If you are a retailer, please for the love of cheese, please reconsider using FedEx. If I get a FedEx tracking code, I immediately put you on my "never buy from you again" list. They are terri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dat dit bedrijf nog bestaat, versturen van pakketjes kunnen ze op zich wel. Maar de klantenservice is niet aanwezig, niemand helpt je met een vraag, je wordt letterlijk van het kastje naar de muur ges... Ver más
In november 2025 heb ik een kunstwerkje in de VS verkocht en het daarheen gestuurd met fedex. Het valt niet onder de recent ingestelde import 'tariffs' maar deze zijn onterecht wel ik rekening gebrac... Ver más
I think fedex ar cheap but ar scamers, they dont deliver your products, they know exactly what you order, they resale the ptroducts.... i was thinking dhl ar the worst but I was very rong , fedex ar... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No delivery after a week of "attempts"
Fedex does a great job at not delivering your package. even after calling them 3 times, being promised that its going to get delivered the upcoming day, nothing happened.
oh, you want the package to bve delivered to a pickup point? that will be 3-5 days. do you want to pick it up at sorting facility? guess what - thats not possible.
the only thing they are good at is telling you that they will have to send the parcel back and charging you import duties.
Koerier was te lui om pakket af te leveren.
De levering van ons pakket werd deze namiddag niet afgelverd omdat er niemand zou aanwezig zou geweest zijn.Integendeel wij waren wel aanwezig en onze bewakingscameras hebben niemand van de koerierdienst opgemerkt op onze toegangsweg. Dus dit is weer duidelijk dat de koerier van dienst op vrijdagnamiddag het niet meer nodig vond om zijn ronde correct af te werken .het is ombegrijpelijk dat een internationale koerierdienst met zo een personeel aan de slag moet .
Fraudulent company, at least 7 fake delivery attempts
After 3 weeks I still have not received my order. Fedex is pretending to trying to deliver my package, but most (If not all)of the time they do not truly ring the doorbell and actually deliver. After maybe 1-2 real attempts, which I could not influence.This happened at least 7 times where I was at home at the time they daid they where here. I even reached out to fedex customer service and they confirmed that something fraudulent is happening, that it should be priority delivered between 10.30 am and 14.30, and that they would deliver it the next day. Sadly I got misled again and waited for nothing.And this happened at least 5-6 times after that. You also will never get the opyion yo schedule it or deliver it to a collection point. And as I said, even if you do schedule by calling customer service, it will be futile. I lost faith in receiving my order. From now on I will contact every company that might use Fedex to check if they do and ask them for other options.
Fedex onbetrouwbaar wijzigt continue zelf afleverdatum
Vanuit Portugal is een pakket naar mij gestuurd. Je ontvangt dan een afleveringsbericht. Het pakket zou 20 juni 2025 afgeleverd worden. Deze datum heb ik gewijzigd naar 23 juni. Dat was kennelijk voor Fedex niet realiseerbaar. Vervolgens wordt de levering naar 26 juni geupdate tussen 10:30 en 14:30. Op 26 juni ontvang ik van Fedex een geupdate mail: levering is 27 juni en de afleverdatum kan nu niet meer gewijzigd worden. Nog nooit heb ik zo'n slechte koeriersdienst meegemaakt zoals Fedex. Dit is een no-go. Het is jammer dat de afzender via Fedex het pakket heeft verstuurd. De afzender zal ik ook nog op de hoogte stellen dat in vervolg svp voor DHL gekozen wordt.
WAARDELOOS
gister 24-6-2025 zou mijn pakje afgegeven zijn bij een van mijn buren omdat ik niet thuis zou zijn, ik was gewoon thuis. vervolgens krijg ik een bericht dat het pakje mee terug is genomen en daarna weer dat het door ene m. oliveira is aangenomen op mijn adres.....??? ik woon alleen en ik was op dat moment 12:38 ook gewoon thuis. HOE KAN DIT????nu alles aan het proberen om contact te krijgen of een claim in te dienen, maar ik draai in een cirkel rond, het lijkt wel een speld in een hooiberg zoeken want ik kom er op geen enkele manier doorheen om ook maar iets te kunnen indienen, niet via hun website nergens! HELE SLECHTE ERVARING MET DIT BEDRIJF EN EEN VRESELIJKE KLANTENSERVICE MET EEN VIRITUELE ASSISTENT WAAR JE NIET VERDER. MEE KOMT. FEDEX WAAR IS MIJ PAKKET TER WAARDE VAN 200 EURO????? NEEM, CONTACT OP MET MIJ, JULIETTE WEZEMER ZENDINGNUMMER 390170451615
Administrative processen niet op orde
Ondanks dat ik een rekening betaald blijft fedex mij brieven sturen met dreigende toon. Ik hen het idee dat ze hun administratieve zaken totaal niet op orde hebben. Ze bezorgen zichzelf en hun klanten veel overlast daardoor
Waardeloze klantenservice en slechte tracking
Waardeloze updates over pakket, geen mogelijkheid om pakket opnieuw in te plannen en klantenservice hangt gewoon de telefoon op na lang in de wacht te zijn
Via Parcel Parcel koos ik voor FedEx PAS OP !!!
Via Parcel Parcel koos ik voor FedEx zorgvuldig de gegevens ingevuld en de verzending betaald (aan Parcel Parcel) Na enige tijd krijg ik een naheffing van nagenoeg 100% 84 euro.
Ik heb de algemene voorwaarden FedEx nagelezen om de pakketten beter te verbinden had ik er goed strak een verzendtouw omheen gedaan dit zou het transportsysteem van FedEx kunnen beschadigen het touw verwijderen kost dus 84 euro .Het lijkt Ryan Air wel u neemt een tandenborstel mee dan kost het 100 euro extra!
Kijk dus goed uit met deze firma's want ook Parcel Parcel kan voor dit aan de voorkant in het bestelproces meldden.Ik heb hierover gebeld maar geen clementie of coulance Ik doe dus geen zaken meer met ze .
Verschrikkelijk vooral in Elst duurt en…
Verschrikkelijk vooral in Elst duurt en duurt echt niet normaal zeker voor een expressdienst waar veel voor betaald wordt
Alles gaat mis
Alles gaat hier mis. Er is geen drop-off punt in mijn stad (de tweede grootste stad van Nederland) en voor een pick-up moet ik een account aanmaken. Dit lukt niet want de website loopt telkens vast op de creditcardpagina. Dan maar telefonisch. Na lang wachten en een gevecht met een chatbot krijg ik een zeer onvriendelijke medewerkster aan de lijn, die stellig beweert dat mijn accountnummer van TNT is en mij constant midden in mijn zinnen onderbreekt. De dame is zo onbeschoft dat ik ophang en het opnieuw probeer.
Deze tweede poging om een afspraak te maken duurt vervolgens een kwartier; de dame blijft maar op haar toetsenbord tikken. We spreken af dat het pakket op het werk van mijn vrouw wordt opgehaald, maar de bezorger staat later die dag toch gewoon bij mij thuis voor de deur. Dan maar weer een nieuwe afspraak: voor de volgende dag om 14.00 uur. Om 16.00 uur is er dan nog steeds niemand geweest. Weer bel ik de klantenservice, weer het gevecht met de chatbot, weer 10 minuten in de wacht. Dan hoor ik van een chagrijnige telefoniste dat het ophaalmoment is verschoven naar ‘uiterlijk 17.00 uur’. Om 18.30 is het pakketje dan nog steeds niet opgehaald. Ik probeer weer met de klantenservice te bellen, maar die blijkt vanaf 18.00 gesloten. Heel de dag dus voor niks thuisgebleven. Misschien zijn ze nu weer naar het verkeerde adres gereden? Komen ze misschien vanavond nog langs, of wordt toch morgen? Moet ik dan weer opnieuw bellen voor een afspraak?
Dit is met afstand mijn slechtste ervaring met een pakketdienst OOIT!
DIt is echt het aller slechte ervaring…
DIt is echt het aller slechte ervaring die ik met een levering maatschapij heb!
Al sinds vrijdag, 06-06-2025 wacht ik op mijn pakket, er iedere dag staat er voor 18u , di voor 18, woe voor 18u, het is nu al 16 Juni bijna 17 Juni????!!
er staat einde dag nu, gele oproepteken.
ik kan dit niet geloven
Verschrikkelijk
Al meer dan een week gaat mijn pakketje elke dag geleverd worden. Helpdesk kan geen extra informatie geven. ze hebben "een achterstand". Als het pakketje vertraging heeft, ok maar stuur niet elke dag een mail dat het pakketje "vandaag" geleverd gaat worden om dan na middernacht opnieuw aangepast te worden naar die dag. En is al iedere keer geweest bij, nog nooit op tijd geleverd
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf
Er staat doodleuk een foto van ons gebouw op de tracking app van 1e afleverpoging, welke ze ook hebben gebruikt bij de 2e en 3e nep-afleverpogingen. Briefje in het postvak; prima, maar hier heb je niets aan. Je kan geen aflevervoorkeuren doorgeven of aangeven dat het pakket bij de buren mag worden afgegeven.
Er staat dus op de app dat het pakket nog 2 maal is geprobeerd af te leveren, maar er is niemand geweest. Ik was letterlijk thuis, en er is geen briefje achtergelaten. Je wordt voorgelogen, en de helpdesk is totaal nutteloos. Als je al iemand te pakken krijgt, leest ze iets van een briefje af waar je verder niets mee kunt.
Als het even kan, probeer dit bedrijf dan met een boog te ontwijken. Andere koeriersbedrijven hebben ook hun mankementen, maar dit is echt bij lange na de aller slechtste. Prutsers.
Uitermate slecht
Inmiddels bijna 3 weken geleden een bestelling gedaan via Bol bij een verkooppartner. Pakket zou uiterlijk 4 juni geleverd worden, maar tot op de dag van vandaag wacht ik nog steeds met minimale communicatie vanuit FedEx. Elke dag werken ze stipt om 12:00 uur de verzenddag bij naar de volgende dag (zonder opgaaf van reden) met het bericht dat ze 'leveren voor 18:00 uur'.
Bellen met dit bedrijf heeft geen zin, je krijgt een geautomatiseerde Vlaamse stem aan de telefoon die je geen steek wijzer maakt en je alleen van standaard informatie kan voorzien.
Als FedEx vindt dat dit goede bedrijfsvoering is, dan moeten ze zich echt diep schamen.
Update 20 juni:
Na wederom mislukte afleverpogingen het pakket zelf maar opgehaald.
Afspraken?? Daar doen wij als Fedex niet aan
Fedex is weer zo'n koerier die van alles belooft en niets nakomt. Ik wacht met smart op een pakket uit Japan. Al dagen krijg ik een bericht dat het donderdag (gisteren) vóór 10 uur in de ochtend zou aankomen. Toen kreeg ik een bericht dat het vrijdag vóór 10 uur zou aankomen. Nu, vrijdag 13:00, krijg ik bericht dat het misschien vanavond voor 22:00 aankomt.
Nieuwsgierig als ik ben, bekeek ik de route die mijn pakket met Fedex had afgelegd. Vanuit `Japan naar Nederland (een distributiecentrum), toen ineens door naar Belgie (een distributiecentrum), weer retour naar Nederland (een ander distributiecentrum), daar heeft het ook een aantal routes afgelegd en nu... geen idee.
Waarom neemt Fedex nog de moeite om updates via de mail EN sms te sturen? Die hebben absoluut geen zin, want ze houden zich er toch niet aan.Mag van mij direct terug naar de USA, daar horen ze thuis.
voorzichtig,het duurt misschien langer dan je dacht!
o m g
10 dagen geleden wacht ik op mijn bestelling die heb ik via bol com besteld
uiterlijk gaat u uw bestelling op 10 juni ontvangen?!! we zijn op 11 juni en ik heb de hele dag naast het raam thuis gebleven en niemand van FedEx kwam!! precies om 12 uur in de nacht via hun link heb ik gelezen deze update: today we cannot
you will know another time!!! ik ben echt teleurgesteld en ik had erg spijt
vanaf 7 uur s ochtends tot 12 uur in de nacht
ik zal zeker een klacht indienen..
Een update:
ik heb mijn bestelling ontvangen
en de bezorger was super aardig
het was niet zijn fout, denk ik..
ik hoop dat FedEx beter gaat worden in de Toekomst
Gr
Worst courier experience in 20 years in the Netherlands
Not just once — every shipment has gone wrong.
Just to name a couple of past experiences:
I once went to a designated pick-up point, only to be told they don’t work with FedEx at all.
Another time, I was told the package would be delivered to a pick-up point, but when I got there it wasn’t there — instead, they had randomly sent it to my home.
This time I am still waiting for my delivery for 10 days, The website barely works, and I had to wait a long time just to reach a chat agent. When I finally did, we agreed the package would be left in a safe place — but that was completely ignored by the driver. And of course today I received the usual message saying “delivery attempt failed” because I wasn’t home — again.
hvis man kunne give 0 stjerner spå…
hvis man kunne give 0 stjerner spå gjorde jeg det.
fedex hjemmeside er totalt broken, jeg forsøger at deroute min levering til en pakkeshop, dette er ikke muligt af uforklarlige årsager, jeg forsøgte at ringe til dem, kæmpede mig forbi den insisterende intetanende AI som kun står i vejen, og jeg snakkede med dem, de kunne ikke hjælpe mig da leveringen kun lige havde forladt forhandleren selvom jeg havde et tracking nummer.
så er SÅ dovent som noget kan være.
så lige pludselig får jeg en note om at den kommer i dag, og jeg er self ikke hjemme kl 19 om aftenen total random tidsunkt.
og nu kan jeg ikke deroute den til en pakkeshop og man kan ikke få fat i kundeservice i helligdagene.
jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.
fedex er de absolut VÆRSTE
jeg overbeviser leverandøren om at vi skal bruge GLS istedet
Bezorger is niet geweest, wel een mail met bezorgpoging.
Ben thuis, kreeg net een email dat er een bezorgpoging werd gedaan, maar er is niemand aan de deur geweest.
Verschrikkelijk naar bedrijf
Verschrikkelijk naar bedrijf. Twee keer neerzet toestemming gegeven en vervolgens wel twee keer een briefje in de bus van u bent niet thuis. Als je naar de deur kunt lopen kun je toch gewoon het pakket neerzetten? Nu te vaak geprobeerd in te loggen en kan mijn zending dus niet meer volgen. Moet je contact met je klantenservice opnemen. Je krijgt eerst een bandje met belgisch accent om vervolgens na veel problemen doorgestuurd te worden naar een medewerker. Je kan eeuwig wachten want er neemt letterlijk niemand op.
Más información sobre otros tipos de reseñas.