Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Exceptionel service. Jeg har købt nogle flotte ægte messing dørhåndtag, og var udfordret med at få skruer på til rosette og nøglering, da håndtagene passer til gamle døre. Jeg rækker ud til Finicc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt vild hurtig levering. Og helt fantastisk kundeservice. Varerne blev sendt samme dag som bestilling og kunne afhentes i Føtex dagen efter. Desværre gik to af grebene i stykker, men vi skulle allig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service fra Finicc Jeg bestilte nogle greb - de blev sendt via GLS - men det der var i pakken var ikke noget Finicc havde sendt - det var nemlig et par sokker. Ringede til GLS som sagde at det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Finicc kan varmt anbefales! Vi bestilte under halloween-udsalget nogle greb og kroge - ordren sagde, at det ville tage 4-8 hverdage at komme frem. Men efter 3(!) var de der allerede! Nu skinner vo... Ver más

Información sobre la empresa

5. Reformas de cocina
  6. Tienda de iluminación

Acerca de FINICC

Escrito por la empresa

Gå på opdagelse blandt køkkengreb, møbelknopper og dørhåndtag fra kendte brands og designere. Dit hjem vil elske dig for det!

Greb er populære som aldrig før, og er en nem - og billig måde - at kaste lidt ny glans over dit køkken eller give dit gamle møbel et opdateret look. Match det med nye dørhåndtag som passer til, og dit hjem vil fremstå fuldendt og harmonisk.

• 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fri fragt allerede ved køb for 399,-
  • Gratis retur - uden tidsfrist
  • 30 dages ægte prisgaranti

Shop online allerede i dag, og forkæl dit hjem i morgen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lækker kvalitet

God hjemmeside, hurtig levering og super lækker kvalitet.

29 de enero de 2026

Hej Ronni

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at det hele bare var en god oplevelse, lige fra du besøger på hjemmesiden, til du står med produkterne i hånden.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har jeg handlet her så mange gange

Nu har jeg handlet her så mange gange, så det er på sin plads med en anmeldelse. Jeg genbestiller ofte produkter fra min mail, fordi jeg skal bruge de samme håndtag til flere ting i huset. Det fungerer hver gang og varen kommer hurtigt.

29 de enero de 2026

Hej Dennis

Tusind tak for din skønne anmeldelse, og tak fordi du vender tilbage til os gang på gang. Det er vi rigtig glade for 😀

Vi glæder os til at sende dig nogle lækkerier igen.

Manglede en knage

Manglede en knage, da jeg modtog pakken, skrev med det samme og de var hurtig på tilbagemeldingen og sendte en knage med det samme. Tak for god service

23 de enero de 2026

Hej Sidse

Tusind tak for at dele din oplevelse og give sådan en flot anmeldelse. Det glæder os meget, at du trods uheldigheden med den manglende knage, hurtigt blev hjulpet godt videre.

Fantastisk smukke produkter

Fantastisk smukke produkter, der hæver standarden i dit hjem og som skaber glæde hver dag og fantastisk sød kundeservice 👏👏👏

26 de enero de 2026

Hej Bettina

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse! Og hvor er det bare skønt at høre, at vores produkter giver dig en smule glæde hver dag. Vi synes også at de små detaljer i hjemmet skaber den store forandring og personlighed.
Jeg håber at vi kan hjælpe dig igen en anden gang :).

Lækre produkter!

Kæmpe udvalg, lækre produkter, nemt at bestille, super hurtig levering!

15 de enero de 2026

Hej Tania

Tusind tak for skønne anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt at læse at du er glad for vores udvalg og at både bestillingen var nem og levering hurtig.

Vi håber at se dig på shoppen igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre køkkengreb og hurtig…

Super lækre køkkengreb og hurtig levering , kan varmt anbefales

15 de enero de 2026

Hej Kit

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glæder os meget at du fandt nogle super lækre greb til dit køkken og at den hurtige levering var et plus :)

Vi håber at vi kan hjælpe dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kvalitet og hurtig…

Virkelig god kvalitet og hurtig levering. Altid dejligt.

22 de enero de 2026

Hej Signe

Mange tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse at produkternes kvalitet levede helt op til dine forventninger. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hurtig levering.

19 de enero de 2026

Hej Peter

Mange tak for din flotte anmeldelse :)
Det glæder os at vores hurtig levering gav så god en oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke flotte jeres produkter er

Sikke flotte jeres produkter er. Der er helt sikkert mere jeg kommer til at mangle hen ad vejen

21 de enero de 2026

Hej Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at du synes at vi har nogle super flotte produkter, og vi ser frem til at levere til dit hjem.

Super flotte greb

21 de enero de 2026

Hej Christina

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at du fandt nogle super flotte greb hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MEGET hurtig levering - fin kvalitet

MEGET hurtig levering.
Bestilte 16 nye greb til vores køkken.
Fin kvalitet.
Bestilte desuden skabelonen til at bore huller med og den var uundværlig ifølge min mand 😀

Hej Tine

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at både den hurtige levering og kvaliteten var helt som forventet.
Boreskabelonen er jo simpelthen guld værd når der skal sættes nye greb op, så tak for også at dele jeres erfaring med den.

Vi håber at se jer på shoppen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og knagerne flotte og…

Hurtig levering og knagerne flotte og meget god kvalitet

14 de enero de 2026

Hej Lene

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os at dine nye knager levede helt op til dine forventninger i forhold til kvaliteten og at de blev hurtigt leveret.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine produkter til rimelige priser

Fine produkter til rimelige priser, hurtig levering

11 de enero de 2026

Hej Yang

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at du fandt det helt rigtige, til gode priser og hurtigt leveret.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Så fine produkter

Så fine produkter. Vi er meget tilfredse med kvaliteten på vores træknopper til køkkenlågerne. Fin farve. Ligesom på billederne

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at du er tilfreds med kvaliteten og at de levede op til dine forventninger.
Vi håber at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 4 håndtag og 4 dørstoppere til…

Bestilte 4 håndtag og 4 dørstoppere til indvendige døre....har lige monteret den ene....vi er meget meget tilfreds med levering og leveringstid og kvaliteten....kan kun give de bedste anbefalinger til at købe her....😁😁😁😁

17 de enero de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at du er meget tilfreds med produkterne, leveringstiden og kvaliteten :D

Mange tak for at sende dine bedste anbefalinger vores vej.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot og hurtig levering 👍

Hej Trine

Tusind tak for din skønne anmeldelse, og hvor fedt at du fandt nogle super flotte produkter og at de kom hurtigt til dig,
Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service da jeg måtte ombytte en…

Super service da jeg måtte ombytte en enkelt del af ordren, og hurtig levering. Produkterne (her var det håndtag til skabslåger) er vildt flotte

11 de enero de 2026

Hej Eva

Tusind tak for din skønne anmeldelse, og hvor det bare glæder os at du fandt det helt rigtige :)

Vi håber at kunne hjælpe dig en anden god gang.

Hurtig og rigtig

Hurtig og rigtig. Lige som man drømmer om

6 de enero de 2026

Hej Jesper

Tak for den skønne anmeldelse – det er præcis sådan, vi drømmer om, at det skal være! 😊
Hurtigt, nemt og helt rigtigt. Vi er glade for at have levet op til forventningerne – og håber at se dig igen 💛

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine produkter til fornuftige priser og…

Fine produkter til fornuftige priser og hurtig levering.

Meget tilfreds og handler der gerne igen.

28 de octubre de 2025

Hej Dorthe
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og den hurtige levering 😊

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang – og tak fordi du handlede hos os 💛

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.