La empresa ha respondido
De bestelde eetkamertafel is prima!, echter, duidelijk is dat aan de verpakking te zien is dat het product mogelijk een eerder retour product is. De verpakte schroeven zaten in een reeds geopende plas... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Feelings Wonen vind je een uitgebreide en veelzijdige meubelcollectie. Het gaat bij ons om jouw interieur. Om gevoel, om sfeer, om gezelligheid. Waar word jij blij van, waar krijg jij het echte thuisgevoel bij? Feelings Wonen heeft antwoord op al deze vragen. Door onze trendwatchers en stylisten zijn we altijd in staat om een frisse collectie aan te bieden. Houdt je van lichte tinten en zachte materialen? Ben je meer van de felle kleuren en opvallende accessoires? Of passen stoer hout en ruig metaal helemaal bij jou? Iedereen heeft zijn eigen woonstijl. Onze vier woonstijlen helpen je met het bepalen van jouw eigen voorkeur. Onze vier woonstijlen zijn Industrial elegance, Modern mix, Retro chic en Urban loft. Industrial elegance staat voor stoere materialen met een elegante touch. Modern Mix is herkenbaar aan de lichte, natuurlijke tinten, ronde vormen en rustige stijl. Retro chic laat oude tijden herleven met zijn kleurrijke, warme en rijke uitstraling. Urban loft tenslotte geeft je een vlot, stedelijk en groots gevoel. Natuurlijk kun je de vier stijlen ook met elkaar mixen. Zo creëer je je eigen stijl. Je verstrekt je stijl door sfeer toe te voegen. Met kleinere meubels, kussens, accessoires, kunstwerken, planten en een vloerkleed breng je kleur en leven in je interieur. Bij ons vind je veel van deze sfeermakers. Vergeet ook de persoonlijke touch niet, zoals foto's. En kijk goed naar de verlichting: waar heb je sfeerlicht nodig, en waar goed licht om bij te lezen of werken.
Huiskensstraat 53, 5916PN, Venlo, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super blij met de bank en de kast van Feelings Wonen! Staat heel mooi in de kamer.
Op tijd geleverd en bezorger was zeer behulpzaam, alleen maar lof!
Alles perfect verlopen, alsook 5 🌟🌟🌟🌟🌟 voor transportbedrijf. Netjes binnen geleverd op 1ste verdieping (wel met lift).

Respuesta de Feelings Wonen
We hebben onze prachtige tafel besteld via de website. Snel en goed contact. En de levering was ook nog eens twee weken eerder!
Dus; goede service en zeer goede kwaliteit!

Respuesta de Feelings Wonen
Wijnrek besteld,mooi product en snel geleverd!

Respuesta de Feelings Wonen
We hebben een hanglamp van Feelings gekocht, maar kwamen er later achter dat we toch liever 4 kappen wilden in plaats van 3. Contact opgenomen met Ron van de klantenservice en hij heeft alle benodigde onderdelen naar ons opgestuurd zodat we dit konden aanpassen. Echt topservice! We zijn super tevreden!

Respuesta de Feelings Wonen
Hallo. Mijn dochter heeft een nieuwe bank gekocht bij feeling. Toen het aan kwam was de hoek van de bank niet in gepakt. Al raar. Het was al een maand eerder dan verwacht. Misschien een terug bank. Maar het zat ook anders als de bank in de showroom en heel veel losse stof als je er op gezeten hebt. En de rug van de hoek kraakt. Gelijk contact opgenomen. Maar bij de klantenservice deden ze oh dat gewoon was en verschrikkelijk onbeschoft. Er kwam naar een maand iemand kijken op aandringen en die persoon was gewoon bij hun in dienst . Niet onafhankelijk. Dus je kunt wel nagaan. De losse stof kon die direct thuis maken maar wat denk jezelf een splinter nieuwe bank en dan thuis maken. Een bank van 3000euro. Maar bij de klantenservice heel onvriendelijk. Onder tussen niks aan gedaan. Wij hadden die bank cadeau gegeven. Ik ben er heel verdrietig over. Dus mensen nooit bij feelings kopen. Slechte klantenservice.

Respuesta de Feelings Wonen
Perfecte service. Had iets besteld welk een garantiepakket betrof. Een medewerker heeft mij opgebeld of dit wel juist was en mij het product voorgesteld wat ik nodig had.

Super goed verpakt. Op tijd geleverd. Alles volgens verwachting. Dikke duim👍

Respuesta de Feelings Wonen
Prima afgehandeld, goed verpakt en bezorgdienst zorgt voor correcte communicatie

Respuesta de Feelings Wonen
Wij zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van ons bankstel. Het personeel nam ruim de tijd, luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig advies zonder opdringerig te zijn. De sfeer in de winkel was prettig en klantvriendelijk. Ook na de aankoop verliep alles soepel: duidelijke communicatie, correcte levering en goede service. Het bankstel voldoet volledig aan onze verwachtingen. Absoluut een winkel die wij aanraden.

Respuesta de Feelings Wonen
Alles verliep duidelijk en naar wens.
Artikel goed ingepakt.

Respuesta de Feelings Wonen
Vanaf het allereerste contact met Thijs van Feelings Wonen, voelde het al meteen helemaal goed Wat een vriendelijke, meedenkende verkoper. Thijs heeft onze vragen per mail heel snel en correct behandeld. De mooie meubels en vloerkleed zijn geleverd volgens afspraak ivm verhuizing. Echt een topverkoper van het mooie merk!

Respuesta de Feelings Wonen
Via de website een vloerkleed besteld, eerst mail contact gehad of dit op voorraad was en wat de levertijd was, super snelle reactie en top levering, netjes verpakt. Heel blij mee

Respuesta de Feelings Wonen
Overzichtelijke webshop bestelde goederen super snel in huis
Helaas een item beschadigd ontvangen, maar na overleg met klantenservice direct naar tevredenheid opgelost

Respuesta de Feelings Wonen
Mooie tafel besteld bij Feelings Wonen. Deze kwam helaas kapot aan.
Tijdens het telefonisch contact met de klantenservice ben ik echt geweldig goed geholpen. Niks anders dan lof voor hoe dit afgehandeld is. Bedankt!

Respuesta de Feelings Wonen
Weet iemand hoe ik een pakketje terug moet sturen

Respuesta de Feelings Wonen
Had 4 stoelen besteld ,maar 1 fram zat er niet bij in de doos ! gelijk gebeld en ze reageerde zeer snel op mijn reactie en had binnen anderhalve dagen het ontbrekende fram in huis echte top service 5+ sterren zou beter op zijn plaats zijn vind ik !

Respuesta de Feelings Wonen
De bestelde vaas was snel geleverd en goed verpakt in twee dozen plus noppenfolie en foam.

Respuesta de Feelings Wonen
Más información sobre otros tipos de reseñas.