Unieke winkel in Europa! Gigantische voorraad , top kwaliteit en vriendelijke service . Helemaal vanuit België hier naartoe gekomen , maar het was het meer dan waard !

Super goed geholpen .. onze eerste keer hier en goed geïnformeerd over alle soorten handschoenen 👊🏻 ook netjes om Te vragen welk budget we ongeveer we wilden uitgeven . Zeker voor herhaling als... Ver más

Vaste klant, koop er zowel online als fysiek in de winkel. Eigenaar en medewerkers veel verstand hebben van hun producten. Nemen tijd om je te helpen, oprechte advies i.p.v. verkooppraatjes, ruilen va... Ver más

Edsinio, top gozer heeft me goed geholpen aan nieuwe rival handschoenen & een nieuwe Rival hoofdkap. Hij nam rustig de tijd heeft me echt heel goed geholpen geen verkopers praatje. Ik kom zeker nog te... Ver más

1. Tienda de insumos para artes marciales
  2. Club de boxeo
  3. Tienda de equipos para fitness
  4. Tienda de deportes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De vechtsportwinkel voor de beste en goedkoopste kickbox spullen en andere vechtsport artikelen in Capelle aan den IJssel. Dé Bokshandschoenen Specialist van Nederland

• Fascinatio Boulevard 1164, 2909 VA, Capelle aan den IJssel, Holanda

• fight2win.nl

4,9

4,9

Ik ben erg goed geholpen door beide…

Ik ben erg goed geholpen door beide heren in de winkel. Hier heb ik een complete kickboksset gekocht en ik ben ontzettend tevreden. Beide heren waren vriendelijk en behulpzaam. Eén van hen heeft ontzettend veel kennis en passie voor de sport en de producten die hij verkoopt. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en gaf eerlijk advies. Als extra kreeg ik ook nog gratis bandages en een tas bij mijn bestelling. Topservice, fijne sfeer en zeker een aanrader!

11 de julio de 2026

Unieke winkel in Europa

11 de julio de 2026

Super

Edsinio, top gozer heeft me goed geholpen aan nieuwe rival handschoenen & een nieuwe Rival hoofdkap. Hij nam rustig de tijd heeft me echt heel goed geholpen geen verkopers praatje. Ik kom zeker nog terug

2 de junio de 2026

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen, ik kwam voor hayabusa handschoen maar uiteindelijk heeft de eigenaar mij zoveel uitgelegd over rivals handschoenen dat ik rivals heb gekocht.

14 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?