Banner for Figo pet Nederland

Figo pet Nederland Opiniones 1952

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 5 estrellas sobre 5

helaas is onze huisdier in korte tijd overleden, eigenlijk zou de diversen declaraties niet vergoed worden omdat we nog in de wachttijd stonden. toch waren ze bereid om hier en daar aanpassingen te do... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd vriendelijk en correct. Ze hebben veel kennis van zaken. De hondjes smullen van de Hyperallergeen paarden brokjes Wagging. Ook onlangs advies over de natuurlijke vlopipet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bagger verzekering doe het niet! Ik gun hun simpel weg 0 sterren als die mogelijkheid is, neem geen verzekering bij hun je gaat helemaal niks terug zien van de kosten die je maakt als je kat niet g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Seguros para animales domésticos

Acerca de Figo pet Nederland

Escrito por la empresa

Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

✅ 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
✅ Ongelimiteerde uitkering van de kosten
✅ Supersnelle terugbetaling van je rekening

4,2

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle afhandeling van declaraties en…

Snelle afhandeling van declaraties en duidelijke uitleg over de vergoeding

17 de abril de 2026

Beste Helen,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Dit wordt erg gewaardeerd.

Met (dier)vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke service aan de telefoon…

Vriendelijke service aan de telefoon toen ik om uitleg vroeg. En na de declaratie een snelle afhandeling.👍

10 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met ons declaratieproces.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij dat mijn kat bij Figo verzekerd is

Zo blij dat mijn kat bij Figo verzekerd is. Met de huidige dierenarts prijzen had ik mijn kat, na een hondenbeet niet eens kunnen laten opereren. Nu koste het een fractie en de declaraties zijn zeer snel behandeld en uitgekeerd. Nogmaals ZO blij.

17 de abril de 2026

Beste Joop,

Goed om te lezen dat we in zo’n vervelende situatie hebben kunnen helpen en dat de declaraties snel zijn afgehandeld. Wij wensen je kat een goed herstel toe.

Zeer behulpzame medewerksters,snelle…

Zeer behulpzame medewerksters,snelle afhandeling van zaken.
Hele goede service

16 de abril de 2026

Beste mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons.

Vraag per mail

Ik had een vraag over het eigen risico en wel of niet declareren.
Kreeg na 1 dag al antwoord per mail.
Duidelijke uitleg en nuttig advies

Beste Janine,

Bedankt voor de complimenten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke condities vooraf, vertrouwde risico dekking

Duidelijke condities vooraf, snelle afwikkeling van declaraties

16 de abril de 2026

Beste Ab,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat onze duidelijke voorwaarden en snelle afhandeling van declaraties worden gewaardeerd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd een snelle en nette reactie.

Beste Hennie,
Wat fijn om te lezen dat je onze service als positief ervaart. Weet dat wij altijd voor jou en je trouwe huisdier(en) zullen klaarstaan!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bagger verzekering doe het niet!

Bagger verzekering doe het niet!

Ik gun hun simpel weg 0 sterren als die mogelijkheid is, neem geen verzekering bij hun je gaat helemaal niks terug zien van de kosten die je maakt als je kat niet gechipt hebt en af moet staan. Ze schrijven de kat zomaar uit zonder beoordeling en dan zit je sinds december als member en betaal je gewoon de verzekering maar ho maar dat ze even naar de situatie goed kijken en proberen te begrijpen. Doe het niet mensen bespaar je de moeite en kijk lekker naar een andere verzekering.

Slechte verzekering

Stelletjes oplichters,

Ik had een kat met veel problemen waardoor ik men kat niet kon chippen. Ik heb facturen opgestuurd van de dierenkliniek met de kosten die ik heb gemaakt sinds ik verzekerd ben bij hun. Krijg alleen een mail dat het niet mogelijk is op vergoeding alleen omdat ie niet gechipt is en ze hem hebben uitgeschreven voor ze beoordeling konden doen of ik recht had op vergoeding. Neem deze verzekering niet want het zijn oplichters met mooie praatjes. Je gaat niks terug zien voor de schade die je hebt opgelopen financieel.

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd vriendelijk en correct.

Altijd vriendelijk en correct.
Ze hebben veel kennis van zaken.
De hondjes smullen van de Hyperallergeen paarden brokjes Wagging.
Ook onlangs advies over de natuurlijke vlopipet.

Beste Annelies,

Bedankt voor je positieve review. Dit wordt erg gewaardeerd.

Snel

Snel, eerlijk en duidelijk geholpen

19 de marzo de 2026

Beste Tim,

Bedankt voor de complimenten.

Met (dier) vriendelijke groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo blij mee met figo snelle…

Zo blij mee met figo snelle terugbetaling
Heel duidelijk en makkelijk overzicht
Ik geef hun voor alles een dikke 10

Beste Ciska,

Bedankt voor de mooie beoordeling en het geven van een 10. Dat waarderen wij zeer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verzekering is makkelijk af te sluiten

Verzekering is makkelijk af te sluiten, website erg duidelijk. Meteen antwoord per mail wat de status is van de verzonden berichten. Declaraties worden meteen behandeld.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle communicatie en afhandeling van declaraties

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld , conform de afspraken , zoals het hoort

Beste Reinier,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons!

Tevreden

Mijn vraag werd vriendelijk en duidelijk beantwoord.
Ook de ingediende declaratie wordt erg snel afgehandeld. Tot nog toe erg tevreden.

12 de abril de 2026

Beste meneer of mevrouw,

Bedankt voor je mooie woorden dat waarderen we enorm.

met diervriendelijke groeten,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jarenlang bij petplan verzekerd geweest…

Jarenlang bij petplan verzekerd geweest met mijn 2 honden(8 JAAR),een jaar geleden werd Petplan overgenomen door FIGO,
Volgens FIGO kreeg ik bepaalde dingen niet vergoed die volgens hun voorwaarden wel vergoed zouden moeten worden!!
Ik heb ze dit voorgelegd en kreeg het antwoord dat ik nog een oude polis zou hebben(petplan) en dat ik daardoor geen aanspraak kon maken op bepaalde vergoedingen die klanten met een FIGO polis wel vergoed kregen!!
Erg kinderachtig ,jarenlang betaal je dikke premies (ruim 150pmnd voor 2 honden) en dan niet thuis geven!!
Alsof ik er om gevraagd heb dat petplan werd opgenomen door FIGO.
Er is niet eens geprobeerd te bemiddelen.
Indien ik het er niet mee eens was kon ik gewoon de polissen opzeggen!!
Dat is inmiddels ook gebeurd!!
Premies schieten omhoog per jaar het was ook niet meer te betalen!!
Prima als een verzekering een hoge premie heeft maar dan wel vergoeden als er is wat is met je huisdier!!
Wees gewaarschuwd!!

11 de abril de 2026

Beste Stef,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat er onduidelijkheden zijn over de vergoedingen.

We hebben geprobeerd je te bellen om hier een toelichting op te geven, maar we hebben je helaas niet kunnen bereiken. Mocht je nog opheldering willen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 020 - 72 20 234.

Met (dier)vriendelijke groet,

Snelle lieve hulp

Snelle lieve hulp, duidelijke antwoorden. Altijd klaar om je problemen uit te horen en te beantwoorden.

9 de abril de 2026

Beste Julia,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle afhandeling in een drukke tijd

8 de abril de 2026

Beste Fred,

Goed te lezen dat je tevreden bent met de afhandeling van jouw declaratie(s). Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Team Figo Pet

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.