Hurtig svar i chat med en medarbejder der lunhurtigt hjalp med at finde rette produkt, 2 dage senere lå der en pakke fra Tyskland med varerne, syntes i gjorde det rigtig godt. Mvh Carsten Bech -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi hos EIKARFELL stod og manglede en rem til vores produktion maskine på værkstedet, vi stod med et stort problem hvort alt var stop. Erik, Kathrine og deres team hjalp os rigtig meget og var så hurti... Ver más
La empresa ha respondido
De hjalp mig telefonisk med at finde den rigtige lille fremdrifts-rem til min Klippo Comet. Den virker, men er desværre en anelse for lang, ligesom husquarnas originale rem er det. Der er intet "rum"... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FEC Consulting er en handels- og ingeniør virksomhed, hvor transmissioner primært indenfor tandremme, tandremskiver, kileremme, fladremme og transportbånd er vores speciale.
Información de contacto
Industrivænget 10, 3320, Skævinge, Dinamarca
- +45 48248545
- info@fecconsult.dk
- fecconsulting.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og opmærksomhed
God service og opmærksomhed, vil klart anbefale at bruge FEC Consulting
Hurtig og profesionel service og levering
Mvh Carsten Bech - Cama Plastics
God vejledning på produkterne og…
God vejledning på produkterne og alternativer. Hurtig levering og rimelige priser.
Der har været god service de gange jeg…
Der har været god service de gange jeg har handlet med FEC
Service ud over det normale
Virksomheden stod i en alvorlig krise og manglede en drivrem akut. Det tog kun en opringning at få den bedste service overhovedet tænkelig. Jeg havde en følelse af, at selv små kunder bliver behandlet med stor værdighed. Alle vores ønsker blev opfyldt perfekt, tak.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, de leverer hurtig. Fik en forkert rem til at begynde, der var ingen brok kun hjælp fra Fec consulting og Kathrine. 5* til jer. Husk at give Kathrine et klap på skulderen næste gang.
Firmaets forretningsmodel
Firmaets forretningsmodel medførte, at en tandrem til 146 kr. ex moms løb op i 646,25 kr. incl. moms og forsendelse på 79 kr.
En forsendelse med DAO på 0-100g koster 23 kr.
Men hjælpen til at finde det rigtige produkt var helt i top.
God rådgivning og hurtig leverance
De har overholdt aftalen
En meget proffessionel hjælp og service…
En meget proffessionel hjælp og service og kan varmt anbefale FEC Consulting
Bra hemsida gjorde det lätt att välja…
Bra hemsida gjorde det lätt att välja bland många alternativ, snabb leverans och en mycket bra produkt.
Super service 🤩
Den mest fantastiske service jeg længe har fået super hjælpsomme og venlige.🙏🏼😊
Bra service
Perfekt rådgivning og service
I forbindelse med at jeg skulle have en ny kilerem til min Jonsered havetraktor, havde jeg gennem en anden hjemmeside bestilt en rem der burde passe. Det viste sig at den ikke passede. Jeg henvendte mig derfor til FEC Consulting.
Da det var en gammel havetraktor og jeg ikke havde manualen længere, havde jeg heller ikke oplysningerne på, længde, tykkelse eller ensidet eller dobbelt kilerem. Men med FEC Consultings erfaring og viden, fik jeg præcis den kilerem jeg skulle bruge.
Udover at opgaven blev klaret henover sommerferien, så fik jeg pakken med kileremmen i, blot 1 dag efter bestilling.
Perfekt rådgivning og service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.