Valorada con 3 estrellas sobre 5

An sich een fijn dekbed, maar past niet in mijn wasmachine! Enorm vaag, want ik heb nog een ander dekbed, net iets groter dat wel past... Iemand hier dezelfde ervaring mee?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dekbed zonderhoes aangeschaft bij eerste keer wassen vertoonde er een scheur in het dekbed en direct klanten service gemaild over het voorval. Er werd dezelfde dag nog gereageerd en een retour labe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Walgelijke bedrijf. 15 maart een bestelling gedaan levertijd 4 tot 6 weken. Nu 11 weken verder nog niks. Klantenservice tientallen keren proberen te bereiken zonder resultaat. Uiteindelijk toch gel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij bol een dekbed gekocht van fine to sleep. Deze bleek niet goed gestikt. 1 telefoontje gepleegd en een hele vriendelijke mevrouw regelde meteen dat ik een mail met foto kon sturen. Waarna er me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles para dormitorio
  2. Tienda de colchones
  3. Tienda de ropa de cama
  4. Colchonería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Op zoek naar voordelig beddengoed, met name dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens & dekbedden? Dan bent u bij Fine2Sleep aan het juiste adres!

3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,5

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling fin2sleep duurde langer dan verwacht maar toch goed gekomen.

Op 22 mei 2022 een bestelling van 2 kussens gedaan.
En ik heb ze nu toch ontvangen de klantenservice reageerde iig wel op mijn mail dat kan ik van bepaalde andere bedrijven niet zeggen. Dus iets langer moeten wachten maar dat vind ik achteraf geen probleem. De kussens bevallen verder goed en waren ook heel goed verpakt.
Hiermee hebben jullie mijn vertrouwen weer terug gewonnen en zal zeker nog bij jullie bestellen als ik weer iets nodig heb. Ook heb ik jullie 5 sterren gegeven omdat ik over de afhandeling en de klantenservice verder zeer tevreden ben.

30 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie dekbedden en snelle reactie

Super mooi en net beddengoed. Helaas had 1 dekbed geschreven cijfers staan op het dekbed. Heel gek want het zat gewoon in de verpakking. Maar wat een top service van fine2sleep.
Ik kreeg super snel reactie terug en ik mocht gratis het dekbed terug sturen meteen na mijn verzendbewijs zelf de nieuwe alweer meteen terug gestuurd gekregen. Zonder problemen. Bedankt

14 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 dekbedovertrekken en 1 hoeslaken…

2 dekbedovertrekken en 1 hoeslaken besteld die in de sale waren, kwaliteit is echt zeer goed voor de prijs. Bestelling is ook snel verzonden, alleen helaas geen bericht van DHL gehad maar dacht lag niet aan fine2sleep.

26 de octubre de 2021

Walgelijke bedrijf.

Walgelijke bedrijf.
15 maart een bestelling gedaan levertijd 4 tot 6 weken.
Nu 11 weken verder nog niks. Klantenservice tientallen keren proberen te bereiken zonder resultaat. Uiteindelijk toch gelukt hun te bereiken en te horen gekregen dat het langer duurt normaal. Dat ik nog even geduld moet hebben. 1 woord walgelijk. Bestel nooit meer hier.

30 de mayo de 2021

Vreselijk

Vreselijk. Bestel hier niet. Ik heb 2 dekbed overtrekken in januari besteld waarbij op de website vermeld stond dat deze op voorraad waren en binnen een x aantal dagen in huis zouden zijn. 2 maanden later eindelijk binnen gekregen. Klantenservice is waardeloos, de telefoon word nooit opgenomen (geprobeerd op verschillende tijdstippen en dagen) en de mail word slecht beantwoord. All met all zou ik hier nooit meer bestellen.

13 de marzo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snel kapot en erg kreukend

Ik heb de "suite sheets hotellinnen satin stripe" gekocht. Na twee keer wassen scheurde de naad in. Slechte kwaliteit terwijl de hoezen op het eerste gezicht zo mooi leken. Satijn is lekker koel, maar totaal niet strijkvrij zoals beloofd.

19 de abril de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.