4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick inte mitt packet.

Fick inte mitt packet.
Jag beställde 2st kappor men jag har tydligen fått in bara en!! De påståg att den andra är påvägen men har aldirg fått en notis när ett paket är på väg till mig, trots att jag kunde spåra den första paktetet. Jag fick vänta länge och till slut jag fick inte andra kappan. De ljuger!!!!

8 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har köpt två vinterjackor och en…

Jag har köpt två vinterjackor och en kappa från femenina. Är otroligt nöjd med allt jag beställt. Jackorna känns väldigt lyxiga och har en bra kvalitet. Har hållit i flera säsonger nu☺️

13 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, och vinterjackorna var verkligen så snygga och varma. Jag rekommenderar verkligen och kommer garanterat handla igen. 😍❤️

29 de noviembre de 2024

Bästa Femenina!

Bästa Femenina!
Snabb leverans. Otroligt bra kundservice!
& jackan är såå fin! Otrolig kvaliteé, finaste jackan jag ägt. Kommer garanterat bli fler köp 😍 /Isabelle

30 de octubre de 2024

Fantastik sida.

Fantastik sida.. Beprövad kvalitet. Snabb leverans.
Stark rekommendation.
Jag köpte Fatima Park helt beige och jag är väldigt nöjd.
Pälsen är av utmärkt kvalitet.

13 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Femenina är helt klart den mest…

Femenina är helt klart den mest pålitliga och bästa shoppingsida jag varit med om! Har beställt från dem flertal ggr nu och är alltid lika nöjd med mina varor. Dem levererar kvalitet på både service och det man handlar för. Rekommenderar starkt!!

28 de junio de 2021

Älskar min jacka härifrån

Älskar min jacka härifrån!
Köptes för över 1 årsen o den är fortfarande lika fin😍
Kommer definitivt köpa fler! Kan starkt rekommendera denna sida😍❤️

13 de febrero de 2021

Otroligt nöjd!

Har beställt en hel del därifrån. Är så sjukt nöjd och får alltid komplimanger när jag bär deras kappor. Aldrig varit missnöjd, utan tvärtom! Rekommenderas starkt!

27 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt kund service och produkter!

Beställde jacka som va tyvärr lite för stor, fick hjälp otroligt snabbt och inga problem med att returnera tillbaka varan! Fick min nya jacka, och är super nöjd!! Kan stark rekommendera!!!

26 de noviembre de 2020

Varm och lyxig jacka

Beställde min jacka och den är så varm, snygg och känns lyxig! Leveransen var snabb vilket är ett stort plus samt en fantastisk kundservice! Rekommenderar verkligen!

19 de noviembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.