Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståte... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det første simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra køb til nummerflytning).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed service!! Richard var hurtig på telefonen, samt fleksibel med den rigtige løsning til os! Som nystartet virksomhed møder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de telefonía móvil
  2. Servicio de telefonía e Internet

Escrito por la empresa

Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. Usædvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besøg vores shop og mærk forskellen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtige og effektive

17 de enero de 2020

Kære Johnny

Tak for anmeldelsen. "Hurtige og effektive" er præcis som vi gerne vil gøre det hver gang. Det glæder mig, at du har været tilfreds :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt og fik stort set nummeret og…

Super nemt og fik stort set nummeret og alle oplysningerne med det samme, så vi kunne få rykket tingene over til os selv. Vil helt klart bruge dem igen, hvis vi skal have flere sjove numre.

17 de enero de 2020

Kære Frederik

Jeg er glad for, at det gik lige præcis som det skulle. I er altid velkomne til at vende tilbage. Tusind tak for anmeldelsen, og fordi I valgte os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af de få gange hvor tingene virker

En af de få gange hvor tingene virker, og man får en glad medarbejder i røret når man ringer. Fantastisk service! 5/5

14 de enero de 2020

Kære Lior

Tusind tak anmeldelsen.

Det har været en fornøjelse at tale med dig hver gang. Og tillykke med dit nye nummer! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et guldnummer torsdag d

Bestilte et guldnummer torsdag d. 7/8 kl 11.48 til mit firma.

Modtog overdragesesoplysningerne kl. 11.54.

Kl 12.36 var nummeret blevet bekræftet overdraget til kl. 00.00.

Blot 12 timer efter bestilling! Jeg troede det tog lang tid. Vidste slet ikke, at det var så enkel en proces.

11 de enero de 2020

Respuesta de www.firmanumre.dk

Mange tak for jeres fine anmeldelse! Det er der rigtig mange som ikke ved. Vi gør en dyd ud af at gøre det hurtigt, og det glæder mig, at det også denne gang lykkedes :-)

Tillykke med jeres nye nummer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde problemer med mit…

Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gøre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig med en rigtig fin løsning.

Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger og takke for en ualmindelig god service. Det er ikke hver dag, man ser en virksomhed gå så langt for sine kunder. Tak. Jeg vender tilbage når jeg skal have et nummer til.

11 de enero de 2020

Kære Anwar

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig, at det lykkedes os at finde en god løsning til dig :-)

På gensyn! :-)

Super godt

Super god service.

9 de enero de 2020

Kære Eamonn

Vi er glade for din positive oplevelse. Og tak for anmeldelsen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 3 godt numre det ligner hinanden…

Købte 3 godt numre det ligner hinanden til familien til en god pris

9 de enero de 2020

Kære Alex

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at vi kunne hjælpe :-)

Fremragende service

Efterlader et ualmindeligt professionelt og imødekommende indtryk.

Reagerer hurtigt, kompetent og venligt på henvendelser.

Alt i alt en fremragende købsoplevelse, så det er svært at give gode råd til forbedringer.

Fortsæt det gode arbejde :-)

7 de diciembre de 2019

Kære John

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og nogle gode handler. Det glæder mig, at det lykkedes os at finde en masse gode og lignende numre til dig og familien. Du ringer selvfølgelig bare, når/hvis du får bruge for flere :-)

Nemt og hurtigt

Jeg har solgt en del numre til virksomheden. Det har hver gang været helt gnidningsfrit, hvor pengene er kommet hurtigt. Kan helt bestemt anbefales 😃

2 de diciembre de 2019

Kære Philip

Tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse og nemt at handle med dig også :-)

Richard Krogh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået et fantastisk nummer til en…

Har fået et fantastisk nummer til en super god pris i forbindelse med black friday udsalg. Det hele var dejlig nemt. Kan ikke udtale mig om medarbejderne, da der ikke har været brug for at kontakte dit guldnummer. Men processen har virket meget serviceminded :-)

28 de noviembre de 2019

Kære Valentina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at alt gik som det skulle, og at du er glad for dit nye nummer :-)

Fantastisk service

Det fungere super

28 de noviembre de 2019

Kære Hanan

Tusind tak for din positive anmeldelse. Jeg er klar til at hjælpe dig videre med et godt nummer en anden gang også :-)

Bedste hilsner

Great experience

Great experience. Great personal service helping finding an easy number

21 de noviembre de 2019

Hello Sandy

Thank you very much for your review. It's greatly appreciated :-)

Kind regards

kreativt

kreativt hvis man gerne vil have numre der huskes let. Effektiv service.

21 de noviembre de 2019

Kære Finn

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du har haft en positiv oplevelse hos os og nu også et super nemt nummer :-)

Richard Krogh

Det bliver ikke bedre

Det bliver ikke bedre.

Nem bestilling, godt nummer og god pris. Modtog oplysningerne 10 min efter køb og kunne flytte mit nye nummer med det samme. Jeg er meget tilfreds.

19 de noviembre de 2019

Kære Kasper

Tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig med et guldnummer :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Jeg skal først bruge mit nummer om nogle måneder, men det var intet problem.

Rigtig god oplevelse.

17 de noviembre de 2019

Kære Matilde

Tusind tak for din fine anmeldelse og fem stjerner. Det glæder mig, at du har haft en positiv oplevelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service. Kan klart anbefales herfra!

16 de noviembre de 2019

Kære Nicklas

Tak for din positive anmeldelse. Det glæder mig, at du har haft en positiv oplevelse ved at handle hos os :)

Kan varmt anbefales!!

Nemt, pålideligt og smertefrit :-)

Richard svarede enormt hurtigt, hjalp mig med de spørgsmål som jeg havde og virker meget serviceminded.

Kan varmt anbefales!!

14 de noviembre de 2019

Kære Jonas

Tusind tak for den fine anmeldelse, og tillykke med dit nye lækre nummer! :-)

hurtig og god service

6 de noviembre de 2019

Kære Morten

Tusind tak for din positive anmeldelse! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billigste og bedste på markedet!

Super hurtigt og serviceminded forløb. Richard var meget imødekommende og tålmodig da jeg skulle finde et nemt nummer, og var til at træffe selv om aftenen!

Ditguldnummer.dk er den billigste på markedet, hvis du skal have et nemt nummer. I får derfor mine varmeste anbefalinger! 🙂

5 de noviembre de 2019

Kære Hatem

Vi gør en dyd ud af at finde det helt rigtige nummer til vores kunder, så jeg er meget glad for, at det også i dit tilfælde lykkedes. Tusind tak for den fine anmeldelse! :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.