Tak for endnu en fantastisk aften på Café Fik-Ret. Maden & service var i topklasse. Det er dejligt med et sted, som holder standarden år-efter-år.
Consulta las opiniones de los clientes
Uanset om du har lyst til italiensk pizza, amerikanske spareribs, tyrkiske specialiteter, stegt flæsk med persillesovs, eller måske noget helt fjerde, så er café Fik-Ret et rigtigt godt bud. Som ti... Ver más
Vi spiste stegtflæsk som smagte super lækkert og ikke var skam stegt og smuldrende som mange andre steder. Sovsen var glimrende også. Og der var rigeligt 😍😍😍 god betjening og smilende ansatte som g... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Søborg Hovedgade 77, 2860, Søborg, Dinamarca
- haci@fik-ret.com
- fik-ret.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Endnu en fantastisk aften på Café Fik-Ret
Vi havde en rigtig hyggelig aften med god betjening
Vi havde en rigtig hyggelig aften hos Fik-Ret. Restauranten havde en god og behagelig stemning, som gjorde aftenen ekstra hyggelig. Ejeren var utrolig sød og venlig, og man følte sig virkelig velkommen fra start til slut.
Den kvindelige tjener var også meget smilende, forstående og imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Servicen var i top, og hele aftenen var præget af god energi og hygge.
Kan varmt anbefales til andre, der ønsker god mad, hyggelig atmosfære og venlig betjening.
Fik plankebøf og stegt flæsk
Fik plankebøf af mørbrad og stegt flæsk, det var fantastisk mad. Rigtigt god service. Kan varmt anbefales💪🤗🤗kommer helt sikkert igen.
Annullering af ordre, øv
Øv at ordren via Wolt - som var bestilt og accepteret dagen før(!) - annulleres 5 minutter før planlagt og accepteret levering. Stor skuffelse grundet dårlig ordrehåndtering
Stor anbefaling herfra!
Jeg har været på restauranten flere gange, og det har hver gang været en rigtig god oplevelse. Personalet er altid venligt og giver en god service. Maden er god til en god pris. Stor anbefaling herfra:)
Bestilte wienerschnitzel
Bestilte wienerschnitzel, en virkelig kedelig omgang.
Totalt stegt tør, fyldt med senere og
de smør stegte kartofler var halv kolde og næsten ikke sstegte.
De triste grøntsager er ikke vær at nævne.
Alt i alt en trist oplevelse.
Ikke et gen-besøg værd.
Endnu en skøn aften hos FikRet
Vi havde en virkelig skøn aften hos Fikret vores - lokale familierestaurant. Betjeningen var altid både sød og sjov, og vi følte os meget velkommen.
Vi fik deres lækre Sultan Kebab – en velsmagende favorit, vi varmt kan anbefale. Efter maden rykkede vi op i deres nye, flotte lokaler på 1. sal, hvor vi hyggede os med shuffle board.
Dejligt smørrebrød og god betjening
Dejligt smørrebrød og krydret tomatsuppe og god og venlig betjening. Solen skinnede og vi sad i gårdhaven. Deres hjemmebagte brød er fantastisk.
God brunch med fint udvalg
Vi spiste brunch på Fik-Ret. Der var en godt udvalg og vi spiste: Scrambled eggs, bacon, pølser, pandekager, små croissanter, frugt, varm pastasalat, hønsesalat, tunsalat. Derudover var der brød, rundstykker, ost og pålæg. Kaffe, te og juice ad libitum. Alt dette for 149 kr. pr person. Synes vi fik meget for pengene. Super service - de kom selv og tilbød mere kaffe/juice. Kommer der gerne igen.
Var til søndags brunch idag
Var til søndags brunch idag. Rigtig flot buffet, venlig personale. Det er ikke sidste gang 😀
I lørdags var en helt fantastisk med…
I lørdags var en helt fantastisk med fejring af min 50 års fødselsdag. Vi var 30 kvinder i festlig lag, som havde en rigtig skøn oplevelse på FIK-RET!
Vi havde vores eget lokale med egen lækker buffet og alle gæster blev mere end mætte og synes det smagte rigtig godt. Betjeningen var som altid god med masser af humor og godt humør - tjenerne løb rundt for at sikre vi hele tiden havde vand, vin og diverse på bordene.
Senere flyttede vi festen ned i baren med DJ musik og masser af drinks i baren.
Tak for en fantastisk aften! Vi kommer igen.

Respuesta de Café Fik-Ret
Fantastisk mad og betjening - kommer helt sikkert igen
Kære Fik-Ret. Tusinde tak for en fantastisk oplevelse til min søsters store fødselsdag den 18/1, hvor vi var over 30 gæster. Fin mad og god humoristisk betjening. Jeg kan helt sikkert anbefale at holde sin fødselsdag dér. Jeg var der igen 2 uger efter med min svoger og søster, stegt flæsk og Wienerschnitzel - det smagte super godt og samme humoristiske betjening. Fantastisk restaurant som jeg helt sikkert vil anbefale. Dejlig mad, rimelige priser og en god oplevelse. Jeg kan kun komme med et stor tak og anbefale herfra.

Hold rundt fødselsdag
Har holdt fest med over 50 deltager (børn og voksne), vi har hygget os og, der var en god stemning.
Var dog forberedt på at tallerkner fjernes inden alle gæster har spist op. De ansatte var søde og venlige, men muligvis ikke helt klar over hvordan man afvikler et stort selskab.
Husk at inden festen, skal der skrives en aftale.
Glem alt om tillid og mundtlige aftaler, det er ikke nok.
Insisterer på at der skrives og underskrives, hvad der bliver serveret og hvad det koster, børn/voksen. Var specifik, hvilken kød, hvilke salater og hvad ellers der skal diskes op med.
Vi (min kone og jeg) synes at vi har aftalt noget andet end det endte med, men kunne ikke dokumenter det, så der kom en del ekstra ”diverse” på regningen.

Respuesta de Café Fik-Ret
Tak for en god oplevelse med det…
Tak for en god oplevelse med det lækreste mad - en burger til min søn og and med kartofler og velsmagende brun sovs. Tjeneren var venlig, opmærksom og underholdende med sjove hyggelige kommentarer. Den gode stemning på hele restauranten skabes af den behagelige tjener og det er bare rart at være en del af. Vi kommer igen.
Ubehagelig opførsel af tjener
Var igen i år inviteret til svigermors fødselsdag på “Cafe fik ret”. I år blev hun 82 år og vi var et mindre selskab på ca 10 voksne gæster. Huskede godt tjenerens upassende “kække” kommentarer fra sidst år, men blev lige mindet om hans opførsel igen.
Tjeneren (eller ejeren ?) var en ældre mand af anden etnisk oprindelse end dansk. Ingen problemer med det herfra, men blev lidt målløs over, at hans første spørgsmål til vores selskabet var om vi var fra Bornholm eller danskere. Sådan fortsatte tonen. Da tjeneren hørte at jeg talte med jysk dialekt, spurgte han mig om hvad jeg lavede her og om jeg ikke skulle rejse hjem. Her må jeg indrømme at jeg målløs svarede, at han vist heller ikke var herfra. Det syntes han ikke om og hans afskedsreplik var, at jeg skulle have en enkeltbillet hjem til Jylland.
Derudover kan bl.a. nævnes at tjeneren korrigerede min nevø for at han ikke havde sørget for opfyldning af juice til bordet (hvilket min nevø høfligt havde bedt om tidligere) samt uden et smil at svare “nej” til at ville komme med mere mælk til kaffen (hvilket der dog retfærdigvis kom alligevel).
Nu er humor jo mange ting (hvis det var det), men det holdt hårdt ikke at sige tydligere hvad jeg mente, hvilket jeg kun undlod af hensyn til min svigermor.
Hun fik til gengæld masser af “positiv” opmærksomhed og kommentarer a la spørgsmål som om hendes datter ikke var hendes lillesøster osv.
Mht. brunch buffet så var den fin til prisen. Men pakket ind i den service ville jeg aldrig selv booke bord.

Super dejlig dejlig mad
Super dejlig dejlig mad, fantastiske priser og utrolig venlig ejer og personale 😃
Jeg har i anledning af en rund…
Jeg har i anledning af en rund fødselsdag valgt at holde det hos Fik Ret. Jeg synes personligt at det har været den værste oplevelse jeg har haft og anbefaler at ikke at holde større arrangementer hos dem.
Vi havde valgt at komme personligt hver gang for at forhøre os om pris, menuforslag mm., men fik altid afvide “ja ja vi kan leverer alt”. Et par dage inden vi skulle afholde arrangement kommer vi igen med de ting vi ønskede til menu. Hvor vi havde delt det op i forret og hovedret, der manglede et par ting i forretten. Vi skulle hver gang spørger ejeren at vi mangler de forskellige ting.
Udover det brugte ejeren 5-10 min på at overbevise mig at jeg ikke havde nogle reservation hos dem den aften. Det irriterede mig især når det var 10 min før alle mine gæster ville ankomme. Hvis det ikke havde været pga tidsnød, havde jeg valgt at tage festen et andet sted.
Kommer ikke igen
Nogle kollegaer og jeg spiste i går på Café fik, vi havde booket bord og været i dialog over mail da vi kom ret mange.
Maden var gennemgående kedelig og ligegyldig.
Der var virkelig varmt indenfor, og vi spurgte flere gange efter en blæser vi aldrig fik.
Døren ud til køkkenet stod åben imens der blev stegt, stegt flæsk. Deres udluftning må være i stykker, for der stank i HELE restauranten! Så meget at vi næsten ikke kunne holde ud at sidde der.
Da vi skulle betale, havde vi i vores booking aftalt at skulle betale med faktura, dette blev afvist, på trods af i selv havde skrevet det i bookingen, som vi viste jer!?
Vi betalte kontant og gik derfra.

Kæmpe skuffelse.
Kæmpe skuffelse.
Bestilte hos Wolt, stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Betalte kr.247 for gammelt sejt flæsk. Ævæv

Respuesta de Café Fik-Ret
Super lækker mad til en utrolig god pris!
Vi har spist her mange gange nu, og maden er altid super lækker til en god pris! Vi kommer helt klart igen!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.