Valorada con 1 estrellas sobre 5

På er hemsida så står det "hitta din perfekta passform. Vi har storlekar från 60 till 130. Kupstorlek mellan a-o. Stämmer inte alls. Det mesta är slutsålt under nyheter. Storlek 65h verkar finnas ba... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Feminint.se är en jättebra onlinebutik för den dom vill vänta i flera månader på att få sin leveransinfo, flera veckor för att få svar angående sin ické existerande leverans, och ha ångest över att bl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en bh för två månader sen som enligt hemsidan fanns på lager, efter det gått en månad fick jag själv ta kontakt med kundtjänst där jag fick veta att de hade problem med leveransen men att de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Katastrofen !!! Köpte Priya plunge-BH. Passformen var hemskt och för liten i storleken. Returen fungerar riktigt dåligt. Sämsta RETUR SYSTEMET. Efter några veckor, fick jag svaret via email, att F... Ver más

1. Lencería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa de talles grandes
  4. Tienda de ropa interior
  5. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint har nu nya ägare och drivs av Noblebra AB! Vår filosofi grundar sig i att alltid behandla andra som vi själva vill bli behandlade. Vi har allt inom underkläder. Alla storlekar, bh från A-O kupa 60-130 omkrets. Vi är bäst på service & har nöjdast kunder – Välkommen!

• Hertig Karlsgatan 5c, 582 21, Linköping, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Riktigt dåligt oseriöst företag

Riktigt dåligt oseriöst företag. Håller inte vad dom skriver angående leverans.
15 dagar har gått för ett par tights och jag har inte fått någon uppdatering om när dem kan väntas komma.

17 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt av feminint i många år nu och…

Har köpt av feminint i många år nu och alltid varit nöjd. Otroligt stort sortiment av BH i stora storlekar, bra för oss som inte kan köpa i vanliga butiker. Märkte till min förvåning att dom numera även erbjuder gratis retur vid byten. Stort tack till Sara som trots min velighet guidade mig fram till en BH som satt som en smäck

17 de noviembre de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kun køb hvis du har god tid

Jeg har prøvet at bestille en bh 3 gange, den første gang kom den efter en 2ugers tid, anden gang fik jeg pludseligt pengene tilbage på min konto efter 4uger. Denne her gang er det 5uger siden jeg købte og betalte for en bh, den er stadig ikke ankommet og jeg har intet hørt fra firmaet...

Jeg var så glad for at have fundet er sted med bh’er i store størrelser, men det er nu slut med at bestille derfra.

15 de noviembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nja, lång leveranstid, dyr retur.

Rent ut sagt ett krappyföretag. Struligt från dag ett, lång leverans. Återköp kostar 79kr plus ev avgift för faktura (felaktigt togs dessutom fakturaavgift ut två gånger). Tyvärr gått i fällan och beställt mer än en gång. De vill bara kommunicera via mail när det strular. Tänkte liksom, det kan väl inte strula två gånger? Men det kan det.

13 de noviembre de 2019

Så snygga underkläder

Så snygga underkläder, köper i princip allt fån feminint. Stort utbud i både stilar och storlekar! Och grym kundservice dessutom.

15 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid haft svårt hitta rätt…

Har alltid haft svårt hitta rätt storlek på bikini. Glad att jag hittade feminint som Har ett stort utbud av just min storlek. Vissa klagar på leveranstiden här men det framgår ju tydligt när man beställer att vissa storlekar har längre leveranstid då dessa måste beställas hem från leverantör. Min order tog ca 1 vecka och allt fungerade som förväntat.

12 de septiembre de 2019

Lång leveranstid

Först tog det ungefär 3 veckor innan de skickade min order. Jag fick ingen information om förseningen, utan fick själv höra av mig och fråga när de hade tänkt skicka den. När jag sedan returnerade en vara menar de att den inte kommit fram 1,5 månad senare och jag får själv stå för varan. Då har jag även fått stå för portokostnaden för returen. Kommer inte att handla där igen.

16 de agosto de 2019

Väldigt lång leveranstid!

Väldigt lång leveranstid, stod 4-8 dagar - det är leveransen från leverantören, det tar ytterligare 5 dagar att få varan hem till dig. Fick vänta 14 dagar på ett par trosor... Tveksamt om jag kommer beställa något från feminint.se igen.

6 de julio de 2019

En rejäl bh

Köpte en rejäl bh för 450 sek. Hade jag köpt den i en affär så hade den kostat närmare 1000 sek. Ska köpa fler ...

22 de marzo de 2019

Stort sortiment

Stort sortiment. Lite svårt att välja men jag mailade kundtjänst och de tipsade om en produkt som passade perfekt på mig! Bra leveranstid och helt ok priser.

28 de noviembre de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen expertis, långsam service

Produkterna är det inget fel på. Däremot "expertisen" som de skryter med. Den hjälp jag har fått har inte varit någon hjälp alls - min man kan bättre. Dessutom många restade produkter med lång och oviss leveranstid. Kundservicen extremt långsam, en vecka för att få svar. Beställde ca 15 varor, fick 6 varor levererat, skickade tillbaka alla.

25 de junio de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.