Valorada con 1 estrellas sobre 5

På er hemsida så står det "hitta din perfekta passform. Vi har storlekar från 60 till 130. Kupstorlek mellan a-o. Stämmer inte alls. Det mesta är slutsålt under nyheter. Storlek 65h verkar finnas ba... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Katastrofen !!! Köpte Priya plunge-BH. Passformen var hemskt och för liten i storleken. Returen fungerar riktigt dåligt. Sämsta RETUR SYSTEMET. Efter några veckor, fick jag svaret via email, att F... Ver más

1. Lencería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa de talles grandes
  4. Tienda de ropa interior
  5. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint har nu nya ägare och drivs av Noblebra AB! Vår filosofi grundar sig i att alltid behandla andra som vi själva vill bli behandlade. Vi har allt inom underkläder. Alla storlekar, bh från A-O kupa 60-130 omkrets. Vi är bäst på service & har nöjdast kunder – Välkommen!

• Hertig Karlsgatan 5c, 582 21, Linköping, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Kass utbud

Stämmer inte alls. Det mesta är slutsålt under nyheter. Storlek 65h verkar finnas bara 2st. Är väldigt besviken på utbudet och sortens bhar mot vad som fanns innan ägarbyte.

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fått så fin service

Fått så fin service! Beställde behåar i 80H, men det visade sig att jag hade hört fel när jag provade ut i annan butik… Jag har 80K! Därför fick jag skicka tillbaka ett par, byta en och få retursedel samt återbetalning. ALLT(!) har gått supersmidigt. Var lite orolig innan köpet med tanke på tidigare recensioner, men jag tyckte att det var värt att chansa när det var så billigt. Jag är glad att jag gjorde det!

10 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Katastrofal kundservice och oseriöst…

Katastrofal kundservice och oseriöst företag. Fick aldrig pengarna tillbaka för en retur och efter jag bett om återkoppling via mejl flera gånger blev jag tillslut blockad. Handla aldrig från feminint.se.

9 de marzo de 2025

Respuesta de Feminint

Tack för din feedback! Vi vill bara informera om att Feminint.se nyligen har fått nya ägare. Vi arbetar aktivt med att förbättra både sortiment och kundservice och hoppas att du ger oss en ny chans framöver. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Feminint.se är en jättebra onlinebutik…

Feminint.se är en jättebra onlinebutik för den dom vill vänta i flera månader på att få sin leveransinfo, flera veckor för att få svar angående sin ické existerande leverans, och ha ångest över att bli lurad på pengar 🥰, för den som faktiskt vill ha sina produkter för tusentals kronor får du nog hitta någon annan butik som säljer för så jobbar inte dom här.. Med vänlig hälsning fröken less..

20 de noviembre de 2024

Elendig service

Elendig service! Bestilte undertøj d. 29/11 og her den 27/12 har jeg fortsat ikke modtaget det. Det var en julegave og pengene er trukket for længst. Jeg kontaktede firmaet efter 14 dage og de var næsten en uge om at svare, at de var forsinkede, men pakken ville snart blive sendt afsted… Venter stadig på at modtage den!

27 de diciembre de 2024

Lögnare

Lögnare! 4-8 dagars leveranstid.. jag har väntat i snart två månader. Fakturor kan dom däremot skicka… på varor dom erkänner att dom inte skickat till mig och inte ”vet när dom får in”. Uselt, oproffesionellt företag. Undvik

23 de diciembre de 2024

Inte seriöst

Inte seriöst. Skickar inte varorna, ingen kommunikation, meddelar inte fördröjningar. Efter 3 veckor ringde jag och annullerade ordern - det gick bra...Fick svar i telefon och kontakten med klarna sköttes. Men köp inget här, du får inte produkterna.

12 de diciembre de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en bh för två månader sen som…

Beställde en bh för två månader sen som enligt hemsidan fanns på lager, efter det gått en månad fick jag själv ta kontakt med kundtjänst där jag fick veta att de hade problem med leveransen men att den skulle komma om en till två veckor. Nu har det gått två månader och det har fortfarande inte kommit någon bh och när jag kontaktat kundtjänst igen för att få pengarna tillbaka så svarar de ej. Riktigt dåligt företag, köp ej av dem!

13 de diciembre de 2024

Katastrofen : FEMININT se

Katastrofen !!!
Köpte Priya plunge-BH. Passformen var hemskt och för liten i storleken. Returen fungerar riktigt dåligt. Sämsta RETUR SYSTEMET. Efter några veckor, fick jag svaret via email, att Feminint inte godkänner ej returen på grund av stark röklukt...???!!! Ingen rök här i huset.
Blev så besviken, ledsen och arg...
Jag kan inte rekommendera FEMININT.se
Värsta nätbutiken ever...😡🤬🧐

11 de junio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vilka klädbutiker godkänner ej returer?…

Vilka klädbutiker godkänner ej returer på baddräkter idag?!?
Hemsidan är 50% underkläder och baddräkter, men de tillåter ej retur på det?! Testade en baddräkt med extremt dålig passform. Med intimskydd/plastskydd. Hade underkläder på mig. Andra seriösa butiker godkänner såna returer?

18 de julio de 2024

Katastrof

Katastrof, aldrig mer.
Beställde i slutet av november, leveransen tog ca 3 veckor och ingen av de 5 beställa bh:arna passade. En måste absolut varit felmärkt för stl var helt annorlunda mot de andra. Har haft samma stl på bh i 20+ år men de här va helt fel, för små kupor. Ringde kundtjänst eftersom den angivna retursedeln saknades. Fast jag ringde under öppettid påstod de att jag inte gjorde det. Mailade och fick svar med bifog retursedel (det enda positiva har varit att de svarar snabbt på mail). Skickade tillbaka före jul och önskade byte på 3 av de 5. Ingen återkoppling alls trots att dhl säger att de mottagit leveransen. Tillslut tycker Klarna att det är dags för betalning. Mailar igen och de flyttar bet.datum & svarar att 1/3 inte finns i önskad stl men att de andra 2 är på gång. Får ingen leverans... betaldatum närmar sig. De flyttar fram igen och lovar att de strax får in den bh de väntat på och ska skicka inom några dagar. Ingen leverans. Mailar igen om betaldatum och nu kan inte Klarna längre flytta fram det. Betalar och hoppas på det bästa. Den 15 mars kommer paketet. En bh passar, den andra inte så bra men orkar inte med nått mer. 3 1/2 månad tog det!!!
Inte ok nånstanns.

15 de marzo de 2024

Mycket oseriöst företag

Totalt oseriöst företag! Handla inte härifrån! Beställde en vara 7 februari. När varan inte kommit 26 februari pratade jag med kundtjänst som sa att varan skulle skickas samma dag. Varan skickades inte. Ingen kommunikation om förseningar från företaget. Fick inte tag på kundtjänst vid nytt försök, trots att jag ringde under öppettiden. Igår fick jag till slut tag på kundtjänst och kunde makulera min order. Det enda som varit bra i det hela var att killen på kundtjänst var trevlig och tillmötesgående.

1 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde för 2 månader sedan och…

Beställde för 2 månader sedan och väntar fortfarande på leverans. Företaget kan ej ge någon leveranstid. De säger det är försenad från underleverantör men när man läser omdömen här börjar man se ett mönster…..

28 de febrero de 2024

Handlar inte där igen

Returnerade vara som kundservice fortfarande inte rapporterat som returnerad trots att jag kan se att de fått varan via DHL. Istället har de rapporterat annan vara vilket gör att jag krånglar med klarna om vilken faktura som ska strykas. Enda positiva var att kundservice skulle stå för returen när deras hemsida kraschade vid beställning vilket gjorde att jag fick 2 varor.

25 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Värdelös kundservice och hantering av…

Värdelös kundservice och hantering av retur.
Samt lång väntetid på att få varor.
Fick första två varor från ordern efter 4 veckor.
Skickade tillbaka ena varan dagen efter. Stod att de mottagit returen några dagar senare. Nu 4 veckor senare ska jag fortfarande betala för hela ordern på Klarna för dom får inte tag på feminint kundservice som inte hunnit ändra betalningen.

Andra två varorna skickades idag, alltså de kommer 8 veckor efter beställningen gjordes.
Har sagt sedan flera veckor tillbaka att jag inte vill ha dom men inget som gick att ändra på.
Även dom står att jag ska betala för på Klarna fast jag inte ens fått dom.

Jag har hört av mig till feminints kundservice men får inget svar.
Jag tänker fortsätta höra av mig till Klarna och förklara situationen.
Varorna som nu kommer efter 2 månader tänker jag inte hämta ut så jag hoppas dom skickas tillbaka när hämtningstiden går ut.

11 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt positivt

Beställt en gång, väntar nu på nästa leverans. varorna passade perfekt. Bra utbud i större storlekar. Inget att klaga på.

1 de diciembre de 2023

Ojusterade fakturor, sen leverans

Jag har fortfarande två fakturor som har fel summa trots upprepade försök till kontakt med företaget sedan 11 dec. En vara jag beställde 30 nov skulle kommit inom 4-8 dagar. 11 dec meddelade dem per mail att den inkommit i lager och skulle svara hos mig inom 2 dagar. Idag fick jag den i brevlådan, nästan två veckor senare!

Mail svarar de inte på längre och kundservicetelefonen har de stängt av. Kan inte göra annat än att inte rekommendera ngn avv handla från denna butik!

22 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.