleverd

20 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Goedemorgen, zojuist heb ik contact met je opgezocht. Het spijt me te horen dat je ervaring met de levering niet naar wens was. Ik begrijp dat dit vervelend is, zeker als de status al op 'geleverd' stond terwijl je pakket nog niet was ontvangen. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden.

Ik ben blij dat de levering uiteindelijk heeft plaatsgevonden, maar ik wil graag met je in contact komen om te onderzoeken wat er mis is gegaan en te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. | Team FashionCheque

snel gebeurd

24 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel geregeld was :) | Team FashionCheque

Supersnel geregeld

23 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was! Bedankt voor je positieve feedback. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. | Team Fashioncheque

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk een snel een digitale kadobon…

Makkelijk een snel een digitale kadobon besteld!

23 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Fijn om te horen dat het bestellen van de digitale kadobon snel en makkelijk ging! Bedankt voor je review, we hopen dat je er veel plezier van hebt. | Team fashioncheque

levering fashion cheque

prima en snel geleverd !

14 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering van de Fashion Cheque snel en prima was. | Team FashionCheque

Valorada con 1 estrellas sobre 5

digitale fashioncheque krijg ik niet ingewisseld

mijn cadeaukaart omgewisseld naar fashioncheque. spijt! de digitale code die je krijgt, wordt niet geaccepteerd door de winkels. de kaart is 75 euro waard en je mag maar 50 euro online besteden. Online moet ik de kaart weer omwisselen via shopfinder en dan voor een gedeelte dus kunnen besteden? erg onduidelijk, omslachtig. Ik heb al een dag besteed aan het proberen om deze cheque ingewisseld te krijgen.

19 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Goedemiddag, Bedankt voor jouw review! En wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over de werkwijze die wij helaas moeten hanteren voor het inwisselen van de fashioncheque. Ik heb een contactverzoek gestuurd, zodat ik je even kan bellen en eventueel op weg kan helpen! | Team Fashioncheque

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik probeer te kijken wat er op mijn…

Ik probeer te kijken wat er op mijn kaart staat. Blijkt hij verlopen te zijn. Ik zie nergens een datum op de kaart staan. En het geld wat er op stond werd per 50 cent per maand in hun voordeel eraf gehaald tot dat hij leeg is.

18 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor jouw review! Vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte was van het aftrekken van het saldo meer dan een jaar na vervaldatum. Ik zou je graag willen vragen om contact op te nemen met ons om mee te kijken wat we kunnen doen voor je! | Team Fashioncheque

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer

Ik heb mijn fashioncheque zojuist binnen gekregen wel jammer dat het een week te laat was

6 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hoi Cas, wat vervelend dat je je bestelling nog niet binnen hebt. Ik heb je zojuist een mail gestuurd over de bezorging van je bestelling. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb zo veel problemen gehad met deze…

Ik heb zo veel problemen gehad met deze mensen ze zijn verschrikkelijk begin er niet aan

13 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden. Ik heb je een contact informatie verzoek gestuurd, zodat ik in contact kan komen met je. Groetjes Karin

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen antwoord op mail betreffende vraag…

Geen antwoord op mail betreffende vraag over de cheque.
Inmiddels reactie ontvangen

7 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Dank je wel voor je feedback. Ik heb je zojuist een antwoord gemaild naar aanleiding van je mail. Onze oprechte excuses voor de late reactie. Groetjes Karin

Only problems

They sent me a digital card without code, even i cannot change this on Zalando because i dont have a card with code, only number card, which show me „doesnt exist” what a bullshit, thieves.

11 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

How sad to hear that you did not receive a PIN. I have sent you a contact information request so I can get in touch with you to resolve this. Greetings Karin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pfashioncheck; goed gedaan; prima !!

Prima service en een cd snelle levering met Post NL.

6 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Groetjes Karin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

U heeft alles snel en correct …

U heeft alles snel en correct afgehandeld. Graag had ik op uw bevestiging ook gezien naar wie de cheque gestuurd is

3 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is afgehandeld. Wat betreft je opmerking over de bevestiging: we nemen dit graag mee als verbeterpunt. Mocht je nog vragen hebben over de cheque of andere zaken, laat het ons gerust weten. We staan voor je klaar! Met vriendelijke groet, Tygo | fashioncheque klantenservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fashioncheque valt nergens online te…

Fashioncheque valt nergens online te besteden. Alleen omwisselen naar een giftcard naar keuze, kun je een paar dagen op je post gaan wachten, via een omwisseloptie op hun website, die het helemaal niet doet!

7 de enero de 2025

Respuesta de fashioncheque

Hoi, wat vervelend dat je dit zo ervaart. Ik heb je een contactinformatie verzoek gedaan, zodat ik in contact kan komen met je. Groetjes Karin

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.