Nu 2 maanden in gebruik: Snel geleverd Goede service Goede kwaliteit Veel mogelijkheden Goedkoper dan bij bol.com Alleen het overzicht met oefeningen had wat uitgebreider gemogen
La empresa ha respondido
Een fijne ervaring met Hulser Ik heb een aantal producten van Hulser gekocht, waaronder de resistance bands en het push-up board, en ben erg tevreden. De producten voelen duurzaam en stevig aan... Ver más
La empresa ha respondido
Goede levering, goed apparaat plus matje en andere omschreven accessoires. Tot nu toe bevalt het prima heb het product net een week!
La empresa ha respondido
Bij Hulser streven we ernaar om mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te leiden en hun fitnessdoelen te bereiken. Met hoogwaardige sportartikelen willen we thuis en in de omgeving een complete fitnesservaring creëren. Maar we gaan verder dan dat. Naast onze producten, delen we waardevolle kennis en informatie via e-books en gebruikstips om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Wij zijn online te vinden en streven ernaar om een toonaangevend sportmerk te zijn op het gebied van kennis, kwaliteit en diversiteit. Hulser - Unleash your potential!
Holanda
Vlotte levering, keurig conform afspraak.
Klantenservice reageert snel en adequaat.

Nu 2 maanden in gebruik:
Snel geleverd
Goede kwaliteit
Veel mogelijkheden
Goedkoper dan bij bol.com
Alleen het overzicht met oefeningen had wat uitgebreider gemogen

Respuesta de Hulser
Kan hier goed mee uit de weg thuis! Ben vele jaren naar de fitness gegaan maar met de banden kan ik veel toestellen vervangen. Dus prima tot dusver!

Respuesta de Hulser
Erg goede en sneller service. 1 band was kapot na 1 week en kreeg die gelijk opnieuw opgestuurd gekregen. Bedankt

Respuesta de Hulser
Excellent service! I received the packet the day after my order. Everything tip top.

Respuesta de Hulser
Goede kwaliteit elastieken die doen wat ze moeten doen

Respuesta de Hulser
Ik mocht nog de andere step retouren en heb nu de step met instellingen knop.

Respuesta de Hulser
snel Verzonden, goed product! nu nog zelf een goede routine opbouwen 💪🏻

Respuesta de Hulser
Ik had een apparaat besteld met een fabrieksfout. Na het sturen van een filmpje werd mij verteld dat er kosteloos een nieuw apparaat gestuurd zou worden en het was niet nodig om het defecte apparaat terug te sturen.
Fantastische service en supersnelle levering. Nogmaals bedankt!!

Respuesta de Hulser
Alles is kort en compleet gecommuniceerd, waarbij het is gelopen zoals van te voren was aangegeven. Top.

Goede communicatie
Het door mij bestelde product was toch niet op voorraad en moest van een andere plaats komen. Ik kreeg gelijk een mail hierover met wat er aan de hand was, hoe het opgelost werd en hoe lang het zou duren. Op de aangegeven datum.kreeg ik inderdaad mijn pakket. Hier kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen!

Respuesta de Hulser
Ik heb het pakket ontvangen. Ik ben er helemaal tevreden mee. Ik raad het iedereen aan.

Respuesta de Hulser
Premium kwaliteit weerstandsbanden voor fitness doelen . Uitstekende klanten service en snelle levering.

Respuesta de Hulser
Snelle levering en nog een navraag via E-mail leverde een snelle en juiste reactie op.

Respuesta de Hulser
I was satisfied with both the product and the delivery! Thank you very much!

Respuesta de Hulser
Zeer tevreden over de service en zeer maar zeer tevreden over de na service na een defect aan het toestel. Snelle resposn en oplossing gevonden na twee dagen nieuw toestel mogen ontvangen!! Ik ben zeer tevreden klant!!

Respuesta de Hulser
Más información sobre otros tipos de reseñas.