Al jarenlang betrouwbare goede relatie met Fidus opgebouwd. Zowel zakelijk is privé. Tevreden over dienstverlening. Tegenwoordig verlopen contacten veelal via e-mail. Dat is echter geen probleem als d... Ver más
Het geven van informatie, het afsluiten etc van de verzekering werd duidelijk toegelicht. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Doe al jaren zaken hier (auto en scooterverzekering) Er wordt standaard gekeken naar de beste verzekeringen die voor handen zijn waarbij ook de voor en nadelen worden benoemd. Kortom weinig omkijken n... Ver más
Helemaal eens met de reviews over de slechte communicatie. Fidus antwoord wanneer ze zelf zin hebben om te antwoorden. Wij hadden een schade, de afhandeling is prima verlopen maar meerdere personen zi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.
Holanda
- info@fidus.nl
- fidus.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ontdekking wat echt verzekeren is
Na een mislukt avontuur bij Vetera heb ik het gevoel dat nu al mijn voertuigen(4x) nu weer thuis zijn
Fidus heeft mij prima geholpen
Fidus heeft mij prima geholpen. Ik werd hier goed geadviseerd en begeleid met het afsluiten van mijn autoverzekering. Zeer aan te bevelen en beter dan een verzekering af te sluiten via internet bij een prijsvechter.
Onvriendelijke eerste ervaring
Bij onze vestiging in Huizen had Susan duidelijk geen zin om ons te helpen na het ernstige ongeluk van mijn man. Alles behalve behulpzaam en ook geen kennis van de eigen producten.
Gelukkig kon Rik mij wel vriendelijk te woord staan.
dat jullie je aan de gemaakte afspraken houden en ook meedenken
Ik stuur een mail en direct nemen ze contact met ons op. Super behulpzaam en heel vriendelijk te woord gestaan. Alles in goed begrijpelijke taal uit gelegd.
Goede snelle vriendelijke actie na…
Goede snelle vriendelijke actie na opmerking dat verzekering verkeerd was. Snel opgelost
WA verzekering afgesloten auto
Vriendelijk kontakt via de telefoon. En hierna was de verdere communicatie via de mail. Dit was ook gemakkelijk in te vullen ook voor de digibeten onder ons.
Erg fijne en behulpzame organisatie
Erg fijne en behulpzame organisatie. Communiceert in duidelijke taal en reageert erg snel. Als je een vraag hebt, proberen ze dit altijd zo helder mogelijk uit te leggen. Wij zijn erg tevreden en raden ze zeker aan!
Fidus, dus!
Fidus levert in duidelijke taal een pasklaar product tegen een zeer scherp tarief.
GERED VAN EEN GROTE BOETE BEDANKT SORAYA
Een hele goede medewerkster: SORAYA GOMERSBACH van Fidus heeft naar mijn verzoek geluisterd en is gaan nagaan of het mogelijk was om de verzekering eerder te laten starten en zo doende heeft ze mij gered van een hoge boete
Fidus helpt snel en weet als geen ander…
Fidus helpt snel en weet als geen ander het juiste financiële product te vinden wat aan mijn wensen voldoet, tegen een lage prijs
Medewerkster aan Telefoon wees mij op…
Medewerkster aan Telefoon wees mij op pakket korting,waardoor ik goedkoperen verzekeringen kreeg
Dus eindelijk iemand die klanten binding had
de verzekeringsagent stond mij goed en…
de verzekeringsagent stond mij goed en duidelijk te woord en gaf goede begrijpelijke uitleg
Ik heb gelukkig nooit Fidus nodig gehad…
Ik heb gelukkig nooit Fidus nodig gehad voor schade of iets dergelijks dus daar kan ik geen mening over doen. Ik heb onlangs telefonisch me nieuwe adres door gegeven en daar ben ik netjes geholpen.
betrouwbaar duidelijk correct menselijk…
betrouwbaar duidelijk correct menselijk contact is er duidelijk.
Daar ik verzekerd was bij de onderlinge…
Daar ik verzekerd was bij de onderlinge kwam ik automatisch bij Fidus terecht
Voor mijn ervaring een zeer prettige onderneming met ervaring en kennis van verzekeringen en alles wat daar mee verband houd.
Heel professioneel en vriendelijk…
Heel professioneel en vriendelijk geholpen en altijd een prima service
Verkoopsucces met Jochem van Fidus: Energiek & Betrokken!
Mijn ervaring met Fidus Makelaardij in Maastricht en makelaar Jochem Hesemans was uitzonderlijk positief. Jochem onderscheidt zich door niet slechts rondleidingen te geven, maar door actief en vakkundig mijn huis te verkopen. Zijn aanpak, waarin luisteren naar mijn wensen centraal stond, gecombineerd met zijn verkooptalent, resulteerde in een snelle verkoop van mijn huis. Ik kan Jochem en Fidus Makelaardij van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en effectieve makelaar die echt het verschil maakt!
Eerst €300 aftikken voordat ze je een…
Eerst €300 aftikken voordat ze je een offerte sturen. Een aannemer moet werk verzetten voor zo'n berekening, maar n financieel dienstverlener niet.
Más información sobre otros tipos de reseñas.