Onlangs heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij Felices. Ik ontving samen met mijn bestelde artikelen, meerdere cadeaus. Ik ben aangenaam verrast hiermee.
La empresa ha respondido
De henna kon niet retour, dat was jammer, ik had de verkeerde kleur uitgezocht. Maar het proefmonster shampoo dat erbij zat nodigde uit om te bestellen. Ik had een heel sympathiek telefoongesprek... Ver más
La empresa ha respondido
De online expert in huid en haar verzorging
Leidekkerstraat, 9646AV, Veendam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Onlangs heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij Felices.
Ik ontving samen met mijn bestelde artikelen, meerdere cadeaus.
Ik ben aangenaam verrast hiermee.

Respuesta de Felices.nl
De kwaliteit van de tas is prachtig!
De bijgeleverde staaltjes waren een verrassing. Mag ik vragen om een leesbaar labeltje op het staaltje aan te brengen? Proficiat met de aangeboden producten voor deze prijs en met deze kwaliteit !

Respuesta de Felices.nl
Het was leuk ingepakt met enkele zelfgemaakte beauty-skincare. Dat was een feestje, samen met het horloge.
Blijf het verschil maken!

Respuesta de Felices.nl
Zeer fijne online winkel met een grote keuze mooie natuurlijke producten. Ik had gevraagd of ze mijn favoriete henna uit Italië konden bestellen (ze verkopen anderen producten van dat merk) en dat hebben ze meteen gedaan. De verzending is ook supersnel gebeurd. In de verpakking zat er wat ik besteld had plus een haarmasker en een geurkaars als cadeaus, en ook verschillende monsters van andere natuurlijke cosmetica e.d. Ik ga zeker weer fijne producten van ze bestellen.

Respuesta de Felices.nl
Amazing products, super kind and helpful customer service, fast delivery. I am using only the products from their own line for my hair and skincare since 3 years. I have very sensitive scalp and skin, and so far I didn’t have any issue but my hair and skin feels and looks better than ever.

Respuesta de Felices.nl
De bestelling kwam heel snel en er zaten allerlei gratis dingen bij. Dus ik ben heel tevreden

Respuesta de Felices.nl
De bestelling is altijd heel snel, en de doos zit vol verrassingen en gratis monsters.
Alle producten die ik heb aangeschaft zijn heerlijk.
De Teomen douche gel voor mannen is heerlijk in gebruik en geur en jeukt niet. Dat vinden wij belangrijk in deze producten.

Respuesta de Felices.nl
De henna kon niet retour, dat was jammer, ik had de verkeerde kleur uitgezocht.
Maar het proefmonster shampoo dat erbij zat nodigde uit om te bestellen.
Ik had een heel sympathiek telefoongesprek en er werd direkt opgestuurd wat ik gevraagd had+diverse proefmonstertjes.
Een goeie ervaring met Felices👍
Marianne

Respuesta de Felices.nl
Netjes en mooi ingepakt. Heel klantvriendelijk met uitleg en ook staaltjes. Zeer leuk om te testen. En zo nog producten te leren kennen.
Was zeer tevreden toen ik het pakje in mijn handen kreeg. Dank je.

Respuesta de Felices.nl
Felices staat voor eerlijke produkten en maakt waar wat de produkten zouden moeten doen. Echt waar voor je geld dus. Hilda zelf is zeer klantgericht en vriendelijk. Ik vertrouw haar, al jaren, mijn huid toe en dat zal ik blijven doen.

Respuesta de Felices.nl
Goede producten zonder overbodige ingrediënten. Producten die echt werken voor de huid
Alles is oom altijd leuk en netjes verpakt
En vriendelijke klantenservice als je vragen hebt

Respuesta de Felices.nl
Ik kocht als kado voor mijn dochter leuke oorbellen. De bestelling kwam heel snel binnen en het product was precies zoals op de website vermeld. Daarnaast waren er als verrassing een klein zeepje en wat testers bijgesloten. Heel attent en verzorgd.

Super aardige en klantvriendelijk bedrijf. Een echte aanrader 5⭐️’s

Respuesta de Felices.nl
Hele mooie en eerlijke producten, fantastische kwaliteit, mooie en duurzame materialen van de kleding en ook nog een redelijke prijs. Persoonlijke aandacht, snelle levering met leuke extraatjes van zelfgemaakte cosmetica-samples. Om blij van te worden!

Respuesta de Felices.nl
Hallo felices , bij de proefjes die ik Kreeg zitten geen artikel labels dus je weet niet wat je bestellen moet b v de haarbalsem die ik als proef je kreeg , dit is positive Kritiek Sylvia roos Bos

Respuesta de Felices.nl
Fijne website goede producten ben er blij mee...zo lief met kleine attenties wordt gewaardeerd,! Bestel volgende keer weer
Más información sobre otros tipos de reseñas.