Favoshop Opiniones

3,4

Ik kan nog niet beoordelen hoe mijn product bevalt aangezien DHLHet pakket weer naar jullie heeft teruggestuurd omdat de postcode fout was. Adres en stad was wel goed. Ik heb contact gezocht met u bed... Ver más

Medio

Komt levertijd niet na!

Komt levertijd niet na!! nu 3 weken verder voor iets wat een week zal duren schandalig! betaal denk drie keer na mensen. dan maar ergens anders 10 euro meer

21 de septiembre de 2026

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Levertijd klopt niet.Nu weer week verder. Vrouw aan telefoon stuurt je ook van het kastje naar de muur. Nog arrogant ook aan de telefoon.

18 de septiembre de 2026

Bestellen en betalen prima, klantenservice bij problemen onbereikbaar

Bestellen en betalen van producten gaat prima. Maar op het moment dat er iets mis gaat met de bestelling en je wilt contact opnemen met de klantenservice dan gaat het mis. Mij is het nog steeds niet gelukt om via de site een antwoord te krijgen waar mijn pakket is. Je wordt steeds terug naar de pagina van de klantenservice gestuurd en verder gebeurd er helemaal niets. Ik ben er in elk geval klaar mee en die ene ster is alleen maar hoe het bestelproces in zijn werk gaat.

10 de septiembre de 2026

Op Favoshop heb ik niets aan te merken

Op Favoshop heb ik niets aan te merken. Op de bezorgdienst wel. Op de dag van bezorging was ik de gehele dag thuis. Toch kreeg ik een bericht dat ze mij hadden gemist en moest ik het bestelde ophalen op een afhaalpunt van de bezorgdienst (DHL). Zeer ongemakkelijk. Kennelijk had de bezorger geen zin met de lift naar de juiste woning te gaan.

HP Laptop: vals geadverteerd product

Vals geadverteerd product. In advertentie staat laptop met Ryzen 5 3,2 GHz processor, maar blijkt Ryzen 3 2,6 Ghz te zijn. Verder geadverteerd met licenties die ik tot op heden en na meermaals contact niet heb ontvangen. Uiteindelijk direct met leverancier (Favo is doorverkoper) vergoeding afgesproken.
Persoonlijk zal ik nooit meer via deze website bestellen.

Geen goede communicatie

Geen goede communicatie
Te late communicatie
Reageert niet op mails van de eigen receptie
Houdt zich niet aan leverdata
1 keer, nooit weer!!!!