Exceptionel service. Jeg har købt nogle flotte ægte messing dørhåndtag, og var udfordret med at få skruer på til rosette og nøglering, da håndtagene passer til gamle døre. Jeg rækker ud til Finicc... Ver más
La empresa ha respondido
Helt vild hurtig levering. Og helt fantastisk kundeservice. Varerne blev sendt samme dag som bestilling og kunne afhentes i Føtex dagen efter. Desværre gik to af grebene i stykker, men vi skulle allig... Ver más
La empresa ha respondido
Super service fra Finicc Jeg bestilte nogle greb - de blev sendt via GLS - men det der var i pakken var ikke noget Finicc havde sendt - det var nemlig et par sokker. Ringede til GLS som sagde at det... Ver más
La empresa ha respondido
Finicc kan varmt anbefales! Vi bestilte under halloween-udsalget nogle greb og kroge - ordren sagde, at det ville tage 4-8 hverdage at komme frem. Men efter 3(!) var de der allerede! Nu skinner vo... Ver más
Escrito por la empresa
Gå på opdagelse blandt køkkengreb, møbelknopper og dørhåndtag fra kendte brands og designere. Dit hjem vil elske dig for det!
Greb er populære som aldrig før, og er en nem - og billig måde - at kaste lidt ny glans over dit køkken eller give dit gamle møbel et opdateret look. Match det med nye dørhåndtag som passer til, og dit hjem vil fremstå fuldendt og harmonisk.
Shop online allerede i dag, og forkæl dit hjem i morgen.
Rødovrevej 95b, 2610, Rødovre, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering allerede dagen efter bestilling. Greb til køkkenlåger lever fuldt ud op til forventning :)

Respuesta de FINICC
Rigtig god service og vejledning. Meget hurtig levering, vil bestemt anbefale denne virksomhed.

Respuesta de FINICC
Stort udvalg. Super service. God priser. Hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

Nemt at bestille.
Hurtig levering, og smukke håndgreb i eg.

Respuesta de FINICC
Produktet kom lynhurtigt og var præcis som det skulle være!

Respuesta de FINICC
Meget hurtig levering og virkelig fine produkter. Havde et spørgsmål til ordren, som jeg også hurtigt fik svar på.
Vi er meget glade for vores dørhåndtag 😊

Respuesta de FINICC
Jeg var kommet til at bestille 3 træknopper i stedet for 3 knager, kontaktede kundeservice og så sendte de kvit og frit skruer til væg afsted til mig - super god service må jeg sige! 🤗
Vil bestemt handle der igen 👍

Respuesta de FINICC
Hurtig levering og smukke varer i god kvalitet

Respuesta de FINICC
Flotte håndtag og hurtig levering

Respuesta de FINICC
Hurtig levering, mange flotte greb og god returmulighed, så man kan få flere forskellige hjem og holde dem op på sit projekt. Det fungerer virkelig godt!

Respuesta de FINICC
Sød og hjælpsom kundeservice og fine produkter. Dejligt med gratis retur, da jeg havde bestilt forkert farve dørhåndtag i første omgang.

Respuesta de FINICC
Hurtig levering af dørgreb til en god pris.

Respuesta de FINICC
Hurtig levering af de rigtige ting, og firmaet har rigtig mange elegante varer i god kvalitet

Respuesta de FINICC
Super tilfreds. Fik nogle greb med fejl på, kundeservice tog fint imod direkte og nye sendt til os. Bare lækre produkter!!!

Respuesta de FINICC
Jeg købte beslag til køkkenlåger. De blev leveret hurtigt og kvaliteten var i orden.

Respuesta de FINICC
Varen kom hurtigt og er lige som jeg have forventet.

Respuesta de FINICC
God kvalitet og hurtig levering

Respuesta de FINICC
Más información sobre otros tipos de reseñas.