FashionZone Danmark Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb IKKE på denne hjemmeside. Solbriller skulle returneres, men nu er hjemmesiden pludseligt ikke til at tilgå? Har skrevet til deres kundeservice, denne mailadresse er åbenbart falsk. Vi har prøvet a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringstiden var god, men dette var også det. Ikke noget flot etui, skruen er allerede ved at falde ud, og jeg har brugt dem mindre end en uge. Virkelig ringe kvalitet. Opdatering: Nu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Har kun haft gode oplevelser med FashionZone! Det er utrolig hurtig levering, med en fantastisk service. Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt no... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de ropa para hombres
  5. Tienda de gafas de sol
  6. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

FashionZone er en dansk modeportal der siden sælger solbriller og andre fashion accessories. God stil skal være tilgængeligt for alle, så derfor tilbyder FashionZone kvalitets fashion produkter, til fair priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 2 par sol briller I april…

Første anmeldes gav jeg kun 2 stjerner, men de har nu løst alle problemer og jeg har modtaget mine solbriller😊
(Gammel besked)Bestilte 2 par sol briller I april måned, men har endnu ikk modtaget.. har forsøgt at sende mail til dem, men intet svar😓
Har prøvet at kommentar på tiktok ogs, uden held..
Det bare øv, havde fået et par og det gik fint, men lidt øv med de andre her

16 de junio de 2022
Logotipo de FashionZone Danmark

Respuesta de FashionZone Danmark

Hej Mette,
Jeg har lige prøvet at ringe til dig, dog uden held 😊

Vi har aldrig modtaget nogen mail fra dig - er du sikker på at du har sendt til den rigtige mail?

Jeg kan se at pakken blev sendt ud d. 19 april, men stadig er under levering. Det lyder lidt mystisk 😉
Jeg tror muligvis at GLS har smidt pakken væk, det sker en gang i mellem. Men jeg tager lige en snak med dem!

I mellemtiden vil jeg selvfølgelig gerne sende dig 2 nye briller, så du ikke skal vente yderligere.

Jeg skal bare lige have dig til at bekræfte at leveringsadressen stadig er den samme.

Jeg har derfor sendt dig en mail med dette 😎

Hav’ en skøn weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm actually very very impressed

I'm actually very very impressed . It took 24 hrs to be delivered and the high quality of my purchase . Thank you guys . Il definitely be purchasing several new pairs in the future . And recommending you as a first choice .

21 de mayo de 2022

Virkelig god service

Jeg har lige købt en par briller til vores søn hos FashionZone. Den service jeg har fået har været rigtig fin med personlig henvendelse fra FashionZone ved tillægsspørgsmål til bestilling. Meget venlig og hjælpsom hvor man føler at de vil gøre alt for at kunden er i centrum

3 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelige dejlige briller :-D sidder…

Virkelige dejlige briller :-D sidder virkeligt godt og er ikke for store til mit ansigt, og leveringen gik også rigtig hurtigt, jeg vil helt klart anbefale til andre at købe deres blue light briller her :-) for de virker og jeg kan virkelig mærke en forskel, især efter en lang dag foran computeren, det giver nemlig mit hoved noget mere ro efter en lang dag på zoom, så elsker mit køb :-D tak for jer!!
Mvh maja carlsson

26 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt klart anbefale dem og især deres…

Helt klart anbefale dem og især deres No blue briller som er dig der sidder med mobil, fjernsyn, tablet eller andet elektronik! Efter jeg har købt brillerne så har jeg på ingen måde hovedpine mere! Invester i dig selv! Der så mange smarte modeller og ikke mindst fri fragt! Så det er bare perfekt

5 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.