Køb IKKE på denne hjemmeside. Solbriller skulle returneres, men nu er hjemmesiden pludseligt ikke til at tilgå? Har skrevet til deres kundeservice, denne mailadresse er åbenbart falsk. Vi har prøvet a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringstiden var god, men dette var også det. Ikke noget flot etui, skruen er allerede ved at falde ud, og jeg har brugt dem mindre end en uge. Virkelig ringe kvalitet. Opdatering: Nu... Ver más
La empresa ha respondido
Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. j... Ver más
Fantastisk service! Har kun haft gode oplevelser med FashionZone! Det er utrolig hurtig levering, med en fantastisk service. Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt no... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa
- Mayorista de gafas
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de gafas de sol
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
FashionZone er en dansk modeportal der siden sælger solbriller og andre fashion accessories. God stil skal være tilgængeligt for alle, så derfor tilbyder FashionZone kvalitets fashion produkter, til fair priser.
Información de contacto
Bøllemosevej 22, 3550, Slangerup, Dinamarca
- support@fashionzone.dk
- fashionzone.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtigt levering
Hurtigt levering - god service og brillerne var som forventet.
Har du brug for nye solbriller - der er til at betale - så er det bare shoppeløs
Super fine produkter og hurtig…
Super fine produkter og hurtig levering, kan anbefales
Rigtig god kundeservice og -oplevelse
Rigtig god kundeservice og -oplevelse. Fik et par briller med en lille ridse i. Efter en okay bedømmelse, hvor dette nævnes, bliver jeg kontaktet og får tilbudt nye kvit og frit - god stil!
Hurtig levering og let købsoplevelse
Hurtig levering og let købsoplevelse. Men lidt ærgerligt, at der var en lille ridse på et af glassene på et par helt nye briller

Respuesta de FashionZone Danmark
Ikke noget at sætte en finger på
Lyn hurtig levering, gode priser og kvaliteten virker også ganske fin! Jeg har ikke noget at sætte en finger på!
Stilede produkt med god service!
Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. ja tak!
De briller jeg købte var en stil jeg altid har fundet vildt stilede så det måtte have været skæbnen. Bestilte søndag formiddag, kom mandag aften. Stjerne altså.
Ros til Jonas og holdet
Det var hurtig levering
Et godt produkt til en fin pris
Et godt produkt til en fin pris - men fragten ligger i den dyre ende.

Respuesta de FashionZone Danmark
Fint produkt og hurtig levering 😊
DET VAR EN FLOT BRILLE GOD KVALITET OG…
DET VAR EN FLOT BRILLE GOD KVALITET OG GOD SERVICE
Super hurtig levering venlig levering…
Super hurtig levering venlig levering super shop
Virkelig god kvalitet til prisen
Virkelig god kvalitet til prisen. Dejligt at endelig at kunne købe briller der passer i størrelsen. uden at skulle betale alt for meget. Kort sagt. Smukke briller. Har lige bestilt et par mere.
Fik min pakke samme dag
Fik min pakke samme dag, super fedt at man live kan se hvor buddet er.
Hurtig levering og super fine…
Hurtig levering og super fine solbriller! Jeg er fuldt ud tilfreds.
Skøn oplevelse
En rigtig spændende hjemmeside med rigtig mange gode varer. Købte et produkt som jeg stod og manglede. Levering skete hurtigt. Her handler jeg gerne igen
God oplevelse!
Gode produkter, enkel hjemmeside, god og hurtig service 👌🏼😊.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.