Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij Felices. Ik ontving samen met mijn bestelde artikelen, meerdere cadeaus. Ik ben aangenaam verrast hiermee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne online winkel met een grote keuze mooie natuurlijke producten. Ik had gevraagd of ze mijn favoriete henna uit Italië konden bestellen (ze verkopen anderen producten van dat merk) en dat heb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing products, super kind and helpful customer service, fast delivery. I am using only the products from their own line for my hair and skincare since 3 years. I have very sensitive scalp and skin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De henna kon niet retour, dat was jammer, ik had de verkeerde kleur uitgezocht. Maar het proefmonster shampoo dat erbij zat nodigde uit om te bestellen. Ik had een heel sympathiek telefoongesprek... Ver más

Información sobre la empresa

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Marseille shampoo

De verzending ging snel.
En ben echt blij met het product,
Kom de volgende keer zeker weer bestellen.
Top.

27 de diciembre de 2025

Zeer fijn om te horen. BEDANKT ☘️

Bestelling geplaatst op 23 december

Bestelling geplaatst op 23 december, met de wetenschap dat ik wel heel erg laat was met een kerstcadeau en niet de illusie had dat deze nog op tijd zou arriveren. Maar totale verbazing na een bericht dat op de 24ste het pakket was afgeleverd door PostNL.
In het pakket zaten nog een aantal probeer artikelen en een handgeschreven kerstkaart.
Hulde aan Felices.nl. De volgende artikelen bestel ik daar zeker weer!!

23 de diciembre de 2025

Lief om te lezen, Bedankt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tas stuk nog geen 30 min om gehad mevr…

Tas stuk nog geen 30 min om gehad mevr zei is je eigen schuld🥲

30 de diciembre de 2025

Bedankt voor jouw recentie
De tas was heftig geschuurd dat kan niet in 30min dragen. U heeft een fijne tas van rit gekocht zal handig zijn Als u meer fijn omgaat

Heerlijke en eerlijke producten

Heerlijke en eerlijke producten, Ruikt heerlijk, huidverzorgende producten zijn fantastisch babyzacht

15 de diciembre de 2025

Zooooo mooi om te horen. Fijn feestdagen 🌲

Blij met de rozenolie!

Snel geleverd, fijne niet al te dure producten.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Felices.nl

Hartstikke bedankt voor jouw beoordeling 🌺

Gewoon top

Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb gehad, zijn de producten van Felices. Begonnen met de shampoo en ondertussen heb ik de gezichtscremes, een serum, scrubs en leave-in haarproduct. Dat allemaal tegen degelijke prijs, en altijd leuke testers/ cadeautjes er bij! Ik verander niet meer!

25 de septiembre de 2025

Lief lief lief ..
Bedankt voor de warme woorden. U bent een topper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vaste adres voor haarproducten

Ik bestel normaal gesproken liever niet bij webshops die geen Klarna of Afterpay aanbieden. Toch besloot ik na het lezen van de reviews de gok te wagen — en die zijn meer dan terecht! Als ik meer dan vijf sterren kon geven, had ik het direct gedaan.

Toen bleek dat één van de producten uitverkocht was, kreeg ik meteen een vriendelijke e-mail. Helaas had ik die niet op tijd gezien, maar alsnog werd er een prachtig vervangend product gestuurd, mét allerlei extra’s erbij. Echt een luxe service, en helemaal niet nodig — maar zéér gewaardeerd!

Voor mij is het duidelijk: ik heb mijn vaste adres gevonden voor al mijn haarproducten.

25 de junio de 2025

Kippenvel!
Wat een mooi mooi woorden. Daarom run ik mijn webshop voor. Omdat ik ook zeer waardeer dat u van mijn site bestel krijgt u alles wat ik op het moment heb gratis (als ik niet veel hen dan wat minder cadeaus hihi)
Dank u van harte
Lieve groeten
Hilda

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had een zalf besteld via Bol,com

Ik had een zalf besteld via Bol,com maar toen ik het thuis had en uit de envelop haalde rook ik dat het hetzelfde spul was wat ik eens bij een ander bedrijf had gekocht en dat kwam óók uit het buitenland. Dat had ik uitgeprobeerd maar het hielp niet tegen mijn pijnen dus heb ik het weggegooid. Ik wist niet dat deze zalf van Felices hetzelfde was, anders had ik het niet besteld. Het bedrijf weigert het retour te nemen ondanks dat het niet is gebruikt. Ik vind dit een slechte zaak!

21 de junio de 2025

Respuesta de Felices.nl

Hallo Hier een reactie van ons.
Omdat cremes en lichaams verzorgings producten hygiënische producten zijn kunnen wij deze niet als retour accepteren.
Om veiligheid van andere klanten te garanderen accepteren wij deze niet als retour omdat dit niet nogmaals verkocht kan worden.
Het is in principe bij iedere drogist / apotheek dat deze producten niet als retour geaccepteerd worden omdat wij de hygiëne niet meer kunnen garanderen als het bij derden is geweest.
Groet Felices.nl

Goede producten

Goede producten , leuke monstertjes met handgeschreven uitleg erbij ... heel attent !

4 de marzo de 2025

Respuesta de Felices.nl

Dank je zo veel dat u ziet wat ik do 🥀

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.