Fantastisk fællesskab. Man føler sig velkommen fra dag 1. Gode intensive træningspas hvor der er plads til alle og man bliver trukket op hvis motivationen skulle mangle. Gode trænere som instruer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er blevet helt hooked 🥊 Kæmpe anbefaling herfra – jeg er kun i gang på min anden måned hos FightogFitness og jeg er allerede vild med stedet! Et kæmpe shoutout til hele teamet, som... Ver más
Hvis du leder efter et sted, hvor du både kan få sved på panden, et smil på læben og et kærligt (men bestemt!) skub i den rigtige retning – så er Fight og Fitness stedet. Her er du ikke bare... Ver más
Svedende sjov cardio træning hos Abdu’s fight&fitness 🤗. Elsker iværksættere med god gå’på energi & som personliggør Deres virksomhed. Patrick, han er et scoop for Abdu. Energibundt uden lige. Sjov,... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tab 8% kropsfedt på 16 uger eller få dine penge fordoblet Valby & Vanløse 📍 Seriøs træning, ingen kalorietælling, accountability. Ansøg via linket www.fightogfitness.dk 👇🏻 ⭐ 4,9 Trustpilot | Fysisk træning i KBH, Vanløse og Valby
Información de contacto
Linde alle 48B, Kh, 2720, Vanløse, Dinamarca
- aa@fightogfitness.dk
- fightogfitness.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et forløb der virkelig gjorde en forskel for mig
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos FightogFitness Vanløse, som jeg klart vil anbefale.
Jeg deltog i et 6-ugers forløb, hvor jeg nåede 18 træninger – og hver eneste gang var en super fed oplevelse. Træningen var både udfordrende og motiverende, og jeg blev virkelig taget godt imod, hver gang.
Alle coaches var engagerede, motiverende og gode til at skabe en fed energi på holdet, hvilket gjorde jeg havde lyst til at deltage og give mit bedste hver gang.
Mit resultat blev, jeg tabte 5 kg. i løbet af forløbet og stod tilbage med en markant bedre energi i hverdagen.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre!
Fight og fitness er et super godt sted…
Fight og fitness er et super godt sted og træne og god kostvejledning og super søde træner og hold kammerater. Jeg startede i dec 2025 og der vejede jeg ca 206 kg og nu vejer jeg ca 184 kg. Så ca 24 kg på 4;5 måneder.
Det er jeg super glad for. Det kan varmt anbefales at blive en del af fight og fitness.
10/10 stjerner vis muligt 🙏
Gode trænere som instruerer og motiverer.
Og alle træningspas er forskellige. Hver træner har sin egen stil, hvilket gør at det altid føles som noget nyt!
13 kg på 2 mdr siger vist alt 💪 Det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig rigtig mange år 🙏
Beyond the Stars💥💥✨️✨️💪
Beyond the Stars! ✨💪💪✨️💥💥🙏
I absolutely love this program and can’t recommend it enough! Even though I had to take a short break after 6 months of training, I still lost a total of 10 kg. I’m sure I would have lost even more if I hadn’t gone through some hormonal changes, but thanks to the amazing coaches and Nicolai’s support with nutrition, I’m still continuing to lose weight and stay on track.
The transformation goes far beyond the scale—my body has changed, my confidence has grown, and my mindset is so much stronger. I feel more powerful, faster, and honestly… like a warrior 🫣😜😉😉🤩💥💥🙌
On top of that, I’ve made so many great friends here. The 6:00 AM team is simply the best—such a supportive and motivating group to start your day with!
The coaches are incredibly professional, each bringing their own unique style, and together they create an environment that truly feels like a family. The program is flexible, fits into any schedule, and the added focus on nutrition makes a huge difference.
I’m beyond grateful for everything this program has given me—physically, mentally, and emotionally.
Thank you!!!🙌🙌🙏💥💥🤩
Elena ☺️
Next level.
Next level.
Fightogfitness gør alt rigtigt og hvis man er villig til at gøre en indsats, så vil man se synlige og målbare resultater.
En god variation af træningsaktiviter, motivationsformer og hjælp til disciplinen. Der er altid hjælp at hente, ingen dumme spørgsmål og et motiveret hold af kostvejledere og trænere der vil dig og stedet det bedste.
Årsagen til de er next level er, at du får meget mere end bare et sted at træne.. Atmosfæren gør at du bliver en del af en gruppe, til dem som har lyst kan man blive del af et community, hvor der er tæt kontakt, støtte og sjove fælles events.
Jeg er blevet helt hooked 🥊
Jeg er blevet helt hooked 🥊
Et kæmpe shoutout til hele teamet, som virkelig gør en forskel. De er engagerede, nærværende og formår både at støtte og presse én på den helt rigtige måde, så man hele tiden rykker sig. Man føler sig set og taget seriøst fra dag ét.
De ugentlige check-ins og opfølgning betyder enormt meget for motivationen, og kostvejledningen er et kæmpe plus, der hjælper med at få det hele til at hænge sammen.
Et sted hvor progression vægter højere end præstation – og hvor man bliver løftet hele vejen 💪
Giv dig selv den forandring – det eneste jeg har fortrudt er, at jeg ikke er startet tidligere🤩
Mere end træning – det er en livsstil 💪
Her er du ikke bare endnu et medlemsnummer i rækken. Du bliver set, hørt og – vigtigst af alt – holdt ansvarlig (ja, også når sofaen kalder lidt for højt derhjemme 😄). Kombinationen af styrketræning, kondition, boksning og thaiboksning gør, at man aldrig keder sig – og pludselig opdager man, at man faktisk glæder sig til at blive presset!
Alle coaches er topmotiverede, engagerede og altid klar med både ros og et ekstra “kom nu, du har mere i dig!”. Stemningen er noget helt særligt – vi er ikke bare et hold; vi er en familie. Alle hilser, alle støtter og alle hepper på hverandre.
Kort sagt: En dag uden træning her føles næsten som en dag uden mening.
Kæmpe anbefaling herfra 💪
Super gode trænere og virkelig dejlige…
Super gode trænere og virkelig dejlige mennesker! Der er et stærkt fællesskab, hvor man føler sig velkommen fra start. Jeg har oplevet hurtige resultater takket være disciplinen og den tætte opfølgning – det gør det meget nemmere at nå sine mål. Kan klart anbefales!
Fightandfitness har min varmeste…
Fightandfitness har min varmeste anbefaling! Det er ikke “bare” endnu en fitness “klub”, det er SÅ meget mere end det. Abdu har en fantastisk energi, du ikke kan undgå at blive smittet af. Coachene er dygtige, seriøse i deres træning og samtidig er der plads til grin og godt humør. Du kan ikke undgå at gå glad fra en træning. Nicolai som er kostvejleder, står altid klar til de spørgsmål du end måtte have og gode råd! Også når man rammer de dage, hvor det ikke nødvendigvis er den positive tankegang der vinder! Generelt er hele teamet i fightandfitness super dygtige, opmærksomme og de rareste mennesker!
Der er plads til alle og alle bliver set, om du er ny eller har været der i længere tid, så rammer træningen dig hvergang! Fælleskabet i fightandfitness er en snak for sig selv! Du får nye bekendtskaber og venskaber, hvilket gør motivationen og lysten til at holde ved større! Fightandfitness er alt det jeg har savnet i min hverdag, både i form af mere motion, trænere der vil en, ser en og tager det seriøst og fællesskabet der bliver værnet om i klubben! Sjældent har jeg været gladere for en beslutning, end den at starte i fightandfitness!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Abdul og Ad Van. De er begge utrolig søde, omsorgsfulde og meget forstående. Man føler sig virkelig set og taget seriøst hele vejen igennem.
De har styr på både kost og træning og det gør det hele meget nemmere fordi man føler sig guidet fra start til slut. De er gode til at motivere en også når det er svært, og de tilpasser forløbet så det passer til ens hverdag.
Det bedste er trygheden når man er i deres hænder er man ikke i tvivl om at man er et godt og sikkert sted.
Jeg kan varmt anbefale Abdu hos…
Jeg kan varmt anbefale Abdu hos FightFitness!
Jeg kom med problemer med en klemt nerve i nakken og diskusprolaps, som gav smerter helt ned i armen og fingrene. Allerede efter vores første samtale gav Abdu mig nogle øvelser, og jeg har mærket en tydelig forbedring – intervallet mellem smerterne er blevet meget mindre.
Det, der virkelig gør indtryk, er hans engagement og vilje til at hjælpe. Han tog sig tid til at lytte og gav mig konkret vejledning – endda uden at tage betaling for samtalen og øvelserne.
Selvom jeg også er tilknyttet en fysioterapeut, har jeg ikke fået samme opmærksomhed og hjælp derfra. Hos Abdu føler man sig virkelig set og taget seriøst.
Jeg ser frem til at starte hos FightFitness og kan klart anbefale det til andre, der har brug for professionel og personlig hjælp!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Fight og Fitness. Træningen er både effektiv og varieret, og man får virkelig pulsen op samtidig med, at man arbejder med styrke og teknik. Instruktørerne er engagerede og motiverende, hvilket gør det nemt at presse sig selv lidt ekstra hver gang.
Noget af det bedste er fællesskabet. Der er en god stemning på holdene, hvor alle – uanset niveau – bliver taget godt imod. Man føler sig hurtigt som en del af et hold, og det gør træningen endnu sjovere.
Alt i alt er Fight og Fitness et rigtig godt sted, hvis man vil have en effektiv træning kombineret med et stærkt socialt fællesskab.
I’ve been doing kickboxing here for…
I’ve been doing kickboxing here for about 3 months now and I’m honestly a little obsessed 😄
From day one I felt so welcomed. The trainers are incredibly supportive and really know how to push and motivate you, and the people here… just amazing. The energy, the cheering, the support – it gives you that extra boost every single time 💙
This is definitely not just a gym. It’s a place you actually want to come back to. You feel like you belong, like you’re part of something – and that makes all the difference.
I actually look forward to every session (never thought I’d say that 😅) and at this point… I don’t see myself going anywhere else.
This kind of addiction is 100% worth it 😄 Highly recommend 🙌 💙
Voldsom insisterende ved henvendelse
Jeg blev ringet op som jeg havde ønsket, da jeg klinede mig ind på opslaget på FB. Tidspunktet jeg efterfølgende blev ringet op på var meget uheldigt, men det blev ikke accepteret at jeg bad om at blive ringet op på et andet tidspunkt så jeg måtte sige , at nu ligger jeg altså på.
Op til aftalt personlig samtale ( jeg havde med kort varsel aflyst første møde) blev jeg ringet op 4 gange på en eftermiddag og modtog 1 sms, da jeg var på arbejde kunne jeg ikke besvare, og da jeg senere ringede tilbage blev telefonen ikke besvaret og jeg fik en sms “vi ses senere”
Til samtale om et forløb, var det umuligt af få information om hvad et forløb kunne indeholde fx. hvilken type kostvejledning, hvordan et træningsforløbet kunne sættes sammen eller noget som helst om priser. Ligesom han imens vi sad iblandt et hold der trænede og spurgte ind til min vægt flere gange.
Jeg gav udtryk for at det var meget voldsomt med den massive insisteren ved henvendelser og at det havde en uhensigtsmæssig virkning på mig. Ligesom at vi kunne tale om min vægt
Når vi evt havde indgået en aftale om et passende forløb.
Flere gange blev jeg henvist til trustpilots gode anmeldelser i stedet for et svar og en faktisk beskrivelse af hvad han kunne tilbyde. Manden svarede han havde så mange muligheder at dem kunne han ikke beskrive - det kan an på hvad jeg ville og det havde jeg allerede ved henvendelse trykket ind på og besvaret i fritekst.
Da jeg gav udtryk for min usikkerhed og oplyste jeg var på udkik efter det der kunne passe mig, gav han mig hånden og sagde at vi ikke var et match og jeg var helt enig.

Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads, med kompetente ledere som vil klienterne det absolut bedste. Der er højt humør, gode træningssessioner med coaches der giver den fuld skrue, og holder motivationen højt, hvilket smitter af på klienterne så de får de bedst mulige resultater.
Klienterne tager imod mine råd om kostvejledning, samt råd omkring deres skader og udfordringer, hvilket de får gavn af, som de kan bruge videre i livet.
Kom ned til en træning, i bliver ikke skuffet af den høje energi, høje tempo og stort fællesskab som også bliver prioriteret her hos FightogFitness!

Den vildeste drivkraft
Den vildeste drivkraft: Min oplevelse hos FightogFitness 🔥🏋️♀️
Efter 12 års pause fra klatring og cykling, to børn og +20 kg, var jeg i starten lidt tilbageholdende med at binde mig for 6 måneder. Men efter kun 3 måneder hos FightogFitness kan jeg se resultater.
Det her er blevet det sted, jeg glæder mig til at komme hver eneste aften, så snart børnene er lagt i seng. 😅 Det er min helt egen tid, hvor jeg har genfundet både styrken og motivationen.
Det, der virkelig skiller FightogFitness ud fra andre træningscentre, er teamet – og her er min oplevelse af, hvorfor de gør forskellen:
Nicolai (Fundamentet): Han har styr på anatomien ned til mindste detalje; hvis man har ondt og ikke ved hvorfor, kan han forklare det helt ned i detaljen. Hans vejledning med kostplan og øvelser er ekstremt kompetent – han lytter og viser vejen.
Patrik: Han er fænomenal til at køre en træning, så man fuldstændig glemmer tid og sted, mens det står på. Han formår at ramme samtlige muskler i kroppen, så man kan mærke indsatsen med et smil i mange dage efter!
Tony: Han har sin helt egen unikke stil! Han er hylende morsom, hvilket gør de 45 minutter på holdet meget sjovere – men man får virkelig noget ud af hvert minut og knokler benhårdt hele vejen igennem.
Abdu: Han er limen og den sande drivkraft bag hele holdet. Han kender alles navne, er altid i øjenhøjde og har altid tid til en hurtig snak med sine medlemmer. Det er tydeligt, at det er hans energi og lederskab, der sørger for, at man føler sig hjemme fra det sekund, man træder ind.
Det her er meget mere end bare et træningscenter; det er et fællesskab, hvor vi motiverer hinanden, udveksler numre og følges ad. Min udstråling har ændret sig fuldstændig, og jeg går altid derfra med fornyet energi. ⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling
Træning har for mig altid været noget der skulle overstås, aldrig noget jeg så frem til. Men i Fight&Fitness formår de at gøre det fedt, og der er en vildt stemning før, under og efter træning.
Gode trænere, og fede events udenfor træningen. Det gør at man bare kender hinanden på en anden måde.
Jeg anbefaler dem 100% til alle.

Respuesta de Fightogfitness
Jeg startede at træne i FightogFitness…
Jeg startede at træne i FightogFitness i september 2025, med henblik på at tabe mig samt styrke kroppen.
Har kun rosende ord ift. individuelle samtaler, hvor de kortlægger enes behov med kost og træning samt super gode holdning med nogle gode mennesker.
Hold træning er noget af det bedste jeg har prøvet med super kompetente trænere, som laver varierende træning både i hårdheden og teknikken.
Jeg havde aldrig prøvet kickboksning eller boksning, men blev taget godt i mod med super god introduktion til faget i 1:1 samtale og træning.
Kan varmt anbefales hvis man gerne vil tabe sig, lære kickboksning, eller bare komme i form.
Mvh
Mohamed

Respuesta de Fightogfitness
Har været i gang hos fight og fitness i…
Har været i gang hos fight og fitness i 10 mdr.
aldrig har holdtræning været så godt, effektivt, varierede og sjovt, som her.
Stort hands-up, til Coaches, Patrick, Amrez, Jacub og ikke mindst vores nye tilkomne og fantastisk dygtige Tony, som kører nogle super intensetive og hårde sessions. 😅😅
Tak team Fight and Fitness.
Jeg bliver gerne et år til.
Vh
Tom Black.

Respuesta de Fightogfitness
Jeg er startet hos Fight & Fitness…
Jeg er startet hos Fight & Fitness efter en længere pause fra træning, og det har været den helt rigtige beslutning. Træningen er hård, men på den gode og motiverende måde, og stemningen er både hyggelig og støttende.
Trænerne er super dygtige, engagerede og virkelig gode til at motivere, uanset niveau. Der er samtidig et stærkt fællesskab med de andre medlemmer, som gør det endnu sjovere at komme afsted. Kan varmt anbefales.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.