Smakar kemikalier. Sena med att skicka. Tar en vecka från man lagt ordern tills de lämnar in på PostNord. Så upp till 10-12 dagars väntetid. Utöver det är de fruktansvärt dyra 25 kronor för en 25 gram... Ver más
Mycket goda bars, köper alltid en kolasnitt till mina pluggdagar. Dock blev jag ganska besviken när jag beställde en låda från hemsidan och insåg att alla bars är 25 gram istället för 40 gram som de ä... Ver más
Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Ver más
Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Ver más
Escrito por la empresa
Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.
Ämnebo, 82830, Edsbyn, Suecia
- 0271762760
- hello@fibr.se
- fibr.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Räddningen i skidbacken :D
Räddning i skidbacken :D
Bästa mellisen och energipåfyllningen!
Snabb leverans, god kvalité, god smak och inga konstigheter i dem.
Jättefint utbud!
Rekommenderar dem varmt!
Judit på Kreativia

Respuesta de Fibr
Grymma unga entreprenörer som tagit…
Grymma unga entreprenörer som tagit fram en grym produkt, imponerad!

Respuesta de Fibr
Ville ha ett mellanmål -chansade vilt o…
Ville ha ett mellanmål -chansade vilt o valde en fibr salted caramel :-) vilken vinstlott ! Så fräsch o god o matig. Kan varmt rekomendera dessa. Ingela Karlström Edsbyn

Älskar dessa bars!
Älskar dessa bars! Fantastiskt goda, bra ingredienser och mättar bra. Perfekt sätt att få i sig lite extra fibrer som många av oss behöver 😊 Gillar också att det är ett litet företag som verkligen brinner för det de gör.

Rekommenderas!
Rekommenderas!
Mättande och riktigt goda bars som dessutom är helt svenskproducerade. Båda tummarna upp!

Respuesta de Fibr
Fantastiskt goda bars och bara älskar…
Fantastiskt goda bars och bara älskar konsistensen. Äter hädan efter hellre en fibr bar till kaffet än en bulle:)

Respuesta de Fibr
Som en kompakt kaka. Mums!
Smakade salted caramel och det var så otroligt gott. Smakade som en kompakt kaka och jag ville inte att den skulle ta slut. Mums!

Såå goda bars
Verkligen såå goda bars! De är de godaste jag någonsin ätit och kommer att köpa många gånger om. Perfekt mellanmål för att få lite mera energi eller om man bara är sugen på något gott. Fika smakar som kanelbullar, Apple pie som äppel paj, Lemon cake som citron kaka och så vidare, alla bars är så goda. Inga konstgjorda smaker, inga konstiga tillsatser. Havren, den vita chokladen gör dessa bars grymt goda.

Salted Caramel var sååå god
Salted Caramel var sååå god!
Var svårt att sluta äta!

Fantastiskt goda bars
Fantastiskt goda bars. Älskar utbudet av olika smaker.

Nyttigt
Nyttigt, mättande och lokalproducerat! Många olika goda smaker!

Respuesta de Fibr
De bästa bars jag testat
De bästa bars jag testat. Inte för söta som de flesta andra är. Goda smaker och havren håller mig på topp länge.

Toppklass
Bar som är utöver det vanliga. Riktigt bra innehåll men bra smak. Proffsigt!

Vi älskar dessa bars
Vi älskar dessa bars, hela familjen! Finns så många goda smaker att välja bland.

Dem var suuuupergoda!
Dem var suuuupergoda!! Enda jag kan klaga på är att jag vill ha fleeer smaker

Båda smakerna var supergoda
Båda smakerna var supergoda. Min favorit var choklad den smakade som chokladbollar! Fantastiskt goda och man höll sig mätt.

12/10
Tacksam att jag fick testa Fibr. Allt från konsistens till smak var för mig 10/10. Sen att innehållet är så bra som det är i dessa bars gör att betyget höjs från 10/10 till 12/10. Det här har saknats på hyllorna i våra butiker. Snyggt jobbat!

Bra men något saknas
Tyckte choklad var godast, den hade en bra smak men kan uppleva att den blev väldigt mastig att äta! Saknade ett crunch i den!

Min nya favorit!
Ödmjukt och vänligt företag med hjärtat på rätt ställe. Supergoda och naturliga produkter som verkligen behövs på marknaden!

Respuesta de Fibr
Ett nytt koncept att motverka pågående…
Ett nytt koncept att motverka pågående överkonsumtion av sockerhaltiga livsmedel och att börja vänja sig att leva hälsosamt genom att erbjuda naturliga alternativa produkter utan onödiga artificiella tillsatser. Dessutom fibrer har andra positiva effekter för att öka kroppens immunförsvar och skydda mot många negativa effekter på hälsan.