Valorada con 1 estrellas sobre 5

Smakar kemikalier. Sena med att skicka. Tar en vecka från man lagt ordern tills de lämnar in på PostNord. Så upp till 10-12 dagars väntetid. Utöver det är de fruktansvärt dyra 25 kronor för en 25 gram... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mycket goda bars, köper alltid en kolasnitt till mina pluggdagar. Dock blev jag ganska besviken när jag beställde en låda från hemsidan och insåg att alla bars är 25 gram istället för 40 gram som de ä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Ver más

1. Tienda de golosinas

Escrito por la empresa

Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,0

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var bra smaker och dom var stilrena…

Var bra smaker och dom var stilrena inte för mycket av smakerna utan det var balans

Respuesta de Fibr

Vi blir så glada av att höra detta, tack för att du tog dig tiden att smaka och recensera! ♡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker de fyller en viktig funktion…

Jag tycker de fyller en viktig funktion för mig. Jag har pressat tidsschema och behöver ibland skjuta upp måltider och då hjälper det mig att ta en mättande fibr-bar så jag kan hålla orken hela sträckan till nästa måltid. Även när jag bara blir sugen funkar de mer fikabetonade variationerna av fibr-bar som alternativ till fikabröd och godis.

Respuesta de Fibr

Extra viktigt att hinna fylla på med energi då! ♡ Tack för din fina recension.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helt okej

Det smakade okej. Det var inte jättegott men inte jätte äckligt häller.

Respuesta de Fibr

Tack för att du tog dig tiden att smaka och recensera! ♡Om du vill utveckla ditt svar så tar vi gärna emot ytterligare feedback på produkten. Skriv till oss här eller kontakta oss via mail hello@fibr.se.

Jättegoda bars

Jättegoda bars, precis vad som behövs när man är sugen på något sött men inte vill få i sig massa socker! Stort plus för att de använder havre //en stor havreälskare :)

Respuesta de Fibr

Vår vision är att förbättra den svenska folkhälsan, med mer fibrer - en bar åt gången! Tack för att du tog dig tiden att smaka och recensera! ♡

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Choklad havssalt var jättegoda !

Choklad havssalt var jättegoda !! Däremot den med citron blev som en deg i munnen o smakade mest bara mjöl :( så mer smak i den tycker jag o kanske lite crunches i :))

Respuesta de Fibr

Ttack för att du tog dig tiden att smaka och recensera! ♡ Vi tar med oss din feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tyckte choklad och havssalt var väldigt god

Tyckte choklad och havssalt var väldigt god, hade däremot gärna haft ngt krisp eller så i den. Blir lite tråkigt och mycket när den bara är som den är.

Den andra jag fick, kokos, var inte riktigt i min smak. Men det är för jag inte gillar kokos riktigt, min kompis tyckte dock den var god!

Hade gärna haft mindre barer, typ 1/3 av va dom är nu. Blir lite för mycket för min smak när de är så stora!

Respuesta de Fibr

Tack för att du tog dig tiden att smaka och recensera så utförligt, det är värdefullt för oss! ♡ Vi tar med oss din feedback. /Sara

8 consejos para escribir buenas reseñas.